mamici de zmeurici iulie - august 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
alinutza78 spune:
Buna dimineata gravidutze
Nu am mai scris de o saptamana...si acum mi-e foarte greu sa recuperez din urma
...incerc de vineri seara sa citesc din urma si reusesc sa adorm cu laptopul in brate.
Eu am fost plecata aproape toata saptamana din Bucuresti...am fost foarte energica, si chiar mi-au lucrat neuronii la capacitate maxima...insa seara cum ajungeam la hotel adormeam instant in orice pozitie.
Am reusit sa ajung si la medicul ginecolog ca sa-mi interpreteze rezultatele de la DT. A spus ca e totul ok...pe mine ma durea de fapt aparitia fibromului...cum la echo de 8 saptamani nu era si la echo de 12 a aparut. Mi-a explicat ca acel fibrom uterin exista si la 8 saptamani dar era mic. Cum uterul creste (am citit ca se va mari de 1000 de ori
) atunci si formatiunile de pe el vor creste...asa si cu fibromul. Mi-a mai zis sa stau linistita ptr ca fibromul e localizat pe peretele opus placentei, deci nu deranjeaza sarcina...important e sa fie monitorizat, si vom lua o decizie cu privire la el dupa nastere. Eu sunt multumita de explicatiile ei..![]()
asa..ce sa mai spun...apropo de gimnastica ptr gravidutze. Eu am sunat acum dimineata la Active Center (ptr gravidutzele de Bucuresti) unde se pot face gimnastica la sol, gimnastica acvatica (la World Class) si masaj. Abonamentul de 10 sedinte ptr gimnastica este 300 lei, iar cel ptr masaj este de 500 lei...iar cel ptr gimnastica acvatica...auch...300 euro
. Eu am solicitat o oferta de pret tip abonament ptr toate cele trei activitati...a zis ca vor face o reducere de pret substantiala..sa speram...ca sunt decisa in ciuda costurilor sa ma apuc de treaba. Poate si pretul mare al abonamentului ma va motiva si nu voi mai baga in mine necontrolat ciocolata sau clatite
.
Nu am reusit sa citesc tot din urma, asa ca nu ma voi putea adresa punctual gravidutzelor...dar din memoria afectata de gravidutza, vreau sa o felicit pe Patricia pentru culoarea roz a caruciorului...sa dea Dumnezeu sa ai o fetita frumoasa, sanatoasa si cuminte
.
Moniland mi-au dat lacrimile cand am citit ca vei avea doua fetite.
Ce fericit va fi sotul tau cand va iesi cu trei domnisoare frumoase la brat...il vor invidia toti barbatii...eh...mai vorbim peste 15-16 ani cand vor roi baietii pe la usa si nu va sti cum sa-i puna pe fuga![]()
Elenada felicitari pentru pereche. Iti dai seama ca asta e visul tuturor mamicilor??!! si tu l-ai rezolvat dintr-o "lovitura"....tare smechera esti...sa-ti dea Dumnezeu putere si sanatate sa duci sarcina cu succes pana la sfarsit si sa ai o fetita si un baietel frumosi, sanatosi, destepti.....
Muffinuta de-abia asteptasem sa vii cu rezultatul de la echo. Ma bucur ca e totul bine cu bebelul...dar imi pare rau ptr starea ta. Eu nu prea am inteles bine ce ai spus...care e de fapt motivatia ptr care vrei sa iei o pauza de pe DC...dar daca te gandesti ca scriind aici ne intristezi pe noi si ne faci rau, multumim ptr gandurile tale dar noi te vrem alaturi de noi..Si noi avem pitici pe creier...si griji si frustrari mai mari sau mai mici...dar esentialul e ca ne intelegem ptr ca suntem toate in aceeasi situatie si stim f bine ce responsabilitate si presiune este pe noi ptr samburelul din burtica. Dar daca crezi ca, pastrand distanta iti face mai bine, noi iti respectam decizia si asteptam cu nerabdare sa te intorci.
Multa sanatate si optimism
Adriana am ramas literalmente indragostita de burtica ta din pozele de pe contul comun. De-abia astept sa am si eu o burtica la fel
Mai revin cu mesaje...numa' sa mai citesc...ca tare mi=a fost dor de voi...
