***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(92)
Raspunsuri - Pagina 10
mihamora spune:
Carla - cu siguranta ca bebe se simte foarte bine cand o aude pe surioara.
Madaiulia - multumim. Ce dragut e puiutul tau cu pupatul.
Liviana - multumim. Cu delfinii a fost minunat, era un bazin amenajat in mare, 22 de delfini traiau acolo. Am mers cu dresorul in apa si el le spunea delfinilor ce sa faca,i-am pupat, i-am mangaiat, ma tineam de aripioarele delfinului si el innota cu super viteza,si apoi m-a impins de talpi, super senzatia. Ceva poze de pe insula aici Avem cateva poze profi pe hartie si dvd cu tot ce am facut.
Didi - multumesc mult Multa sanatate, sa fie totul bine cu surioara ta!
Ce fac baietii?
Vas - cu placere, incearca, poate gasesti.
Michelle si Dominic
DidiAlex spune:
Ancamari, La multi ani!!!!!
Domnitelor, io zic ca am inteles bine, dar o sa il mai intreb odata pe medic sa fiu sigura. Cei problema stau la prins .
Si Eco nu se face in CM, am spus ca mamografia se face in prima si mai bine in a doua zi, cand nu mai e la fel de dens si se poate observa ceva, daca exista. io nu am nici o durere de sani, dar sunt persoane care au dureri intainte de CM si sani tari..
Gravi, sormea a fost operata in 2007 de Blidaru de la institutul oncologic si a fost bun, spune ea..mi-e mi se pare cam barbar, le selecta ca pe vaci pe paciente.. . Oribil sistem!!
Tamara, ea a fost la Clinica Miconi si pt mamografie la Medlife si a costat-o toate 450E (medicul meu a spus ca a costat-o putin, bravo dar la un salariu de 300-400E nu mai e putin)
Hei Floricel Ce faci? Fruntea sus!! ,mergi mai departe. Cred ca uneori suntem incercati ca altfel viata ar fi fada si nu i-am vedea rostul
io mi-am prins urechile in colectia de carte, noroc cu An@, habar nu aveam de ea..ma enerveaza specula din jurul ei
m-am saturat sa cumpar carti-opera clasice modificate
Mihamora, cat costa abonomentul?
DidiAlex spune:
mihamora cat scriam io ai scris si tu..
baietii sunt bine, multzumim de intrebare, cateodata imi vine sa dau cu ei de pamant, pur si simplu isi unesc fortzele impotriva mea. Pretena mea, care are o fetita cu 4 zile mai mica decat nr 1 al meu, merge la psihoterapeut, tot din cauza neintelegerilor mama fiica.
Dar acu am aliat, sotzul meu de la inceputul lunii a incheiat delegatiile
Doamne..ce urmeaza peste vreo 10 ani
CarlaV spune:
Multumesc tuturor pentru felicitari pentru culoarea caruciorului .
Ancamari, !
Mihamora, iar m-au innebunit pozele voastre .
Liviana, daca nu sunt foarte indiscreta, ai putea sa-mi spui (eventual in particular) cat v-a costat casuta si terenul? Am impresia ca am luat o mare tzeapa acum 2 ani cu un teren si vreau sa stiu daca sa ma zgarii pe ochi .
Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cristinamaria spune:
SALUTARE!!!!
Primiti o capsunica ratacita??
Fetelor va rog sa ma scuzati pt absenta insa am trecut printr-o perioada tare aglomerata cu serviciu, cursuri, probleme de sanatate cu parintii socrii etc In toata aceasta nebunie m-am trezit si insarcinata , spun m-am trezit pt ca n-am planifiacat nimic s-a intamplat pur si simplu Marry Lou nu stiu cum ai aflat dar eu era sa cad de pe scaun cand m-am vazut deja in lista voastra.... Oricum multumesc mult pt urari si daca aveti timp s-o actualizati DPN-ul este 26 iunie 2009 iar bebe este tot baietel !
Ma duc acum sa ma inscriu si la odisee unde am vazut ca voi avea multe colege capsunici !!
Deapre Rares ce sa va spun... e tare nazdravan, vorbeste bine si repeta tot ca un papagal si se chinuie tare cu caninii!
Promit sa pun poze zilele astea Liviana cu drag si felicitari pt casa!
Kay felicitari pt reusita din State si sper din tot sufletul sa rezolvati si problema cu auzul!
Cam atat acum... revin cat de curand... PROMIT!!
cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
tamaraspt spune:
avem varicela
Cristina feliciari pentru bebe baietel din burtica! Sarcina usoara in continuare.
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete
mihamora spune:
La multi ani Ancamari!!!
Didi - am dat 125 ron pe 13 aparitii.
Ce bine ca nu mai esti singurica Pai eu cu unul si mi se pare uneori f complicat, cum o fi cu 2?
Cristinamaria - felicitari pentru bb baietel! Bine ai revenit!
Carla -
Michelle si Dominic
Carmen_So spune:
Didi, Diana, multumesc de raspunsurile cu Prevenarul. O s-o intreb pe dr de Pneumo23, ca n-are rost sa-i fac Prevenar degeaba.
Liviana, da, ai ghicit, planuiesc o renovare la vara, de asta nu ma mai stresezNasol cu avansul, te-am intrebat fiindca si noi am apucat sa dam 25% avans si acum am vrea sa iesim din schema, suntem in discutii cu ei sa nu pierdem banii astia. Bravo, e o mare realizare, iti dai seama, casa adevarata, cu curte unde sa alerge baietii, super.