mamici de zmeurici iulie - august 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
Moniland spune:
Buna dimineata!!!!
Am fost si noi aseara la restaurant.![]()
Andreea, nu te mai agita. Orice test da erori. Eu am facut DT si mi-a zis dupa eco ca de fapt analizele din sange sunt cele care conteaza mai mult. Marti ma duc pentru TT, dar dr. care imi urmareste sarcina mi-a zis ca nu e obligatoriu sa-l fac si pe acesta ca e ok daca DT e bun.
missy, ma bucur de inca o reustita a FIV-ului. sa ai o sarcina usoara si sanatoasa!!!!
16+

pogos spune:
buna fetelor!
bun venit missy, felicitari si multa sanatate!
muffinuta, sincer imi pare rau ca trebuie sa treci prin atata stres. multa sanatate si sa vezi ca va fi bine.
va pup pe toate!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
Dienuta79 spune:
Buna dimineata la zmeurici
Missy bine ai venit printre noi 
Andreea1979 si eu am trecut prin aceiasi situatie ca a ta,in urma rezultatului la triplu test,care mi-au zis ca a iesit nasol,am facut si amniocenteza,nu mi-a fost frica deloc,nu sunt chiar atat de mari riscurile de avort,eu am zis ca mai degraba sa aflu acum daca are bebe ceva,decat sa aflu mai tarziu.Dar pana la urma a iesit bine,bebe e sanatos,drept urmare mai pot da eroare si rezultatele la triplu test.Stai fara grija sunt sigura ca si bebele tau e bine.

Dienuta
20+ 
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dcmkarmi Am citit pe diferite site-uri ca incepand cu al doilea trimestru ar trebui sa nu mai mergem asa de des la baie, chiar deloc noaptea. Eu termin acuma sapt 14, dar la baie tot merg des (asta noapte am fost de 4 ori, si imi intrerupe somnul), desi seara incerc sa am grija cata apa beau. La voi cum este? ![]() 13+ |
Si eu merg de cel putin 3 ori la baie noaptea ... nu-i o regula.
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Nasterea printesei

Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
17+ cu 
BB-lina noastra 
dya08 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu Blanca, tinem pumnii sa fie totul in regula! ![]() fetelor, eu pina acum am luat doar acid folic. analizele imi sint foarte bune, asa ca cred ca nu voi lua nimic acum. la prima sarcina am luat si am vomat tot trimestrul 2 tot ce mincam, cum le-am oprit nu am mai vomat. desi am slabit 4 kg in perioada aceea si banuiesc ca se ducea si mama ei de vitamina ca vomam la nici 15 minute dupa ea, am nascut un copil de 3,300, sanatoasa, analizele mele au ramas bune, asa ca, daca organismul nu cere, nu cred ca trebuie sa il imbuibam cu vitamine am mai luat fier in trim III. cine mai are greturi?? eu vomit doar dimineata in continuare, dar peste zi nu. ceea ce e f bine. Patricia s14 si Rebecca 05.02.2005 |
Buna!
Tocmai ma bucuram ca au mai cedat greturile, dar din nefericire au revenit. Am slabit 2kg. de cand am ramas insarcinata, iar in afara de iaurt si mere nu imi place nimic.
buburuza1979 spune:
neata la pranz si de la noi ![]()
ca tot se vbeste de TT eu l-am facut dar ma astept sa imi iasa aiurea rau. de ce? pt ca la eco pe foaie asistenta care care trecea datele dictate de dr a gresit unele din ele si eu am observat abia dupa ce am dat foaia respectiva la TT... de ex dr a zis 143 batai pe minut la bataile inimioareai si pe foaie apare 333/min 
ca sa nu mai zic ca nu apare greutatea care stiu ca a zis-o,CTR-ul si asa mai departe ...
asta e... am facut eco si TT la medlife... m-au uscat de bani si pt ce?!
dr care mi-a facut eco a fost f draguta si a intors bebeul pe toate partile ca sa il masoare ... dar ce te faci cu asistenta ametita careia i s-au innodat degetele pe tastele de la calculator ???
asta e ... eu sunt linistita ca DT-ul a iesit f bine si ca si la eco totul era in valori normale si ca bebe era in grafic cu nasuc, femur pliu nucal, vezica urinara, si tot ce tbuie ...
oricum amnio nu fac orice ar iesi la TT pt ca stiu ca s-au gresit valorile de pe foaia ecografiei si nu e elocvent...
16+ cu 
zmeurica mea
poze
buburuza1979 spune:
nici eu nu prea merg noaptea la buda ... am nopti cand merg o data spre dimineata dar rare sunt noptile astea
16+ cu 
zmeurica mea
poze
andreea_1979 spune:
Dienuta 79 multumesc mult pentru incurajari , dar mie inca nu mi-a venit rezultatul la tripul test sunt doar stresata , sper sa nu dea eroare ! 
17+

http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3273217411/
http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3268706599/
andreea_1979 spune:
Fetele spuneti-mi si mie ce mai aveti pofta sa mancati ! Eu am scapat de greturi si varsaturi ( a miscat
]) si m-am simtit
. Eu mereu am pofta de ceva bun
! Dati-mi si mie niste idei ! 

17+
http://community.webshots.com/photo/2587791930104803929PSNSwi
http://community.webshots.com/photo/2901183530104803929zNdQLv
http://entertainment.webshots.com/video/3043970330104803929crlyYT
nicolica spune:
Buna ziua zmeurici!
Mai e loc oare pentru o tufa cu o "zmeurica" de 18 saptamani? Sper ca da.
Inca nu stiu ce fel de zmeurica v-a fi, dar DPN e 18 iulie.
Eu sunt mamica de un piersicut de iulie 2oo6, Philip. Se pot vedea poze cu noi la semnatura, asta daca e cineva curios!!!
Va salutam inca odata si dorim o duminica frumoasa.
Nico
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006