mamici de zmeurici iulie - august 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
ayda_m spune:
Danielle02 multumesc 
Moniland, Elenada felicitari pt carucioare si felicitari tuturor fetelor care au aflat ce au
Nusy
, imi era dor de tine.
Ayda
18+ 
elenada spune:
Moniland greturile m-au mai lasat dar nu de tot dar e bine ca pot sa mananc cat de cat. Mai vars dar imi revin dupa si pot manca. Am recuperat si eu un kg din cele 5 pierdute. Nu ma omor cu mancarea dar mananc si eu o zi intreaga cat mananca un om normal la o masa. poate ca si unde stau numai in pat singura nu prea imi vine sa mananc. Vin ai mei saptamana viitoare sa vezi rasfat pe capul meu.
Numele de baiat e pregatit matei stefan la fetita avem un nume maria si il cautam pe al doilea.
pupici
elena
+15 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mamidevladut spune:
buna seara zmeurici,
Venim si noi cu vesti, azi am facut morfofetala la dr. Iosup si se pare ca Vladut va avea un fratior.
Va dati seama ce bucuros a fost cand a auzit ca are cu cine sa imparta masinutele. Bebe2 e f bine dezvoltat, are 115 gr si 9 cm, toate organele sunt normale si la locul lor asa ca sunt linistita. Apoi am fost cu ecografia la Genetic Lab si am recoltat sange pentru TT, marti o sa am si rezultatul. Sunt asa fericita ca o sa am 2 baieti, o sa fiu o rasfatata cu 3 barbati in casa.![]()
Felicitari fetelor care stiu deja ce vor avea si bafta celor care inca sunt kinder cu surpriza!!!!

Pupici
Mami
14+ si
Vladut cel Dragut (04.02.2001)
nusy spune:
Ayda M:
Felicitari pentru fetita! Din ce am citit eu,diagnosticul de placenta previa se pune dupa 20 s,pentru ca pana atunci ea se poate ridica.In caz de placenta previa se recomanda repaos la pat. Oricum,preventiv,e bine si acum sa stai mai mult in patut, sa nu faci absolut deloc efort...o mancarica cred ca poti face...dupa ce mai trece timpul,vezi tu daca poti iesi si la plimbare,in functie de cum te prezinti la urmatoarea eco.
Nusy
20+ 
ayda_m spune:
NUSY, multumesc mult!
sper sa se ridice placenta pana mai incolo...echo mai am peste o luna cand am morfologia de trim II, cand ma gandesc cat mai am de asteptat....o sa vad cum ma simt...
Eu simt deseori ca o greutate in partea de jos a abdomenului....e normal?...
Ayda
18+ 
doinique spune:
buna seara zmeuricilor
doamne cate vesti bune in doar 2 zile.
eu ieri n-am putut sa mai intru pentru ca m-a durut f rau capul, in viata mea nu am avut asemenea migrene
dar m-am tinut tare si departe de nurofen
Moniland, Elenada felicitari pt caruciare. super gemeni. felicitari mamidevladut. dc si al meu o sa fie baiat tot noi o sa fim mai multi.
am reusit sa citesc ce ati mai scris pe aici dar muffin pe unde esti? ai avut eco azi? vino cu vesti bune. te pup anticipat vreau vesti.
ma alatur si eu dupa 2 zile
si le spun bine au venit noilor zmeurici, bb sanatosi si la termen.
va pup dulce si va doresc un we sanatos
12
doinique spune:
stiam ca mai vreau sa zic ceva
la multi ani ely, multa sanatate, bb sanatos si in rest sa ti se indeplineasca toate dorintele. imi pare rau ca n-am putut sa-ti urez de ieri dar m-am gandit cu drag la tine

muffi dc fac galerie apari cu vesti bune?

va pup, ce bine e sa nu te doara capul uf. 

12
ClaraJ spune:
Salutaaaaaaaare,
Hopa si noi am sarit in schema.
ELENA - FELICITARI!!!!! Da, asta da rezultat! Baiat si fetita!!!! Ce dragut! Sa fie sanatosi si mincaciosi!
BLANCA - ai vazut ca tot raul inspre bine? O sa vezi ca in curind o sa uiti ca ai avut asa ceva. Iti doresc din tot sufletul numai bine.
La noi, totul e calm si bine. E ciudat ca-i spuneam sotului ca fiecare zi ca gravida te simti diferit. Ba esti bine, ba te trezesti cu o durere de cap, ba ti-e foame, tre' sa se intimple cite ceva.
Oricum, trecem noi peste toate. Important ca bebeii sa fie sanatosi.
Azi o sa avem musafiri si o sa pregatesc o salata de boeuf iar al meu sot face niste pizza. Iar in weekend am zis sa bag o musaca de cartofi.
Va urez la toate sa aveti un weekend super romantic ( ca doar e Valentine Day), sa va iubiti si sa va lafaiti in placere.
Va pup dulce,
Clara
Mamica de bebica de 14+
muffinuta spune:
Buna seara,fetelor1
imi pare rau ca nu am putut raspunde pana acum,am venit tarziu ..
Moni,ti-am scris ieri pe fuga,parca viata asta a mea a devenit scurta si aiurea..te felicit din inima pt fetite..eu le spun duduci..va pup pe toate trei..
Elena,totul a iesit cum ti-ai dorit..asta da rasfat..felicitari,Elena..e minunat!
la toti trei.
va multumesc fetelor de mii de ori,tuturor..Patricia Ardeleanu,Uliiasi,Motan,Mqqm,Doinique-aici sunt si eu ca simt lipsa..Moni,Elena,Dariaioana nu vreau sa uit sau sa supar pe cineva..sper maine sa pot scrie mai mult si fiecareia..
Eco azi a fost scurt,ii batea inimioara,doc a fost sumar,imi intrerupe complet tratamentul,avem utrogestan aici dar nu se da dupa 12 saptamani,clar..apoi mai ales ca am dublu test-el zicea ca e triplu test a fost scurt cu eco..ma rog..astia aici au alt stil..astea sunt vestile bune..altele mai putin bune: a crescut fibromul..si dupa 37 ani se impune amniocenteza,nu se recomanda,se impune..indiferent de rezulatatele de la dublu sau triplu test..cum nu cred ca voi face amnio..ramane de ales riscul de a avea un copil cu eventuale probleme si emotii toata sarcina sau riscul ala de 1% avort ,stiti voi cititi zilnic pe forum..sotul meu nu se amesteca,e decizia mea ,mi-a spus clar eu voi duce greul la o adica..
Am avut o zi grea si foarte emotionala..am sunat si acasa in RO,pt alte probleme si am mai avut o alta " surpriza"trista rau de tot...nu va doresc asa o vineri 13! sunt praf.asta-i viata1
va pup..in rest toate-s bune..![]()
sa aveti o seara placuta si linistita,fetelor!
la toata lumea.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
doinique spune:
muffin, iti doresc multa sanatate, trebuie sa te ajute DD dupa cate ai patit pana acum, numai tu stii prin ce ai trecut, dar iti doresc din suflet sa fie bine. cu amnio e o problema si pt mine sper ca in rom varsta sa nu fie un criteriu ca nici eu nu mai 20 de ani
te pup si abia astept sa te vad pe listuta. nu ti-a zis ce ai?
eu miercuri am avut mare noroc cu dr de la eco mi-a explicat o gramada de chestii. ai incredere ca totul va fi bine.
te pup de o mie de ori, sa ai un we mult mai bun

12