mamici de zmeurici iulie - august 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

elena, frumoasa burtica ai. E mai tuguiata decat a mea, dar din cauza baietelului
Giova, nu prea m-am prins de putulica. Oi fi mai tare de cap .La fetite se vad doua linii albe paralele, la baietei cum e?

16+

Mergi la inceput

Giova, m-am uitat inebunita pe toate siteurilr cu nume, inclusiv pe aici pe la odisee unde e plin de nume de fetite. Dar am eu o probleme se pare de nu gasesc un nume de fetita pe placul meu.
Buburuza, unele dintre ele pica pentru ca sunt in gasca noastra. Nici asa nu vreau sa zica lumea ca m-am inspirat. Si cand suntem in gasca si strig Bianca sa vina vreo 3 fetite

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alinuta, bine ai revenit! ti s-a simtit lipsa! vad ca ai venit in forma
tu cind mai mergi la eco??
multumesc frumos pt urare!

Flosidea, felicitari pentru ce ai simtit!!!
si eu am activitate multa prin burta si ma indoiesc ca mereu sint gaze sau intestinele. ieri dimineata am simtit prima si singura data ca o zvicnitua destul de puternica, ciar am tresarit, ca stateam intinsa. o fi fost ea???

si eu merg cel putin o data pe noapte la pipi. dar am nopti cind merg o data cind ma bag in pat (10-11), ma mai scol pe la 2, pe la 4 si dimineata cind ma trezesc, si de fiecare data fac mult. dar banuiesc ca e bine ca si eu beau multa apa.
greturi la mincare/mirosuri nu prea mai am, am unele alimente pe care le evit din start. mirosul de tigara imi face destul de rau, noi nu sintem fumatori si nu prea sint obisnuita.
in schimb, cum ma trezesc dimineata trebe sa dau la boboci.
de mincat maninc in limite normale, chiar mai putin decit inainte. eu zic ca e bine, ca nu mi-e foame, dar maninc destul de sanatos si din toate cite putin. nu imi lipsesc fructele, legumele, lactatele.

Muffinuta, ne gindim la voi!

rallu, lucialu, vad ca nu ati mai dat semne...sinteti ok??

Moni: Iulia,Iustina, Andreea..

Patricia s15 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mie nume de fetite imi plac Adelina,Casandra,Felicia,Sofia,Teodora ,Amalia,Natalya.
De baeti Robert,Sebastian,Andrei,Catalin,Matei.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni pai la baietei se vede scrotul si "cocoselul". acolo unde se vede sageata e organul masculin, exact intre picioare. cel putin asta deduc eu din ce-am vazut. Chiar as vrea sa vad si eu sexul la fetite la eco, ca sa nu mor proasta. Bine ca m-ai lamurit...2 linii paralele....la noi nu e asa, as vrea eu.
Spor la gasit nume de fetite, la mine a fost mai greu la cele de baietei.

_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova
Buburuza nasol cu gresitul asistentei. mai bine nu-l faceai, sau le ziceai celor unde l-ai facut de greseala. asa ai dat o caruta de bani si nici nu e bun....doamne ce tampita mai e si asist. aia.

da mai dar stii care e ironia? ca si eco pt dublu test l-am facut tot la ele ...si atunci nu au fost probleme... chiar de asta m-am dus tot acolo pt ca stiam si dr si asistenta cat de dragute sunt si ca nu ma dau afara pe usa si stau sa masoare bebeul cum tbuie ...
plus ca DT a iesit excelent si am zis sa merg tot la ele ca sa iasa si TT bine ...stiti voi cum e cu superstitiile

eh mi-am furat-o acum ...
nasol e ca am avut incredere si m-am uitat pe foaie decat dupa ce dadusem o copie pt TT ... deci am vazut prea tarziu ca sa mai pot face ceva
oricum or sa isi dea seama si aia de greseala numai cand or sa vada 333 batai pe minut ca nu are cum ... dar nu or sa mai poata calcula mare lucru la TT...
asta e ...
si asa eu nu vroiam sa il fac ... dar dr. a zis ca e bine ca sa stim daca e ceva sa fim pregatiti la nastere...

16+ cu

zmeurica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Patricia, urmatoarea echo o am pe 3 martie (cand o sa am 16 saptamani si ceva) tot la Medlife. Partea proasta este ca am picat tot la medicul care mi-a facut si echo de 12 saptamani si care mi-a facut o impresie proasta ptr ca pe langa fapul ca m-a corectat ca nu exista echo morfofetala de 12 saptamani (ci numai cea de 22 saptamani) nu a vrut sa-mi dea mai multe informatii despre fibrom si mi-a taiat-o sec sa-l intreb pe medicul meu. Eu am vorbit cu medicul care imi urmareste sarcina si care e tot de la Medlife si care mi-a spus ca in ciuda faptului ca e necomunicativa este un foarte bun profesionist. Si ca orice intrebari am dupa echo, sa-i dau telefon si o sa-mi dea toate informatiile necesare. Asta e...de acum cu Dumnezeu inainte...sper ca la echo de 22 de saptamani, pe care am reusit sa o dublez si la dr Pop, sa obtin cat mai multe informatii.

Aaa..si am intrebat medicul ginecolog, daca e nevoie sa fac mai multe echo ptr monitorizarea fibromului. Mi-a placut mult raspunsul ei. A zis ca i-ar fi usor sa-mi recomande cat mai multe echo, ptr ca ar castiga bani, dar nu are rost....fibromul e intr-o pozitie care nu afecteaza sarcina..si ecografiile la care m-am mai programat (de 16 saptamani si 22 saptamani) sunt suficiente ca sa indice si o eventuala evolutie a fibromului.

Stiu ca mai intreba cineva pe forum si de RH negativ. Eu mi-am facut acum la 12 saptamani titru de anticorpi si mi-a iesit absent. Iar medicul mi-a recomandat sa-l mai repet si la 24 saptamani..iar la 28 saptamani sa fac vaccinul de izoimunizare.

Elenada frumoasa burtica...si tuguiata, vorba lu' Moniland. Felicitari

Alinutza 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Alina, Elena - mersi si
Moniland- vai ce inspiratie aveam , ti am scris un mes. lung si mi a intrat cineva pe mes. si mi s a sters...off...o iau de la cap...deci, in viziunea mea...numele de gemeni trebuie sa aiba ceva in comun...o litera , o silaba...in fine ceva...deci Man Irina Camelia cu Man Crina Ioana, Man Raisa Irina cu Man Ruxandra Iris, Man Irina Izabela cu Man Sara Simina, Man Irina Beatrice cu Man Nichola Alice, Man Alma Mirabela cu Man Ana Irina...gata mi s a terminat inspiratia acum....ca mai tarziu...nu se stie...m as bucura sa ti placa macar o combinatie de nume

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... 14+ cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Bibuga,am si eu dureri,cand ma ridic brusc de pe scaun/pat,le-am avuat si la celalta sarcina.Cu PM-ul nu stiu ce sa-ti zic,am mai primit si nu erau probleme,,,,ma duc sa verific,de-as stii ce sa fac?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 19+

Mergi la inceput

Daria , le analizez mai tarziu ca m-am blocat cand am vazut doua prenume. Nu o sa aiba decat un singur prenume. Una va fi Irina si atat iar celalata .... Multumesc
Patri, sa vedem ce zice sotul la Iulia, ca i-am maizis cateva dar le-a respins. I-am zis sa-si studieze "agenda neagra" si sa vina cu nume.
Buburuza, sigur isi vor da seama ca e gresit cu pulsul ca nu se poate asa si vor corecta ei la 133.
Eu voi face maine TT, dar nu prea ma intereseaza ca mi-a zis dr. ca el mi-a recomandat sa fac doar unul din cele 2 teste asa ca... ma duc doar sa le vad la eco.

Cele care aveti poze super clare de la eco, s-a facut vizualizarea in 3D. Cred ca asta ar fi explicatia. Ca asa mi-a facut la DT si apoi a comutat pe color (4D).

16+

Mergi la inceput