Bucurii de sept-oct 2006 (158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata dragutelor.

Happy Valentine’s Day![il].

Noi aseara am fost la o petrecere asa ca sunt un pic zombi. Fetelor cred ca ori m-am bosorogit eu ori lumea nu mai stie sa se distreze prin cluburi.Nu stiu dar muzica asta de club pe mine ma cam oboseste plus ca nu mi se parea prea dansabila. Pai cand aveam 20 de ani ma prindea cineva sa ma duc in discoteca si sa stau la masa...nuuu...dansam pana dimineata.

Alina si Lili La multi ani pentru B si Asa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

Mira v-am vazut caietul de desen, mi se pare super. Chiar in ziua aia cumparasem un NOU set de creioane si ajunsesem la concluzia ca al meu copil nu stie sa deseneze. In afara de cercuri si linii drepte + mazgaliturile de rigoare nu prea reuseste altceva descifrabil. Cand am mai vazut si caietetul vostru chiar am intrat in panicaBine ca a invatat literele ( o parte din alfabet nu chiar tot) dar nu stie sa deseneze.

Roxana suntem alaturi de tine.Bafta multa .

xannnnn ce de zapada aveti.Vrem si noi.

La capitolul "vorbit" stam ff bine zic eu are o "limbarita" toata ziulica. Vorbeste destul de clar, chiar si cuvinte mai lungi si grele. Mai scapa si ea cate ceva " indescifrabil" dar ne corectam si e ok, nu-mi fac probleme din punctul asta de vedere.

La capitolul "boli"...dupa 1 an a facut de 2 ori bronsita, facuta mai mult poate din cauza mea. Am iesit cu ea afara pe vant. O enetrocolita cu rotavirus pe la 1 an jumatate luata cine stie de unde si un rosu in gat putin dupa.

Alte noutati despre noi.....multa nebuneala la serviciu....iar de o saptamana am inceput sa ma duc la salaam o febra musculara doamne doamne.

Vroiam sa va spun daca aveti posibilitatea sa descarcati de pe ODC(sau orice alt program de luat filme prin net) Clubul lui Mickey Mouse . E super, se difuzeaza pe TVR sambata si duminica in jurul orei 9.30 dimineata. Sunt mai multe episoade. Cosmi e super incantata, canta danseaza s-ar uita nonstop la ele.

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu . Inca nu m-am trezit.Revin.

Va doresc un weekend minunat si indragostit doamnelor.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Happy Valentine`s Day!
Moni, la capitolul muzica iti dau dreptate, desi gusturile nu se discuta, dar parca in tineretea mea era altfel... Va astept la zapada

Eu caut resurse pentru a ma apuca de treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neata si sa fiti iubite

Alina si Moniq, multumesc pt.urarile la adresa sotului meu
Alina, ii doresc lui B sa fie sanatos si sa-si indeplineasca cu succes misiunea pt.care e acolo, ca sa va intoarceti cu bine acasa

Happy Valentine's Day pt.cine sarbatoreste....o fi ea o "sarbatoare" imprumutata dar e un motiv bun sa va pupati, sa mergeti in oras la masa, sa petreceti mai mult timp impreuna, sa primiti flori si de ce nu cadouri ...sa spuneti mai des TE IUBESC
sa fiti iubite

Lilina

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna ziua
HAPY VALENTINE´S DAY
itzy si lilina LA MULTI ANI sotilor vostri
adina super tare faza cu puiul m=am amuzat copios
ytzy sa nu te impinga pacatul sa nu pui ceva poze ca....
ma bucur mult sa citesc despre voi ca sunteti bine si papusica ta e o scumpete
eu azi am in program:curatenie generala,spalat rufe,iar printre o schimbare de lok(ceva suvite blonde ca sa pot sa ma vopsesc blonda cat de curand),iar diseara o petrecere ca azi implineste nepotica mea 2 ani
va pupez si va doresc un sfarsit de saptamana super indragostit

P.S. daca mai am timp revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

moniq , si vlad se uita la Clubul lui Mickey Mouse, e super fun
tot pe TVR 1 sau pe dvd
si mai e innebunit dupa Tom si Jerry, are un dvd si numai la el se uita, in fiecare zi

elena, succes cu noul look

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am si eu net acasa!
In sfarsit, dupa o saptamana au venit astia si l-au reglat.

Am citit repede, repede...

Xandrutza, i-am luat si eu alta olita Mariei dar n-am avut succes. Inca. Acum e cu tat'su. Vrea sa fie mai hotarat un pic.

Beatrix, trimit PM.

Cristinica, Maria zice la urs: "usu". Iar cand vorbeste mai mult, incepe: mama nani, tata nani, mamaia nani, Tia nani, daca e seara, sau "pa" daca e ziua.

AdinaF, chiar eram curioasa ce limba o sa invete baietii tai mai intai si intai: germana sau romana, sau amandoua odata?

Itzy, .

Elenia, La multi ani! nepotelei tale.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI! sotilor (B si A) nascuti pe 14 februarie

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Lilina, La multi ani sotului, multa sanatate, fericire si impliniri alaturi de voi!

Gety, astept pm-ul!

Distractie faina!

Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cristina am inteles acum ce ai vrut sa spui, de acord cu tine in situatia voastra. In situatia noastra nu prea e la fel, in afara de contactul cu noi astia mari, el nu a fost in colectivitate. Am constatat ca fi-miu nu are imunitatea nici buna nici rea, e undeva la mijloc dar ce ma fac eu cand va incepe colectivitatea? M-am gandit sa-i fac o fisa medicala electronica sa-i notez toate bolile si tratamentele urmate, o sa-mi fie de ajutor mai tarziu, mi-am dat seama ca deja unele chestii le-am uitat... baba de mine...

Itzy multumim mult, te-am visat azi noapte pe tine si papusica, parca era blonda cu ochi albastri, poate ca n-am vazut-o demult in poze. Uite filmuletele. M-am amuzat la "vorbele" papushicii, tare simpatica e! Poze vrem! La multi ani pt. sotior!

Eu chiar nu mi-am dat seama ca copilu are talent la desen pana nu am pus pozele aici, doar voiam sa arunc caietele si sa pastrez primele lui desene, le-am pozat si vi le-am aratat si voua, am crezut ca mai sunt copii care deseneaza, va multumesc mult pr. aprecieri!

Monica nu-i place Mickei Mouse, e innebunit dupa Cei trei purcelusi, o vede de 10 ori pe zi si nu se satura. Chiar, nu gasesc nicaieri Capra cu trei iezi video, daca o gasiti da-ti un lik, va rog.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Lilina La multi ani si pt sotiorul tau!

Fetelor, eu mai am lapte si nu mai alaptez de un an jumate! Ce ma fac?

Voiam sa va mai spun ceva, mamicile cu bb2, vaccinati bebii pana-n 4 luni impotriva rotavirusului, e foarte util, eu nici n-am stiut ca se face asa ceva, e foarte periculos la copii mici.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput