***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau!

Liviana, superba casuta!!!!!!!! Lasa, ce daca e mai mare, spatiul nu strica nimanui, mai ales cand vor creste baietii, si vor da cate o petrecere.....mi te si imaginez ce organizare vei face.
Sa stii ca ne dai si noua cate un impuls cu realizarile tale.

Didi, multumim de intrebare, febra a trecut, acum suntem in procesul de revenire. Dormim mai bine, papam, ne jucam, asteptam sa punem la loc greutatea pierduta intr-o saptamana de greva foamei.
Chiar scumpe analizele.

Cu nodulii la san credeti-ma ca se simte atunci cand e ceva in neregula. Am o matusa care a avut un nodul si i-am cerut permisiunea sa pun mana iar ceea ce am simtit e foarte diferit. Pur si simplu iti dai seama ca e ceva acolo unde nu ar trebui sa fie. Are noroc ca nu e cancerigen si i l-au lasat acolo, in timp nu a crescut deloc iar de fiecare cand ne intalnim , foarte rar ca e in strainatate mai pun mana sa vad. Poate pare ciudat dar ma linistesc cand imi reamintesc cum se simte.

Mihamora, mersi de raspuns. Am sa caut pe net sa vad daca gasesc pe undeva din greseala. M-am indragostit de ele .

Angelabv, imi pare rau de locul de munca. Ai sanse sa gasesti ceva in alta parte?

Arcadia,ca mi-am adus aminte, deci de Androix era vorba?
Doxinu, eu pana la 1 an nu am putut folosi pampers pentru ca se irita foarte tare. Am folosit Happy, pana au schimbat numerele si nu s-au mai potrivit. Acum folosim pampers s, sper sa nu avem din nou probleme, daca zici ca iar au schimbat ceva pe la ele, sau e vreun stoc aiurea.

Iubita mea e acum fara pampers, imi zice cand face dar pana la olita face pe ea. O mai las asa dimineata sa vad cum reactioneaza, ma distreaza cand o vad cum vine la mine cu mana intre picioare si zice mami pipi.

Ieri am dus-o in zapada si a vrut sa se joace fara manusi. Zicea c e ece pada( rece zapada) dar nu vroia manusi pana la un moment dat cand a inceput sa planga din senin si imi arata mana. Am ras cu lacrimi de ea, cand o vedeam cum isi tine manutele. I-am pus manusile, fara proteste, cred ca de abia acum realiza ce inseamna sa ii fie frig si care e rostul manusilor, si a zis ca vrea acasa.
Era atat de scumpa.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

an@ i-am dat sotului sarcina sa faca abonament la adevarul sapt asta ca sa inceapa din martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Liviana, inca o data felicitari pt casa si multumesc pentru detalii. Imi inchipui ce e in sufletul tau, cata bucurie poti sa simti la o asemenea realizare. Mai ai de plantat un pom.
Fetelor, mamografie se face dupa 30 de ani, chiar mai tarziu. La varsta noastra, e indicata ecografia. In plus, stiu ca acum e in curs de dezvoltare o tehnica noua de screening, care sa nu mai faca necesara aplatizarea sanului (mie mamografia asa cum se face acum in Romania mi se pare o barbarie, iti strange sanul pana, de multe ori, ajunge sa tasneasca lapte din el, chiar la femei care au nascut demult). Si eu stiam ca nodulii cu probleme sunt cei mobili. Poate ma insel. Oricum, mie mi-e groaza de cancerul de san si tot timpul ma examinez, desi nu cred ca stiu sa o fac 100% corect.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

LAVINI, FELICITARI! SA TI TRAIASCA MICUTA DOA! asteptam poze

liviana, felicitari pt realizarea voastra!sa locuiti sanatosi si fericiti in casuta voastra. asteptam la vara poze cu gradina si invitatii la gratar; si noi locuim intr o casuta de cativa ani si cel mai mult ne bucuram de curte;cand e cald afara bianca sta mai mult afara decat in casa; vara trecuta i am scos tarcul afara si acolo statea si se juca

carlaV felicitari pt bb fetita!

eu am renuntat si la bona care o aveam; si a luat 2 zile libere si a 3a zi n a mai venit si nu m a anuntat;m a sunat ziua urmatoare sunt hotarata sa nu tolerez nimic; trebuie sa gasesc o bona buna;

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare!
Ne mai tineti minte?
Am avut o perioada tare proasta,am fost bolnavi pe rand, cand noi, cand copiii. Chiar saptamana trecuta eu am avut puroi in gat, Tudor a facut o alergie alimentara rezolvata la urgente, iar Ciprian laringita. Si colac peste pupaza, am facut un Papanicolau care n-a iesit bine si acum trebuie sa fac colposcopie...dar gandurile negre ma omoara si am programare tocmai pentru 30 martie....
Na, ca m-am descarcat...

Ciprian creste frumos, mananca singur aproape tot ce-i dau, cu conditia sa fie si Tudor langa el la masa, ne intelegem din ce in ce mai bine, dar, fetelor! are niste nervisori cateodata...Ieri s-a pus cu fundul in cel mai mare noroi din fata blocului ptr ca a stat afara prea putin, iar in casa s-a tavalit pe jos si s-a dat cu capul de podea pana am terminat de dezbracat. Am sunat-o si eu pe mama sa ma plang si mi-a zis ca seamana cu mine, ca si eu faceam la fel
A facut o adevarata pasiune ptr Cars, toata ziua s-ar uita numai la masini si nu va spun ce cearta avem uneori pe telecomenzi! Noroc ca Tudor e linistit si mai cedeaza el, ca altfel cedez eu nervos.

Lavini, felicitari, mamico, sa creasca mare minunea si sa va bucurati de ea!

Liviana, sa stapaniti sanatosi casa!

Am facut si eu o mamografie inainte sa fiu mamica, ptr mine a fost o experienta umilitoare. Ar fi bine sa fi pus la punct si alte metode.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Didialex, am citit de sora ta, imi pare rau ca trece prin asa ceva. Nu stiu ce virsta are, multa sanatate si numai bine. Eu fac PAPA NICOLAU in fiecare an, la controlul anual- de palpat sinii nu prea o fac, abia am terminat cu alaptatul...Nu am facut niciodata mamografie, nu stiu cum se ace aici
Vas,o sa aplic pentru somaj pentru inceput, nu stiu cit de mult o sa iau, aici e cam 55% dar acum sunt part-time, nu stiu cum or sa calculeze.
Ai mai parinti vor veni dupa Paste , poate o sa mai fac ceva cursuri, e cam greu cu alt job si vreau sa mai stau cu Nicole, sa vedem daca ne permitem finaciar...
Am descoperit si eu ca Adevarul are carti bune, a luat tata Coliba unchiului Tom, si am auzit ca nu aduc foarte multe exemplare, din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Liviana, nu stiu cum o sa ma descurc cand Alin va incepe scoala. Initial cred ca am sa/l duc pe Toni la mama iar pe Alin sa/l ia bona de la scoala. Daca Toni il lasa in pace pe Alin sa faca lectii il voi tine si pe el acasa. Se duce bone cu el sa/l ia pe Alin.
Pe urma nu exclud nici varianta after/school daca nu ma inteleg cu Alin la lectii. Nu stiu nimic sigur... La anul va fi mai usor ca va pleca si Toni la gradi.
Didialex mi/ai spus ca sunt blanda si calma. Ei...nu sunt chiar atat de calma si blanda cat mi/as dori. De fapt maternitatea "m/a calmat". Si preietenii imi spun ca nu credeau ca ma voi transforma dupa ce am sa devin mama. Si nici eu
Florentina, cum sa te uit? Nu avem noi cate 2 baieti nascuti in aceeasi ani 2002 si 2007?. Hai fruntea sus!! Nu intra in panica fiindca eu am auzit de multe teste care nu au iesit bine si in final s/au dovedit a fi alarme false. Si cunosc foarte bine situatie cand copii se imbolnavesc pe rand si iau boala unul de la altul de zici ca nu se mai termina odata sirul....
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Carla fericitari pt bb fetita!

Didi sa stii ca eu mi-am facut in decembrie toate investigatiile si am depasit 100 euro. Si nu sunt impacata 100%, chiar dc a fost intr-o clinica privata ma gandesc ca tot sistemul romanesc este - nici la mine nu scrie pe papanicolau valori, ci doar cuvinte, gen: rare ..., absent, etc.
Nu stiam ca cea mai buna zi pt eco este prima zi de cm.

Eu stiu asa ca mamografia este o interventie invaziva pt san, asa ca se face dupa 40 ani si de evitat la cele cu sanul mare, pt ca este de fapt o strivire a lui si poate face mult rau aceasta interventie.
Tot cine are sanul mare este de preferat eco anual pt ca la palpare nu se pot simtii eventuali noduli.
Pt eco mamara eu am fost trimisa de ginecolog la oncolog, de fapt pe mine ma dor sanii+axilele, care se mai si umfla cateodata. Prima data cand am fost trimisa la oncolg am fost speriata, apoi mi-am dat seama ca e mai bine asa, si-a dat seama imediat ca la una din axile am o infectie la radacina unui fir de par si a trecut cu antibiotic. Si ultima eco mamara mi-a facut-o un dr endocrinolog pt ca in zona axilelor sunt ganglioni.

Florentina de la ce a facut Tudor alergia?
Astazi am luat masa in oras, caci vreau sa se mai obisnuiasca si cu altfel de mancare. Am fost intr-un loc unde stiu cum se gateste, il frecventam vara zilnic inainte sa nasc. Ce vremurii

Si la intoarcere am avut si noi chef de tavalit, ne-am asezat pe jos de cel putin 10 ori, de cateva ori pe stradute, noroc ca n-au trecut decat 2 masini , care ne-au ocolit. Nu a vrut sa vina acasa, imi spunea pa si se aseza. L-a adus o doamna, caci el se pusese pe tavalit la fiecare 5 metri. Si rade in timpul asta. De urcat treptele mai nou le urca in 4 labe sau "cu spatele".

Si cel mai tare ma enerveaza cand spune NU. El spune: 'nu, mã', ma dispera cand aud.

gata, ca m-am intins.......

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Tamara, spune-mi si mie, te rog, la ce oncolog ai fost.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Madaiulia, ti-am trimis PM!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput