mamici de zmeurici iulie - august 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 6

Alex@Sara spune:
 buna burtici
.
Mamaaa inca o pereche frumoasa de gemene in odiseea noastra,felicitari parintilor
.Din cate citesc pe aici unele va stiti de la aspirante,ce frumos poate fi sa va regasiti aici ca burtici 
.
Vad ca ati discutat pe aici de kg in sarcina,eu la prima am luat 8 kg in total,am iesit din maternitate doar cu 2,dar in 4 luni jumate de alaptat am pus 8 kg,mancam ca sparta sa am laptic si tot degeaba,atat a fost numai,dar kg au ramas
.Am reusit sa slabesc vreo 6 chiar inainte sa raman a doua oara,am luat Lindaxa,si eram gravida si nu am stiut,cam 2 sapt s-au suprapus pastilele peste sarcina 

,am fost tare ingrijorata si speriata,dar uite ca bebelina e bine mersi 
.Dupa a doua sarcina am reusit sa dau jos tot,am ramas la 62 de kg,am alaptat pana acum 2 saptamani(ultima luna doar putin de tot seara)am mancat moderat si nu mai m-am ingrasat.Acum inca nu m-am cantarit dar nu par a fi pus mai mult de vreo 2 kg pe mine ca imi sunt bune inca hainele dinainte,pantalonii cu burtica inca nu i-am scos,am cu talie joasa si nu ma deranjeaza.Oricum trebuie sa trag o fuga pana pe Mosilor la mag de gravidute sa imi mai iau cate ceva pt primavara.Tinanad cont ca am alaptat si nu am luat nico vitamina nimic,acum bag Elevit,acid folic si Calciu Sandoz,sapt viitoare imi fac si ce analize mi-o da Tutunaru sa vedem cum stam,burtica e maricica tinand cont ca nu am scapat inca de ea de la ultima sarcina.
Uoffffff,gata pauza mea de net,am concert,v-am pupicit pe toate,sa fiti cumintei si cumintele

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
bebe nr 3 va fi fetita

Luanambro spune:

Buna mamici, 
Am intrat si eu repede cat sa va doresc un WE minunat si lipsit de nelinisti. 
Moniland, felicitari din suflet pt fetitze! Si eu mi-am dorit la fel pentru mine, insa cert e ca o sa am doar un bebe, fara sex deocamdata!
Blanca, totul o sa fie bine, sunt sigura!
Bun venit tuturor noilor mamici de zmeurici si La Multi Ani sarbatoritei de saptamana asta, cu intarziere si cu scuzele de rigoare.
Cu drag,
Luana 
 + 16

uliiasi spune:
 O s-o mai intreb pe dr odata despre Elevit, am vazut ca ea nu incurajeaza luatul de vitamine atata timp cat mama mananca diversificat.... O sa iau 3 saptamani, pana la urmatoarea ecografie, si-o s-o intreb atunci. Pana acum cred ca am pus vreo 3 kg in toatal...nu-i de speriat inca. 
micaalsa, m-am speriat putin de ce ai zis tu in legatura cu elevitul, nu atat ca as putea sa ma ingras eu, cat ca forteaza cresterea copilului....si eu si sotul meu am fost marisori la nastere. (eu m-am nascut prematur si aveam 3,2kg, inchipuiti-va cat as fi avut daca ma nasteam la termen...). O s-o mai intreb odata.
Pup!!

Iulia 
 18+ 

uliiasi spune:
 Ideea era ca eu imi doresc f mult sa pot naste natural, de aia n-as vrea sa fie prea mare copilul....
Iulia 
 18+ 

PatriciaArdeleanu spune:
 Blanca, tinem pumnii sa fie totul in regula!
fetelor, eu pina acum am luat doar acid folic.
analizele imi sint foarte bune, asa ca cred ca nu voi lua nimic acum.
la prima sarcina am luat si am vomat tot trimestrul 2 tot ce mincam, cum le-am oprit nu am mai vomat.
desi am slabit 4 kg in perioada aceea si banuiesc ca se ducea si mama ei de vitamina ca vomam la nici 15 minute dupa ea, am nascut un copil de 3,300, sanatoasa, analizele mele au ramas bune, asa ca, daca organismul nu cere, nu cred ca trebuie sa il imbuibam cu vitamine.
am mai luat fier in trim III.
cine mai are greturi?? eu vomit doar dimineata in continuare, dar peste zi nu. ceea ce e f bine.
Patricia 
s14 
 si Rebecca 
 05.02.2005

buburuza1979 spune:
 Hello si de la noi!
tocmai ne-am intors de la eco si triplu test!
bebica e bine ...e in grafic... e un scump ... dormea si l-a deranjat dna dr. cu aparatu ![]()
suntem 
 asa ca va rugam sa ne atasati carucioru albastru la prima pagina 
momentan sunt rupta de oboseala si nu ma pot concentra ca sa va dau mai multe detalii referitoare la masuraturile facute ...
aici am pus pozica lui Bubu mic de azi:
http://good-times.webshots.com/photo/2065850840104619188baNyGb
ma bag la somn un pic ca imi pica ochii in gura si vbim mai tarziu 

16+ cu 
zmeurica mea
poze

uliiasi spune:
 buburuza, felicitari pentru caruciorul albastru! sa fie sanatos si sa va bucurati de el si el de voi!
Iulia 
 18+ 

monica2008 spune:
 buna fetelor 
felicitari pt caricioare si pt vestile bune
nici mie nu mi_au dat vitamine si au spus ca atat timp cat analizele ii ies bine nici nu imi dau nimic
cat despre kg eu am luat 4.500 bine nu creca pana fac 5 luni fac si 5kg in plus daca continu asa ff bine daca nu o a imi fac griji dupa ce nasc de kg in plus ca acuma doar bebe ma intereseaza
monica mamica in devenire
+19
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Alex@Sara spune:
 yessssssss,am reusit sa imi pun burtica la semnatura.Am sa incerc sa fac mai tarziu si un ticker sa il"ascund"
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
  15 sapt+