mamici de zmeurici iulie - august 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
uliiasi spune:
Missy, Nicolica, bine-ati venit!! Sa fiti sanatoase si sa aveti bebei sanatosi si cuminti!! 

Si eu merg la baie noaptea...desi maine intru in sapt 19..Nu cred ca mai exista noapte in care sa nu merg la baie...Ce sa-i faci, presupun ca e normal, plus ca eu beau multa, multa apa. Sunt o setoasa...
Azi a fost o zi cu muuuulta lene. Ne-am intors de pe o parte pe alta, am mancat, iar pat, iar mancat, iar pat, este asa "obositor", hihi ![]()
. Cand ma gandesc ca maine iar trezirea la 7 si iar servici...
Va pupacesc cu drag pe toate!
Iulia
18+ 
ClaraJ spune:
Salutare dragi mamici,
DAMKAMI - si eu ma trezesc cam de 3 ori pe noapte sa fac pipi. Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, caci fiecare organism e diferit. Si in cartile pe care le-am citit scriau la unison ca dupa a 12 a sapt nu ar trebui sa mai am greturi sau sa vomit, si iata-ma in a 14 a sapt cu mai putine greturi, e adevarat, dar nu disparute complet.
NICOLICA - Bine ai venit! Sa ai o sarcina cit mai usoara si un bebe sanatos si cum ti-l doresti tu.
Noi am fost cam gretosi in weekend, chiar ii spuneam sotului ca o sa avem un copil la fel de mofturos ca si el. :) Ca ba mi-e foame, am cite un gol in stomac de-mi vine sa lesin, ba maninc si m-apuca greata, nici nu mai stii cum sa procedezi. Oricum, mami meu zicea ca a scapat de greturi abia dupa ce a inceput sa ma simta miscind, asa ca mai am de asteptat vreo 2-3 sapt, daca oi mosteni-o.
Ieri am mai golanit prin magazine de bebei si, bineinteles ca nu m-am putut abtine si am mai cumparat niste hainute. Le-am pus pe mailul comun sa le vedeti si voi. Avem noroc ca aici hainutele sunt foarte ieftine. Crucioarele si mobila sunt un pic mai scumpute. Nu stiu cum mai e in Romania.
Gata pentru azi, va pupam si mai vorbim,
Clara
Mamica de bebica de 14+
m_i_s_s_y spune:
Uauuuuuuuuu!! Suntem in listuta!! Acum inimioara din burtica parca a capatat identitate de cand ne-ati primit si pe noi! Multumim de primire!!

Andreea, nu te mai stresa ca va fi bine..nu are rost sa-l superi pe bebe.
De felul meu sunt foarte deschisa inspre toate procedurile inventate si descoperite, inclusiv cele medicale, pentru a ne face viata mai buna, usoara, etc. Doar am facut FIv, nu? Dar uneori ma gandesc ca ar fi bine daca nu am mai citi atatea!!! Eu cred ca tanti de la tara traieste si mai linistita si mai fericita decat noi... Iar am rupt netu in doua cu testele astea...of...atatea pareri..atatea intamplari...sotul meu ma ameninta ca imi scoate netu
daca ma mai aude cu "descoperirile" mele..eram in Real si in incercarea lui de a ma indopa cu TOATE fructele posibile mi-a zis sa iau ananas..io...nuuuu! nu-i voie! pai de ce?! scrie pe net!!!
asa si cu testele.. normal ca as face orice sa stiu ca bebelu e bine...da' dup-aia vin o suta de unii si altii cu alte 200 de pareri!
mai ales ca dr mea e dulce si mi-a zis ca e alegerea mea daca vreau sa fac TT..![]()
In rest...nu se vede burtica
... drept e ca colacelul din talie era destul de mare inainte de bebel...voua la 13 saptamani vi se vedea burtica?
pup toate fetele si bebeii 
12+
doinique spune:
buna seara zmeurici 
v-am citit dar noi am fost f ocupati in we, am avut o gramada de drumuri de facut, bine ca n-a plouat nu suport sa conduc pe ploaie.
deci bine ai venit nicolica, sarcina usoara si bb la termen.
missy, eu acum am 13 sapt si 5 zile, greturi am, exact aceeasi sit ca a clarei dc nu mananc simt ca lesin de foame dc mananc vars in urmatoarea ora. cu mersul la toaleta e la fel, ma duc seara inainte de culc la 12 si la 5 jumate ma trezesc ca sa ma duc la baie. e va dati seama ca nu mai adorm la loc ca la 7 oricum suna ceasul.
dar am inteles ca e normal.
in rest burtica nu se vede cine stie ce, m-am intalnit cu fetele de la cosmetica si lor nu le spusesem inca si una mi-a zis ca m-am rotunjit dar n-a vrut sa-mi spuna ca sa nu ma supar.![]()
iar cele care stiu ma analizeaza de cate ori ma vad ca sa vada dc creste dar eu oricum aveam 47 kg imbracata cand am ramas insarcina deci...
burtaik mai la vara
va pup, 

doina
12
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dcmkarmi Am citit pe diferite site-uri ca incepand cu al doilea trimestru ar trebui sa nu mai mergem asa de des la baie, chiar deloc noaptea. Eu termin acuma sapt 14, dar la baie tot merg des (asta noapte am fost de 4 ori, si imi intrerupe somnul), desi seara incerc sa am grija cata apa beau. La voi cum este? ![]() 13+ |
si eu ma duc des la baie,chiar si de 3ori pe noapte,:(((((
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

danielle02 spune:
buna seara fetele,
cum ati petrecut ziua indragostitiolor?a fost frumos?
noi am iesit de dimineata la cumparaturi,apoi spre seara ne-am oprit la restaurant la soramea si acasa la somn pe la 9
,
va pup,noapte buna si sa visati cu ingerasi 

pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
flosideea spune:
neata mamicutze!sunt cea mai fericita din lume.abia asteptam sa se faca dimineata sa va povestesc.aseara,cand m`am pus la nani,stateam asa in pat si dintr`o data am simtit ceva....apoi iar si din ce in ce mai des.mi`a pus mana pe burtica si simteam cum cineva ma loveste.apoi,miscarile s`au mutat mai sus.probabil dadeam din manute.cred ca aveam chef de joaca.nu`mi venea sa cred si mi`au dat lacrimile de bucurie.
motana,ti`am promis ca ma voi interesa.ce am mai aflat e ca Dr Baiulescu e super atent cu tine cand incepe travaliul si ca esti super atent monitorizata.avantajul e ca taticul poate sa te tina de manutza in tot acest timp.din cate am inteles,e bine sa fi cu cca 2 saptamani inainte si sa faci un control sau 2 acolo inainte de nastere.continui sa ma interesez,promit.sper sa te pot lamuri.doctorita mea acolo e asa ca zic ca da,voi naste acolo.sa vedem.e la moda aici sa nasti la eva.dar in acelasi timp o "fitza".am multe cunostinte care au nascut acolo,dar toate au nascut normal.aaa,uitasem,daca nasterea se declanseaza mai repede de 38 de saptamani,ajungi la maternitate in bv.
cam atat,trebuie sa ma pregatesc de servici.revin cu info.pupici!
SUNT HAPPY!!!!
nicolica spune:
Mamicute dragi,
multumim de primire
.
Astept sa se trezeasca piticul meu si azi vom merge la carnaval, amandoi costumati. Pun poze mai tarziu sa vedeti ce costume avem
.
Io, Doamne ajuta am scapat de greturi prin saptamana a 16-a si ce bine e acum. Am tot fost la perfuzii ca nici apa nu mai puteam bea, plus ca prin saptamana a 10-a am facut o sinuzita urata de tot, cu 4 punctii si antibiotic. A fost cumplit si eram tot timpul cu gandul la bb, daca v-a fi sau nu afectat de tratament. Ce sa spun, doctorii m-au "asigurat" ca sarcina evolueaza foarte bine, deci nu-mi ramane decat sa gandesc pozitiv. Ca si voi imi doresc un copil sanatos, sanatos si vesel daca se mai poate.
Gata, plec la imbracat ca se trezeste Philipica.
O zi frumoasa va dorim 
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
uliiasi spune:
Buna dimineata, mamici de zmeurici!!! 
La noi a venit din nou iarna...ninge de rupe. Cred ca in vreo 2 ore mergem sa facem un om de zapada, hihi. Ma enerveaza rau ca sunt in birou colegi/colege raciti. Tusesc, stranuta, se simt rau si nu vor sa plece acasa. Parca vad ca o sa iau un virus si iar ajung la pat din cauza lor. Imi vine sa le dau un sut in fund si sa-i trimit direct in patul lor...
La noi weekendu a fost foarte linistit, am lenevit la greu, bebita da din tot ce poate, asa de mult imi place ca ma "loveste" cand pun mainile pe burtica. Si l-a mai simtit si tati de vreo doua ori weekendul asta si s-a bucurat asa de mult.
Vroiam sa va mai intreb ceva...de secretii, cred ca v-am mai intrebat. Eu am facut examen de secretie joi, ar trebui sa iau rezultatul saptamana asta. Ce mi se pare ciudat este ca mie mai mult mi se uda tamponul zilnic, de parca as face pipi. Mi-e tare frica sa nu fie lichid amniotic. E posibil sa se elimine lichid? Sau secretia asta, lichida cum e, e normala?
In afara de asta, totul e bine si frumos, mananc ca o purcica...sper sa nu ma fac ca una...
. Asta poate e un dezavantaj al faptului ca nu am greturi...as putea sa mananc orice, oricat. Tot timpul am langa mine mancare. Cantarul deja a inceput sa arate lucrul asta...Somebody stop me!!!
Gata, va pupacesc pe toate! Sa aveti o saptamana usoara, cu bebei veseli si miscareti! 

Iulia
19+ 
jojo_miha spune:
Buna dimineata!Sa aem o saptamana minunata,plina doar de vesti bune.
Bun venit noilor mamici!
Maine mergem si noi la doctor si miercuri la TT,data trecuta am avut niste emotii....acum sper sa nu mai fie asa.
Nici eu nu ma mai duc atat de des la toaleta,o singura data pe noapte.
Eu de frica nici nu m-am suit pe cantar insa vad eu maine la doctor,si nu aveti idee cum face daca am luat mai mult de 1kg si sigur am depasit ,insa voi da vina pe vitamine
.
la toata lumea !
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
16+