Cinematografia europeana

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana MC

Apropos de Modovar, Mihaelka, imi vine in minte Talk to Her, care mi-a placut mult. E un film despre speranta, speranta asa in forma pura, adica speranta in lipsa si in ciuda oricaror motive de speranta.

Oana, Matei (25 februarie 2004)si Alexandru (28 august 2007)

Dintre filmele lui Almodovar asta e si favoritul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Topul meu de filme almodovariene:

1. Todo sobre mi madre
2. La mala educacion
3. Hable con ella
4. Volver
5. Carne tremula

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

La mine ordinea ar fi 3,1,4,2. Fara 5, ca pe asta nu l-am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Hahahaha ...si mie cel ami mult mi-a placut "Talk to Her"... extrem de inventiv filmul ...
Eu inca nu am vazut Volver

Mergi la inceput

Ia-l de la biblioteca. Ai vazut Magdalene Sisters? Sint curioasa daca ti-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Nu l-am vazut inca ... l-am luat acasa de la biblioteca si in fiecare seara am avut cate altceva de facut ... dar il vad candva saptamana asta ca vineri trebuie sa-l duc inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Topu' meu almodovarian seamana leit cu al Mihalkai, da' pin' la puncu' 5, unde as plasa, in loc de Carne tremula, www.imdb.com/title/tt0095675/" target="_blank">Mujeres al borde de un ataque nervios, in care Banderas e un personaj de Woody Allen, nu alta

Recent si europene am revazut www.imdb.com/title/tt0040522/" target="_blank">Hotii de biciclete (superb si realist si emotionant) si www.imdb.com/title/tt0053472/" target="_blank">A bout de souffle, care tin minte, mi-a placut mai acu vreo 15 ani, da' care, acum, efectiv m-a adormit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello

mie imi plac rau de tot filmele britanice. am vazut recent
Happy-Go-Lucky http://www.imdb.com/title/tt1045670/
si In the Loop http://www.imdb.com/title/tt1226774/

sint aproape sigura ca ati pomenit de Män som hatar kvinnor http://www.imdb.com/title/tt1132620/ , dar n-am vazut unde.

mi-a placut mult si "politist, adjectiv" - ne tot dam replici din filmult asta prin casa :) - intr-o duminica seara am fost 8 oameni in sala, am fost usor socata sa vad ca incap toti spectatorii in lift.
saptamina asta planuiesc "amintiri din epoca de aur" si "francesca" - depinde ce noroc am sa gasesc baby sitter

am citit un pic din urma si "bloody sunday" al Ilenei, mi-a amintit de In the Name of the Father - o! - ce mi-a placut cind l-am vazut ...

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Azi am vazut partea a 2-a de la Män som hatar kvinnor(pe asta il vazusem in martie). Partea a 2-a se numeste Flickan som lekte med elden(Fata care s-a jucat cu focul), mi-a placut mai mult decat primul. A avut premierea in 18 sept. aici in Suedia. Nu stiu cand si daca apare in Ro, poate totusi va ajunge. In noiembrie iese si ultima parte a trilogiei Millenium: Luftslottet som sprängdes(Castelul din nori s-a prabusit).

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aaaa ... Mihaela, merci!
chiar nu stiam ca a aparut si partea a doua

am vazut si cartile, abia au aparut (toate)

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput