mamici de zmeurici iulie - august 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
micaalsa spune:
'neata
Cred ca-s prima trezita sambata dimineata ... toata lumea doarme, eu cu o canuta de capucino in fata, de la ora 6
. E si prima cana de capucino pe care o beau de cand am ramas insarcinata, pe cafea n-am mai pus gura, dar mi-a fost o pofta de dimineata ... nu va spun.
M-am si apucat de treburi prin casa, pana se trezeste Iulia sa le am facute cat de cat, ca altfel nu mai reusesc sa fac nimic.
La noi e o zapada cum n-am avut toata iarna. Poza am facut-o de la geamul dormitorului nostru
... zici ca suntem in varful muntelui.
dya08, bine-ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos. te adaug imediat pe listuta. Povesteste-ne una alta despre tine, tare scurta si la obiect ai fost ![]()
muffinuta, eu sincer iti inteleg perfect decizia pentru ca si eu nu cred ca as face amnio. Sper sa nu fie nevoie, dar daca ar fi sa mi se recomande, nu stiu zau ce-as face.
Nu trebuie sa pleci definitiv, mai intra cand simti tu ca vrei sa ne scrii. Mie una mi-ar parea tare rau chiar sa nu mai stiu nimic despre tine. 
Motana, si eu zic ca vitaminele insele nu ingrasa dar mie mi se pare suficient sa-ti dea pofta de mancare si taman acum e momentul in care sa te abtii
. Si cum sa zic, degeaba mananci un mar ca sa-ti potolesti foamea, ca nu trece juma de ora si iarasi te ia. Acum depinde si de fiecare, eu una daca mi-e foame trebuie sa mananc, altfel sunt tot chiauna de cap. Eu ma gandesc ca atata timp cat analizele sunt toate ok, nu am lipsa de nimic ... chiar nu are sens sa le iau. Uite, de ex, eu nu mananc lactate deloc, dar deloc. Nu le pot inghiti si pace. Cred ca n-am baut o gura de lapte de ani buni ... ce sa mai zic de branzeturi, iaurturi si alte cele. Dar stau super bine cu calciul. De unde mi-l iau ... habar n-am, dar principal ca il am.
Tin minte ca atunci cand o alaptam pe Iulia, ma chinuiam sa beau o cana de lapte sau sa mananc cereale cu lapte ... ca, chipurile, ai mai mult lapte. Eu cred ca atunci mai rau faceam, il beam in sila cum ar veni si raul asta il transmiteam si ei. Ca sa citesc pe urma ca, laptele nu-ti produce lapte, ba din contra nu e chiar asa indicat in perioada alaptarii, pentru ca produce colici la copil
. Ca mai bine bei apa, se face mai mult lapde din ea. Ei, fel si fel ...
Hai ca am deraiat putin de la subiect, ma intelegeti voi, ora matinala de trezire e de vina
Eu in continuare ma simt super bine, Doamne multumesc, chiar n-am nici o jena, vorba aia. Pe bebica nu o prea simt, foarte rar cate-o falfaitura prin burtica, de nici eu nu stiu ce e ... Dar stiu eu ca totul e ok, ea probabil naneste sau e cumintica foc, asa cum tare mult as vrea sa fie. Sper sa-i semene la tata-so, mai linistita, mai calma ... ca zgatia astalalta e toata mama-sa
. Artagoasa, nervoasa, apucata
... si nu mai continui ca greu m-as opri ![]()
Va pupic pe toate, sa aveti un weekend frumos si senin 
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
17+ cu 
BB-lina noastra 
noce spune:
Muffin, imi pare rau ca nu vei mai intra pe la noi
, dar poate o sa ti se faca dor!
Daca mai intri, atat vreau sa-ti spun: asculta-ti intuitia, tu ca mama simti daca e bine copilul sau nu.
Eu am refuzat DT si TT tocmai ca sa nu ma stresez si n-as face amnio pt nimic. Ma las in Voia Domnului si ii incredintez Lui si Maicii Domnului copilul, iar eu ma consider doar un intermediar care il ajuta sa se nasca pe pamant.
De cele mai multe ori aceste teste doar te streseaza degeaba si au o rata de eroare f mare. Am vazut cazuri cu 70% probabilitate de sindrom D si copilul s-a nascut sanatos.
Legat de intuitie, eu am simtit cand am fost programata la o dr recomandata ca nu e cea mai buna varianta pt noi (coincidenta a facut ca in ziua programarii sa-si luxeze glezna si sa nu vina), am simtit ca rezultatul analizelor nu era corect (le-am refacut de doua ori si au iesit bune), am simtit la prima sarcina, de acum 5 ani, ca e bine, desi 3-4 dr mi-au zis ca e extra-uterina (in final s-a dovedit normala, dar am pierdut-o).
16+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
Motana spune:
flosideea, merci mult. Eu am informatii despre nasterea in apa de la subiectul cu acelasi nume. Ma gandeam ca prin Brasov e mai "la moda" asa, fiind pe loc. Oricum, cand auzi ceva nou, sa nu uiti si de mine, please. Tu ai de gand sa nasti la Eva?
micaalsa, poza aia cu zapada abia ai facut-o? Ce frumos e, nici nu mai stiu cum miroase a zapada, sau cum scartaie sub botine
!
Sa stii ca am citit si eu ca unii medici nu recomanda nici un supliment, mai ales daca esti ok. Eu sunt fan de lactate
, dar stii ca unii medici siz ca de fapt nu mai e necesar sa bem lapte dupa copilarie, caci e super inutil. Acum deh, daca nu iti place si mai ales esti cu Ca in grafice, super bine, Se mai ia din broccoli si alte legume.
Eu una, ca si mqqm, nu am avut niciodata pofta mai mare de mancare dupa vitamine (sper sa nu vina acum, ca nu am nevoie
).
Oricum, tind si eu spre cat mai natural si sanatos, in orice, mai ales ca faza cu datul suplimentelor e si o chestiune de vanzare, de profit al companiilor de medicamente. (Am o problema, da, cu cei care incearca sa profite nerusinat asa ca astia sau ca cei ce fac produse de bebe, dupa cum am mai discutat).
Oh, 12 contra 18 la fete vs baieti!! Schimbare mare, mai venim din urma speram ca sa echilibram treaba!
Hey, am uitat, Happy Valentine's Day... si cu amorul vostru dar si cu prietenii ca e ziua indragostitilor si a prieteniei, deh! De toate din plin! 
17+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
bibuga spune:
buna mamicute!
felicitari pt fetite moniland sanatate multa va doresc.stiam ca
balanta fetitelor se va mai clinti din loc!si eu asa simt ca voi avea
fetita desi imi doresc 3 baieti.
cind au auzit colegele mele au zis
ca bucuros mi-ar da baietii lor cu care numai probleme au...
uliiasi-si dr meu recomanda materna pe tot parcursul sarcinii(
doza de vitam este mai mica ca la elevit) dar cum s-a si vazut efectul
la mine (6 kg pina acum),iar medicul de familie s-a cam impotrivit tocmai
pt cauzele mai sus mentionate am renuntat la ele.numai iau nici acid folic
ele si-au facut treaba deja...mai este o cauza care m-a determinat sa intrerup
cu vitaminele--ele contin calciu,chiar daca in doza mica,iar baiatul meu s-a nasuct
cu fontanela de 1cmjumate,deci ff mic,nu i-am putut da calciu deloc pina la 3 ani
si chiar si asa i s-a inchis mult mai devreme!prin ce calvar am trecut numai noi
stim,spitale etc etc...acum e totul ok.
patricia-mai am greturi doar de la anumite mancaruri,in special dulciuri
bb nu agreaza ciocolata mea preferita-amara-si nici strugurii dulci,para,nu mai
vb de prajituri...
felicitari buburuza!ayda,sanatate multa!
ayda-o prietena de a mea a avut placenta praevia,dar cum bb a crescut s-a tras si placenta mai sus odata cu ea,a nascut natural si cum era asistenta,nu statea
o clipa locului,nu avea cum....dar cum n-am patit-o personal,poate iti raspunde altcineva mai bine 
muffi-- inteleg invalmaseala din sufletul tau.trebuia si eu sa fac amnio,
pt ca DT cu baiatul meu a avut valori f ridicate,si chiar daca nu prezenta semne
de malformatie pe eco,nimeni nu-mi garanta pt psihicul lui...am renuntat la amnio.
priveam prietenele mele cu care ne intilneam in fiecare saptamina la gimnastica
cum radiau de fericire iar pe mine ma luau intotdeauna lacrimile la relaxare...
prietena a nascut la 41 ani un baietel,am zis ei de atunci un "star"prin cezariana
frumos foc,e acum pe linga frumusete e si o enciclopedie ambulanta...poate te
ingreunez si mai tare cu pov.mea...n-am vrut decit sa ajut cumva,dar s-ar putea
sa fie peste puterile mele.te imbratisam cu drag
motana-pe mine una m-a ingrasat.in luna 5 intr-o sapt.a m pus pe mine 5kg,
dar probabil fiecare organism raspunde altfel.
va 
bibuga 17+
pooh spune:
Neata,burtici!!!E we!
Ce planuri aveti?Eu azi sunt baby-sitter,am grija de fetitele unor prieteni, fiica mea e ff. bucuroasa ca are cu cine sa se joace.Va rog sa treceti la mine un carucior alab
stru!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
19+
uliiasi spune:
Buna dimineata, mamici de zmeurici!
Va doresc sa aveti un weekend minunat, sa petreceti o zi romantica azi, pentru cine sarbatoresta Valentine's Day...io una nu sarbatoresc ziua asta, dar multa lume o facem deci enjoy!!!
mqqm, m-ai distrat teribil cand ai zis ca e cald si frumos afara, sunt -6 grade !!! Ieri in buc nu cred ca a trecut sub zero grade, dar in drum spre servici am simit ca a inghetat si sufletu in mine. Imi inchipui ce temperaturi sunt la tine, probabil ca esti obisnuita..
micaalsa, poza e superba, parca e dintr-o statiune de la munte...mi s-a facut o pofta de munte, de fapt de orice numai sa nu fie in bucuresti, hihi.
muffi, eu nu pot decat sa-mi inchipui prin ce treci si sa te inteleg. Eu vreau sa-ti spun ca aici noi te-am sprijini cum am putea daca ai sta cu noi, sper ca n-ai privit statul pe DC ca o povara...Noua o sa ne fie tare dor de tine, si-o sa ne gandim tot timpul "oare muffi ce mai face...", eu cel putin...Asa ca te mai asteptam pe la noi, din cand in cand, macar sa ne zici ca esti bine si noi o sa ne bucuram toate sa te auzim! Mult noroc, sa iei decizia cea mai apropiata de sufletul tau si sigur va fi cea buna! Si sa fii puternica (de fapt, cu siguranta esti foarte puternica, avand in vedere toate greutatile prin care ai trecut), deci rectific: sa fii in continuare putrnica si sa ai incredere ca va fi totul bine! Sa stii ca eu azi incerc sa gatesc ceva si o sa ma gandesc la tine! 
Acum ma duc sa-mi fac un degetar de cafea slaba sa ma alint, pana nu se intoarce sotu de la cumparaturi si ma cearta... ![]()
Va pup pe toate! Sa aveti o zi minunata!! 

