***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(92)
Raspunsuri - Pagina 11
Florentina Roman spune:
Salutare!
Am culcat teroristul si acum ma rasfat si eu pe net. Ma rog, mai repar ce strica Tudor pe aici...a instalat tot felul de messengere posibile si azi am descoperit ca a dat accept unor straini sa fie in lista mea
Ancamari, la multi ani, sa fii fericita, iubita si sa-ti implinesti dorintele alaturi de cei dragi!
Diana,, multumesc de incurajari, imi doresc nespus sa fie o greseala. Si asistenta mi-a zis ca ar putea fi doar o inflamatie.
L-am inscris si eu pe Tudor la scoala, la noi e bataie pe o anumita invatatoare, chiar sunt curioasa cum vor fi repartizati, ca toti parintii cica au vorbit cu respectiva.
Ai tai cum se inteleg? Se joaca impreuna?
Tamara, sa fie o forma usoara de varicela si sa treaca repede!
Alergia a facut-o Tudor de la niste dulciuri- Hipopotami de la Kinder. N-a mancat decat 2, dar a fost suficient ptr o sperietura zdravana.
Didi, ,multumesc, asa e, tocmai incepusem sa ma plang de plictiseala...
Carmen-so, noi am renovat asta vara si nu-ti spun cum arata sufrageria... Pe un perete a scris Ciprian cu cheile, iar pe celalalt a zburat un pahar cu suc/ceai, asa ca asteptam din nou vara sa mai dam un rand de vopsea.
kid spune:
ancamari La multi ani multa sanatate si tot ce iti doresti!
Oana Tin pumnii! Si va asteptam cu vesti bune!
Ioana Ce mai faceti? Stefan e mai bine? A mai scazut lactatia? Esti ok?
Liviana Felicitari pentru casa!
Mihaela Vacanta placuta! Abia astept sa vad poze
Juniorul e mai bine, nu a mai facut febra, mai tuseste putin, sper sa-i treaca cat mai repede. Luni repetam hemograma sa vedem evolutia leucocitelor.
Multa sanatate!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
ancamari spune:
Mica, DidiAlex, Carla, Mihamora (vazut superpoze!), Florentina, Kid -multumesc pt urari!
Liviana - felicitari pt cumpararea casei!
Cristinamaria - felicitari pt burtica cu baietel2!
Tamara - sanatate lui Matei si multumesc!
Florentina - multa sanatate, mai gresesc la analize, nu te agita de pe acum.
Nici lui Andrei nu i-am facut varilixul, o sa sun si eu la pediatra sa intreb ce si cum, ca vine primavara si ma gandesc ca poate sa ia din parc, din magazin, din autobuz, astia mari nu am facut nici unul varcela cand eram mici.
Imi doresc sa doarma si Andrei bine oaptea, nu inteleg de ce se tot trezeste de 3-4 ori. Nici nu mananca bine, face numai dezastre, la el sunt insotite de urlete. Acum suntem la mama mea acasa saptamana asta si nici aici nu ne descurcam prea grozav.
Daca ma dati disparuta ma mai interceptati la Femina intim - Regimul disociat, sunt pusa pe slabit, am dat 5=6 kg jos si mai vreau! Ma duc si la aerobic de 2-3 ori/sapt, imi face bine, mi s-a mai intarit carnea pe mine, deja pot tine pasul cu programul (instructoarele 80-90%), cand m-am dus eram "planta".
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
tamaraspt spune:
Mica nu am vacut varilixul, cu toate ca medicul pediatru a insistat, pentru ca noi ne luptam cu dermatita atopica si nu stiu sigur la ce este alergic. Iar toti dermatologii/alergologii m-au sfatuit sa fac cat mai putine vaccinuri.
Vacanta placuta! Si sa stii ca noi ne uitam de cel putin 10 ori pe zi la filmuletul cu "Ma cheama Maya", cum deschid laptop-ul striga 'Maya'
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete
doxinu spune:
KID imi pare bine ca sunteti O.K..
Io ce sa zic scapasem de lactatie cu pastilute si apoi s-a intors.Sincer nu mai auzisem asa ceva.Sunt iar umflata si cu galme............o minunatieStau noaptea cu gheata si stransa tare cu un sutien.Cateodata cred ca nu voi scapa in veci de durerile astea.Azi am deja 8 zile si............nu vad imbunatatiri.
Liviana am uitat sa te felicit pentru noua casa desi m-a tot tinut sa-ti spun
Carla felicitari pentru bebilina si sa dea DSUMNEZEU sa fie totul bine
betty tu nu ai spus ce asteptati.Este inca surpriza?Io cred ca tu o sa ao baiat asa zic io insa si o surioara cred ca trebuie sa fie minunat
ancamari spune:
Doxinu - scoate laptele, ca lapte e in galmele alea, mai ales seara, sa poti dormi. In timp scade productia, cred ca o sa scapi in cateva zile, dar trebuie sa scoti laptele care nu are unde sa se duca. O sa fie tot mai putin, ai incredere! Eu nu m-am strans si nici gheata nu am pus, cum ziceam, am luat brocriptin 5 sapt
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu
angiuta spune:
Doxinu mie ginecologul mi-a scos sa scot lapte neaparat dar nu cu pompa ci ca pun un prosop cald pe piept si sa masez sa iasa sau cand fac baie tot asa sa masez pana scade tensiunea din san si-i simt moi. Eu pastile am luat doar o zi pentru ca-mi era foarte rau de la ele, nu le puteam tolera. Tot ginecologul mi-a zis sa beau 2 cani pe zi de Salbeitee dar nu stiu cum se traduce pe romaneste, poate ne ajuta fetele din De si cat mai putina apa.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)