mamici de zmeurici iulie - august 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fete si multumesc frumos de incurajari : Alina, ClaraJ, Danielle, Ayda, Nusy, Andreea, Micaalsa, Luanambro, Patricia sunteti niste scumpe si ma bucur ca suntem la aceeasi odisee....si pe celelalte fete le .

Noi am fost azi la control la dr. meu si mi-a zis ca totul e bine, hematomul sa mai micsorat un pic dar sa stau in pat cuminte sa se duca de tot. Sangerari nu am mai avut doar cate o picatura maro f mica.
Cand am fost la spital seara atunci si ma consulatat o doctorita a zis ca avem baietel, azi l-am rugat pe dl dr sa verifice si zice ca ar fi fetita....deci suntem tot in ceata...nici nu a putut vedea bine caci dintr-o data hop bebe sa intors cu spatele si cu funduletul si nu am mai vazut nimic.
Asta e...poate aflam la nastere deci dr. mi-a zis ca mai incercam pana vedem ce este....sincer vreau sa fie sanatos indiferent de sex. Sotul e mai curios..acum ca e bagat detot in ceata.

Avem 17.2 cm si 164 grame...bebe grasunel.......si totul ok la masuratori.

Tot mai facem tratament vreo 2 sapt cand avem urmatorul control.

Moni felicitari din suflet pentru fetite.....superb.......

Bafta multa celorlalte fete la eco azi.

16+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Wow, ce vin fetitele cu putere din urma!! Castiga teren!! Felicitari, mamici!!! Sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele!

Iulia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

azi nu am dus copilul la gradi, asa ca nici timp de net nu am avut.
Am iesit afara la zapada, pe mine m-a terminat. acum vrea iar, eu sunt varza...mor de somn si am dormit cu el 2 ore.

vad ca ati scris ceva pagini, ma pun pe citit.
Dya bine ai venit in grup!
Uliasi eu am facut TT din cauza ca am luat pastile de slabit peste sarcina. Altfel nu-l faceam. Daca ai procent ridicat ca bb sa aiba SD, poti face amnio, daca se confirma si nu vrei un bb asa se face intrerupere. dar totul depinde de ce vrei tu.
Eu l-am platit, 1 milion si am primit rezultatul a 2-a zi.
Si mie mi-a completat dr. un formular cu datele de la nu stiu ce eco si cu varsta, kg, mele, nu mai stiu ce scria acolo. cica asa se face.....
Moniland, Ayda felicitari pt. caruciorul roz.
Micaalsa eu cu formular de la dr. am facut TT, tot asa...cu date de la eco, ceva masuratori si ceva date despre mine.
Sa dea DD sa-ti iasa ok.
Blanca ai grija de tine, cat mai mult repaus, vei vedea ca totul va fii bine.
Buburuza felicitari pt. carucviorul albastru.
Vitamine eu am luat si in prima sarcina din trim. 2 si fier.
Acum am luat putin mai repede, tot duin cauza pastilelor de slabit. Dupa analize, s-a constatat ca sunt anemica asa ca bag si fier si continui cu vitaminele.

merg sa-mi scot copilul 15 min. afara, la a 2-a tura de zapada, caci mi-e prea mila de el.

_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor va multumesc pentru gandurile bune. Sunteti si va doresc tuturor bebelusi sanatosi sarcini usoare si nasteri si mai usoare.

Bebeii sunt bine sanatoso. Aun 164 respectiv 166 grame si sunt fetita si baiat.
Nu imi vine sa cred ca s-a intamplat asa cum mi-am dorit.

Din pacate colul e scurtut asa ca repaosul la pat este foarte necesar. Asa ca stau cumintica in pat numai ei sa fie bine si sa se nasca la termen.

Muffi urmezi la raport.

Blanca iti zic din experienta ca statul in pat relaxata si gandirea pozitiva fac minuni.

Pupici buticute dragi

elena +15
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Fetelor am si eu o intrebare...s-a mai confruntat cineva cu placenta previa?....eu asa am inteles de la medic ieri, ca as avea ceva de genul...de aceea am avut acea sangerare...mi-am luat concediu medical si stau mai mult in pat....in schimb nu stiu ce am voie sa fac si ce nu...sunt tare speriata sa nu trec iar prin ce am trecut.....sincer mi-e si frica sa mai merg pe jos...sa fac scurte plimbari sau sa stau la bucatarie sa fac mancare....ce ma sfatuiti?

Ayda 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Elena, felicitari ca ti s-a indeplinit visul !! Sa-ti traiasca zmeurelul si zmeurica, sa fie sanatosi, sa creasca frumos si sa vina cu bine pe lume! te pup!

Gata, plec in sfarsit acasa, m-a terminat ziua asta de servici, m-am plictisit groaznic!

Iulia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Felicitari pentru carucioare, Moniland, buburuza, elenada!

Motana, nu-ti fie frica sa incepi. Take it easy si asculta-ti corpul, totul e sa nu te push. Eu am fost ani de zile couch-potato (nu eram stabila cu aquafit, singura miscare, mergem cand si cand) si daca nu ma apucam de ceva peste vreo 2 luni nu cred ca ma mai puteam duce.
Si ma tot gandesc, am pus 7 kg, dar nu se prea vede, pantalonii dinainte inca imi sunt buni (descheiati ovcors ), cred ca trag la cantar si ceva muschi, sper. Eu acum caut exercitii pt birthing ball. Imi place la nebunie sa stau pe ea, dar nu prea gasesc ce sa fac in afara de a ma da hutza-hutza.

Eu am luat ture de diverse vitamine, perioade destul de indelungate, cand si cand, never-ever m-am ingrasat de la ele. Ioc.

Pepitzel a fost destul de linistit in ultimele zile, desi il simt bine de tot cand se decide sa se foiasca. Se joaca in continuare cu interioarele, dar mai trage cate un sut si inspre exterior. Ma distreaza si pe mine furnicatura de care ziceati, nu mi-o amintesc de la ceilalti.

La noi a iesit soarele si e caldut, -6, e asa de bine! Avem liber luni, timp de leneveala. Marti am echo de trim 2. Am sunat acum sa vad daca imi dau un filmuletz, su zis ca ei nu dau. un pic dezamagita, dar ce sa-i faci.

Un weekend frumos!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.22]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Super Elena! Hai ca pana acum a iesit bine pentru noi chiar daca am trecut prin chin, stres ... ca sa-i avem. Inca un pic si cu grija ii tinem in brate sanatosi.
Dar ce copilasi mari ai.... oare se vede ca ale mele sunt fetite ca au 137 gr si 133 gr si sunt cu 6 zile mai mari decat ai tai. Pana la urma faza cu starea de rau si fetitele chiar nu e adevarata. Am simtit-o pe pielea mea.
Tu cum mai esti cu starile? Eu sunt in etapa plina de energie chiar daca burta a luat-o razna. Trebuie sa-mi fac o poza sa va arat. La nume te-ai gandit. Eu incep sa fiu blocata cu numele de fetita. Caut pe toate site-urile si nu ma hotarasc deloc. Of,Of
Blanca, iti va trece de tot si va fi bine. Inca un pic in pat si gata. Iar cu sexul copilasului va fi surpriza la nastere.
Muffi, hai la raport si spune-ne ca esti bine. x 3 nu numai asa simplu.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Fetelor va multumesc pentru gandurile bune. Sunteti si va doresc tuturor bebelusi sanatosi sarcini usoare si nasteri si mai usoare.

Bebeii sunt bine sanatoso. Aun 164 respectiv 166 grame si sunt fetita si baiat.
Nu imi vine sa cred ca s-a intamplat asa cum mi-am dorit.

Din pacate colul e scurtut asa ca repaosul la pat este foarte necesar. Asa ca stau cumintica in pat numai ei sa fie bine si sa se nasca la termen.

Muffi urmezi la raport.

Blanca iti zic din experienta ca statul in pat relaxata si gandirea pozitiva fac minuni.

Pupici buticute dragi

elena +15
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

elena, ma bucur nespus de mult ca sunt fetita si baiat,asa cum ti-ai dorit
sa fie sanatosi si papaciosi

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Fetelor am si eu o intrebare...s-a mai confruntat cineva cu placenta previa?....eu asa am inteles de la medic ieri, ca as avea ceva de genul...de aceea am avut acea sangerare...mi-am luat concediu medical si stau mai mult in pat....in schimb nu stiu ce am voie sa fac si ce nu...sunt tare speriata sa nu trec iar prin ce am trecut.....sincer mi-e si frica sa mai merg pe jos...sa fac scurte plimbari sau sa stau la bucatarie sa fac mancare....ce ma sfatuiti?

Ayda 18+

uite ce am gasit despre placenta previa:
http://www.mayoclinic.com/health/placenta-previa/DS00588
http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/complications/placentapraevia/

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput