La Multi Ani Darwin
Raspunsuri - Pagina 13
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roisin In acelasi mod 'dan senzationescu' in care bagatelizam orice ne depaseste varful nasului. |
oh, my, si tu faci parte din elita? subiectul a inceput si a continuat cu improscari la adresa "inamicilor". erau mai multe nasuri cu varful in sus cand am aterizat eu ca meteorul, in virtutea dreptului la replica - locuiesc in america.
stii, mitul asta ca stiinta e monopol ateist, iar ateii sunt luminatii planetei ma umple de duiosie. comunic celor 0.3 locuitori atei ai planetei ca google nu are toate raspunsurile, iar darwin s-ar rasuci in mormant de jena sa vada in ce hal ii e mani****ta memoria de fanatici.
tata lu Toma spune:
Salut Rufus si multam Doruletz !
Miss Parker, tot nu m-ai lamurit cu ceea ce ai vrut sa spui dar deja nu mai conteaza. Sa stii insa ca nu sunt sensibilicos de fel si ca nu m-a deranjat atat de tare vulgaritatea cat agresivitatea. Multumesc; poti sa uiti de mine.
Conchita, esti la fel de abila precum te tineam minte; felicitari !
Ai un talent grozav de a ocoli raspunsurile la intrebarile care nu-ti convin si de a da tine discursuri flamboaiante foarte bine documentate dar doar partial corect argumentate.
Cred ca ai face cariera frumoasa ca purtator de cuvant. Pe bune !
Ieri am uitat sa va multumesc atat tie cat si Ilenei si lui Xeno pentru ca am regasit o bucatica din DeCeu' de odinioara.
D-aia m-a mancat sa intru in vorba ...
Cat despre impacarea creationismului cu evolutionismul, ma scuzati, eu nu pot sa spun decat ca e o alta tehnica de marketing. Desteapta, se pare.
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
MissParker, Conchita, ce draguuut, cum v-ati regasit voi, avind pareri comune despre acest subiect. Asemenea reintilniri intre oameni care se potrivesc asa frumos ma induioseaza intotdeauna. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
io's induiosata de "evolutia" cu care evolueaza evolutionistii! virtual doar!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Sabina spune:
eu altceva am vrut sa spun, nu ca Wagner n-a fost un nenorocit in viata lui personala si publica.
Ci ca nu poate fi acuzata muzica lui de fascism, asta mi se pare absurd.
si Eminescu e plin de scrieri antisemite, s-a sesizat cineva?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Conchita, Wagner e un comppozitor absolut genial, numai ca pentru ca sa-ti dai seama de asta tre sa-i vezi operele la Bayreuth:D,care, da, e un cuib de nazisti, eu pana la acel moment nu dadeam doi bani nici pe genul opera in principiu
Sabina spune:
eu sunt la ignoranti, fireste
conchita spune:
citat din mesajul lui tata lu Toma Conchita, esti la fel de abila precum te tineam minte; felicitari ! Ai un talent grozav de a ocoli raspunsurile la intrebarile care nu-ti convin si de a da tine discursuri flamboaiante foarte bine documentate dar doar partial corect argumentate. Cred ca ai face cariera frumoasa ca purtator de cuvant. Pe bune ! Ieri am uitat sa va multumesc atat tie cat si Ilenei si lui Xeno pentru ca am regasit o bucatica din DeCeu' de odinioara. D-aia m-a mancat sa intru in vorba ... |
Am raspuns cat m-am priceput. daca nu te-am multumit, precis e numai vina mea. multumesc pentru dialog.
Cat despre impacarea creationismului cu evolutionismul, ma scuzati, eu nu pot sa spun decat ca e o alta tehnica de marketing. Desteapta, se pare. |
avand in vedere ca ideea ii apartine agnosticului de darwin, cred si eu ca e desteapta. doar el le stie pe toate, nu?
www.treklens.com/members/pozaru/photos/" target="_blank">Ceva poze
[/quote]
conchita spune:
citat din mesajul lui Sabina Conchita, Wagner e un comppozitor absolut genial, numai ca pentru ca sa-ti dai seama de asta tre sa-i vezi operele la Bayreuth:D,care, da, e un cuib de nazisti, eu pana la acel moment nu dadeam doi bani nici pe genul opera in principiu |
am citit memoriile lui gottfried stranepotul si vreau sa spun ca ma asteptasem la o tragedie personala- nu-i putin lucru sa ai familie nazista-, dar e mai mult o lista de imputari si ingratitudini celor care l-au ajutat sau nu. egoul asta urias se pare ca e genetic. cam acelasi gust amar am avut si dupa jurnalul lui mihail sebastian. unul dintre putinele cazuri in care bayreuth poa sa ramana unde e, nu ma intereseaza. iar opera imi place oricum.
Sabina spune:
Si eu le-am citit si m-am enervat, dar daca Barenboim (evreu) a putut sa cante Wagner in Israel, eu zic ca a iesit in castig (sufletesc)
eu ma bucur ca am fost la bayreuth.
tata lu Toma spune:
"avand in vedere ca ideea ii apartine agnosticului de darwin, cred si eu ca e desteapta. doar el le stie pe toate, nu?"
hmm, apai stiu si io daca-i cum zici ?!
Io gandeam, din proprie experienta, ca agnosticii pot fi mai degraba invinuiti ca-s nestiutori decat atoatestiutori.
Cat despre preluarea unei idei, destepte au ba, si deturnarea ei in diverse scopuri da-mi voie sa revin la ce ziceai mai devreme despre rasucirea in mormant.
Mani****rea e o arta pe care, evident, nu o gusta toata lumea.
Revin si editez :
ha, ce dragutze si penibil de ingenue sunt stelutzele alea !
Pentru a inlatura orice suspiciune desi dupa parerea mea acest mod de substituire atrage si mai tare atentia: prima este "p", a doua este "u", a treia este "l" si ultima, cu voia dvs., este "a"