Iulia
18+ 
elenada spune:
Neata gagici
Va doresc sa va fie viata plina de iubire si fericire si sa aveti copii sanatosi.
Muffi imi pare rau sa aud ca ai probleme. Stiu cat de mult ti-ai dorit un bebe si perioada asta ar trebui sa fie cea mai fericita din viata ta. Stiu ca esti o femeie puternica si refuz sa cred ca te vei lasa doborata de greutati. Tot ce conteaza pe lumea asta pt tine este bebelusul tau care va fi sanatos cu siguranta. Ai incredere in Dumnezeu si nu fugi de noi pt ca stii ca aici ai parte de prietene adevarate. Fii barbata draga mea. Va pupam dulce toti 3

elena
+15 

Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
PatriciaArdeleanu spune:
Muffi, iti transmitem si noi o imbratisare maaare si sper sa iti dea doamne-doamne increderea de care ai nevoie, si ai sa vezi ca totul va fi bine!!

nu stiu ce virsta ai, dar nu este obligatoriu sa iasa rau daca esti trecuta de 35.
eu anul asta voi face 37 si nu m-am gindit nicio clipa ca ar fi un impediment. Mama m-a facut la 42 si sint foarte ok!!!
nu te indeparta de noi caci este mai greu daca suferi de una singura si nu vorbesti, noi sintem aici, la bine si la greu!!daca simti nevoia insa de o perioada in care sa stai deoparte, iti respectam dorinta si te asteptam inapoi cu sfaturi si cu incurajari!!
Patricia
s14
si Rebecca
05.02.2005
dariaioanaxx spune:
Muffinuta-nu te mai stresa, totul va fi bine ! si eu am spus doctorilor, ca indiferent de teste , eu amnio nu o sa fac; Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine bebicii; referitor la dublu test, a avut dreptate dr. tau, acesta se face maxim. pana n sapt. 13 inc.; daca treci in sapt. 14, trebuie sa faci TT; eu n am mai facut DT si TT daca o sa l fac , o sa l fac mai tarziu; acum ma vait ca sunt racita, cam de o sapt., tusesc si imi e frica sa nu l afecteze pe bebe, tusea asta; asta e, te pup...
Elena- ce frumos...baietel si fetita....sa ti traiasca !!
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
13+ cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!
danielle02 spune:
muffinuta, sper sa iei decizia corecta,tu stii cel mai bine 

su eu am refuzat amnio. m-au pus sa fac "testu`" asta si am refuzat,cica in cazul meu am sanse ca,copilul sa fie cu probleme 1 la 2000,chiar si asa nu m-a interesat,nu l-am facut ![]()
ai incredere in Dumnezeu si totul va fi bine,multumestei ptr puiutz si ai sa vezi ca te asculta 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007)