mamici de zmeurici iulie - august 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
PatriciaArdeleanu spune:
Missy, bine ai venit printre noi -cu acte in regula!!
sper sa te simti cit mai bine aici la noi!

Patricia
s14
si Rebecca
05.02.2005
andreea_1979 spune:
Buna seara fetele ! Eu am luat-o putin razna asteptand rezultatul de la tripul test ! Ecogarfia mi-a iesit ff bine , dar tot citesc pe aici ca tripul test da erori
si nu stiu ce sa mai cred , ma gandesc ca mai bine nu l-as fi facut pentru ca stau in stres pana marti cand imi vor da rezultatul ! Voi ce credeti , daca ecografia mi-a iesit bien ar trebui sa-mi mai fac probleme ! Eu cunosc o tipa ( barbatul ei ei e coleg cu mine de serviciu ) careia i-a iesit risc de down si a efectuat amniocenteaza ( despre care am citit ca este foarte periculoasa , poate duce la pierderea sarcinii ) si i-a iesit buna , respectiv fetita s-a nascut in cele din urma sanatoasa , dupa ec saracii oameni erau innebuniti ! Am nevoie de incurajarile voastre ! 
17+
http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3273217411/
http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3268706599/
doinique spune:
buna seara la zmeurici. cine poate in seara asta serbeaza valetine's day, cine nu are inca unda verde sta si ofteaza, ca mine asa ......
acum, bine ai venit missy sarcina usoara la cat de greu a fost obtinuta si bb sanatos.
muffin, mi se rupe inima cand ma gandesc la tine, este o decizie f grea dar crede-ma intr-un fel e mai bine ca va fi doar decizia ta pentru ca mama simte altfel. tatal intotdeauna este mai rational si oricum nu are acele pre-sentimente si trairi. iti doresc din suflet sa fii bine, si dc nu poti sa scrii, sa stii ca ne gandim toate la tine. tu ai vazut ca dc o zi nu aparea cineva pe forum ne intrebam oare ce se intampla, dar sa nu mai apari de loc?
oricum pana vii cu vesti bune o sa ma rog la DD pentru tine si pentru leut.
andreea1979 multa bafta la rezultatul de la TT si eu o sa-l fac sapt viitoare, nu stiu ce relevanta are dar probabil si dc o sa-mi spuna ca trebuie amnio nu o fac. dc eco a iesit bine nu ai de ce sa-ti faci probleme.
blanca ce faci cum pe simti? multa sanatate.
pe voi celelalte va salut cu mare drag chiar dc nu va mentionez pe toate, suntem ca o familie 

si stiti ca va includ pe toate in salutul meu.
va pup, doina
12
blanca000 spune:
Eu azi m-am riscat un pic si am iesit cu sotul la un restaurant..a vrut el neaparat sa ies din casa de ziua indragostitilor si ma ademenit cu un buchet mare de ghiocei..era sa rezist? Asa ca m-am dus lipa lipa la rest..am halit..si lipa lipa acasa...
Acum tot in patut stau... ma pregatesc de utorgestan si de supozitor (am uitat cum se numeste)...apoi un duphaston, un no spa si nani....ce sa fac si eu...
Tot am mai avut o picatura mica mica mica de maro..dar si dr mi-a zis ca s-ar putea sa mai vina pana se curata de tot acolo..
Maine toata ziua de somn..nu ma mai ridic din pat nici pentru o galeata de ghiocei .
Nopate buna burtici frumoase 
16+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Andreea..linisteste-te, daca eco e bine si bebe e bine. Tu ai facut si dublu test ca nu mai stiu?
Nu te mai stresa pana marti..o sa fie totul bine, noi tinem pumni si cei mari si cei mici de bebici.
16+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
ClaraJ spune:
Salutare din nou dragi mamici,
MUFFINUTA - esti o scumpa si sunt sigura ca vei lua decizia cea mai inteleapta. Avind o inimioara care bate in burtica inseamna ca nimic nu e intimplator in asta lume. MULT, MULT CURAJ iti doresc si-ti trimit multe imbratisari calduroase.
MISSY - bine ai venit! Inca o mamica de zmeurica, ce ma bucur ca acest grup devine din ce in ce mai aglomerat. Iti doresc o sarcina cit mai linistita si un bebe super cool. :)
Azi sunt in mari iubiri cu sotul meu ( ne pupam si ne imbratisam de numa' , numa'). O sa iesim un pic in oras si spre seara, cred, la un film.
Ah si a propos de vitamine, eu iau Preferra OB ( care contine si acid folic si alte vitamine B-uri si de astea) si mai iau si Expecta ( care este un complex de acizi grasi) pentru dezvoltarea creierului si a ochilor bebeului. Doctorita nu mi le-a dat ca mi-ar fi iesit analizele proaste ci mi le-a recomandat si mi-a zis ca ar fi bine sa le iau pe parcursul sarcinii. Nu am nici o reactie ciudata de la el si nici nu am vreo pofa de mincare de necontrolat. Sper sa nu se schimbe nimic.
In rest, toate bune si frumoase.
Va pupam,
Clara
Mamica de bebica de 14+
micaalsa spune:
m_i_s_s_y, bine-ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos. Ti-am adaugat si datele pe listuta. 
Nu pot sa-i dau de capat la bold-ul acela din lista ce apare la un moment dat in august. Chiar nu stiu de unde a aparut. Cine se mai ocupa de listuta poate reuseste sa-i dea de capat, ca eu vad ca m-am strofocat degeaba 
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
17+ cu 
BB-lina noastra 
dcmkarmi spune:
Am citit pe diferite site-uri ca incepand cu al doilea trimestru ar trebui sa nu mai mergem asa de des la baie, chiar deloc noaptea.
Eu termin acuma sapt 14, dar la baie tot merg des (asta noapte am fost de 4 ori, si imi intrerupe somnul), desi seara incerc sa am grija cata apa beau.
La voi cum este? 
13+
andreea_1979 spune:
Buna dimineata la toate mamicile de zmeurici ! Blancaai grija de tine , totul o sa fie bine ! Dublul test nu l-am facut , doar acum triplul test , dar am tot citit ca da rezultate aiurea
, din cauza asta mi-e putin frica , dar sper sa fie bine ! Muffinuta iti tinem pumnii , o sa fie totul bine , aici suntem niste mamici de zmeurici luptatoare , eu sunt sigura ca in final va fi totul bine ! 
17+
http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3273217411/
http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3268706599/
micaalsa spune:
andreea, si eu am facut doar TT; am sarit peste DT. Si sunt pregatita in eventualitatea in care ies valori aiurea, sa nu ma panichez. Ma tot gandesc ca la eco 4D totul a iesit bine, doctorul nu mi-a dat nici un motiv de ingrijorare, asa ca dupa ce sa ma stresez din cauza unui test care se bazeaza pe o statistica. Nu te mai gandi, ii faci mai mult rau lui bebe sa te stresezi atat. Mie maine-mi da rezultatul, sper sa nu uit sa sun sa intreb de el
... asta ca sa vezi cata importanta ii dau.
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
17+ cu 
BB-lina noastra