...si o saptamana plina de vesti bune...
pup zmeuricile
Alinutza
14+
bibuga spune:
un calduros bun venit mamicutelor cu zmeurici!sa aveti parte de o sarcina usoara si bb sanatosi!asa cum ne dorim si noi!
pooh--am vrut sa-ti trimit PM dar nu ai activat-o.
adrianafedorca--in curind vin si cu reteta de sirop de afine!
fetelor--cele care ati trecut de 15-16 sapt. aveti dureri de ligamente?
sa ne auzim cu bine!
bibuga
17+ mama lui luca-thomas 6.03.2004
dariaioanaxx spune:
Muffinuta- ce pauza draga? pai bine , mai eu te astept ca sa intram impreuna pe listuta si tu ce mi faci? imi tragi plasa ai? hai ca azi am intrat in 14 sapt., lasa piticii si vino sa ne inscriem si noi...
Moniland- draga, ai zis ca e mai usor cu cercelusii decat cu numele de fetite...daca esti in dilema te ajut eu.......ca am o inspiratie cand vine vorba de nume de fetiteee.....oricum, la gemenasi, fie baieti, fie fetite,parerea mea este ca numele trebuie sa aiba ceva in comun...asa sta frumos si suna si bine;
si te astept sa mi spui daca vrei idei de nume;
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
14+ cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!
alinutza78 spune:
asa...revenim cu completari..![]()
M-au buimacit culorile la carucioare...domina inca baieteii, dar fetitele vin rapid din urma
:
buburuza1979 felicitari pentru baietel si tin pumnii pentru rezultatul la TT
ayda m felicitari pentru fetita
mamidevladut felicitari pentru baietel...wow...2 baietei acasa, ai de lucru, nu gluma
...si tin pumnii pentru rezultatul la TT
Multa bafta pentru rezultatul la TT, tin pumnii pentru andreea 1979, micaalsa, jojo_miha. Toate stim ca TT da si rezultate fals pozitive, dar tot ne sta stomacul strans de emotie ..si apoi rasuflam usurate ca am mai trecut un hop. Mult noroc la toate!
blanca000 m-am speriat serios cu patania ta. Bine ca esti bine acum, stai linistita in pat si totul va fi bine. Multa sanatate
dariaioanaxx multa sanatate, sa treci peste raceala...si daaa...acum esti in 14 saptamani...asteptam datele ptr listuta
...Bine ai venit oficial
almiona intrebai de dr Pop. Eu am citit pe forum ca mai toti doctorii astia importanti sunt ocupati..si e musai sa faci programare cu luni de zile inainte...eu am reusit sa-mi fac programare ptr morfofetala de 22 saptamani (8 aprilei) de la inceputul lui ianuarie. Multa bafta..poate mai gasesti locuri
Flosideea felicitari pentru primele miscari ale bebelului...impresionant
...si eu astept cu nerabdare, cu toate ca la mine inca e devreme...dar tresar la fiecare carcel sau miscare mai neobisnuita![]()
uliiasi la mine secretia e alba si consistenta (seamana cu laptele
)..si nu pateaza chilotul.
Missy si Nicolica bine ati venit la zmeurici, sarcina usoara si la termen
Apropo de vitamine...mie mi-a zis medicul sa nu mai iau acid folic...si vitamine imi va prescrie, daca va fi cazul, dupa morfofetala de la 22 saptamani.
iar de ziua indragostitilor...am fost la restaurant chinezesc...mama, si acum mi-e pofta![]()
Alinutza
14+
Moniland spune:
Adriana, mi-am amintit de burtica ta de 19 sapt pt ca am citit ca de la 17 sapt in urmatoarele 3 sapt copilasul isi dubleaza dimensiunile. Asa ca o sa te ajung cat de curand
.
Alinutza, taticul de fetite e topit deja. Oricum asta a fost comanda ![]()
Daria, astept lista cu nume de fetite. Am ales Irina pentru una, iar numele de familie este Man. Asta ca sa stii ce combinatii merg. Am intrebat-o si pe nepoata mea de 10 ani si mi-a spus Ana. Imi place Ana dar nu imi place Man Ana.
Vreau un nume romanesc care sa aiba echivalent international. Deci nu e chiar simplu ![]()
16+

uliiasi spune:
Bibuga, sa stii ca eu am dureri de ligamente, mai ales noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta. Si mi se mai intampla cand nu sunt atenta si ma scol brusc de pe scaun. Am auzit ca asa e normal, dar tre sa fim atente sa ne miscam mai lent, sa nu mai facem miscari bruste.
Fetelor, eu am probleme cu alesul numelui zmeurelului....daca aveti sugestii...
Hug!
Iulia
19+ 
Moniland spune:
Iulia, depinde si de numele de familie. Eu as fi ales pentru baietei Victor si Cezar. Dar mai am nume care imi plac dar nu se potriveau la numele de familie sau sunt "luate" de prieteni: Eric, Marc, Mihnea....
16+

Giova spune:

Am aparut si eu dupa un weekend in care nu am avut chef de comp.
Noi suntem bine, burtica ok, cu poftele si foamea de rigoare.
Am pus si eu pozele cu bb2:
http://www.dropshots.com/ioanaP#
- eco 16 sapt.
- in prima e cu capul in jos, e din profil
- in cea de-a 2-a e cu cracii in sus, colorat e cordonul si inimioara in jos, putza e unde arata dr. cu sageata.
Dr. mi-a facut doar filmulete, asa ca eu am facut 2 poze, care mi s-au parut mai reprezentative. as pune si filmele, dar tare mari sunt si nu se incarca.
Mamilivia am aflat de ovulele alea. Noroc ca mi-am amintit si am sunat azi la cabinet. se numesc CANESTEN.
Missy, Nicolica bine ati venit printre noi. Sarcini usoare si un bb la termen si sanatosi!
Vitaminele pe mine nu m-au ingrasat si nici pofta de mancare nu mi-au facut, asa ca le iau in continuare zilnic.
pipi in primul trim. ieseam odata/noapte, acum mai rar.
Andreea_1979 bafta la TT.
Buburuza nasol cu gresitul asistentei. mai bine nu-l faceai, sau le ziceai celor unde l-ai facut de greseala. asa ai dat o caruta de bani si nici nu e bun....doamne ce tampita mai e si asist. aia.
Flosideea felicitari pt. miscarile lui bb simtite. de acum te vei bucura de ele zilnic.
Bibuga eu am vut dureri de ligamente mai devreme. de obicei simt dupa ce ma ridic de pe scaun sau din masina, cand stau mai mult de 10 minute in fund, adunata putin. dar e normal, asa ca nu-mi fac probleme.
Uliiasi si mie mi s-a parut greu sa aleg numele pt. bb2, care e tot baiat. Am ramas intre Eduard si Albert, dar presimt ca vom ramane cu Eduard, se poate prescurta si in Edy. da o cautare pe google si vei vedea cate liste cu nume gasesti.
Moniland bafta in gasirea numelui pt. cealalta fetita. daca eu aveam
ii puneam ori Sara ori Anisia. Da si tu o cautare pe google si vei gasi o groaza de liste cu nume de fetite.
Blanca te asteptam cu vesti bune. ma bucur ca pana acum e totul ok.
Bafta fetelor care fac eco si analize sapt. aceasta.
Fug si eu sa arunc o privire in mail-ul comun, poate asa incep sa mai asociez burtica cu nickul de pe forum.
si o sapt. buna sa aveti.
_
Gio
17+ si Marco(06.01.2006)
poze
elenada spune:
Neata zmeuricilor
Bun venit noilor zmeurici.
Bafta multa fetelor care asteapta rezultate la analize sa aiba parte doar de vesti bune.
Daria felicitari pentru cele 14 saptamani si multe inainte paana la termen.
Noi azi facem 16 saptamani. Ma doare bazinul mai exact osul pelvisului de nu mai pot. Dr meu zice ca mi se dilata bazinul.
Am pus poze cu burtica mea de 16 saptamani. Cine vrea sa le vada sunt la semnatura.
Pupici tuturor bebelusi sanatosi si sarcini fara probleme.
elena
+16 

Burtica mea la 16 sapt
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
buburuza1979 spune:
neata burtici 
Moniland am o gramada de idei pt nume de fetite ![]()
uite cele care imi plac mie ...poate te inspira : Bianca, Clara, Isabela, Letitia, Violeta, Lelia ... unele se si potrivesc cu Man 
eu am ceva probleme la numele de baietei ... in sensul ca avem ceva idei dar nu sunt de sfinti...si caut un al doilea nume de sfant ca sa sarbatoreasca si ziua numelui... imi plac mult Andrei si Gabriel dar am superstitie cu ele si nu prea le-as vrea ... 
16+ cu 
zmeurica mea
poze