Bucurii de sept-oct 2006 (158)
Raspunsuri - Pagina 4
Mirabelac spune:
Cristina eu zic ca o imunitate scazuta colecteaza toti virusii, ei se afla peste tot dar nu toata lumea ii "gazduieste". Am un verisor care de f. mic a facut si face raceli si viroze mai tot timpul, nu sunt grave dar sunt f dese, n-au putut sa-l dea la gradi ca se imbolnavea tot timpul, are peste 5 ani acum si tot asa este, fratele lui la fel a fost... nu se poate spune ca are imunitate buna si apoi la cati zeci de virusi a luat ar trebui sa fie strong imunitar. Nu stiu ce sa mai zic...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Seara bunaaaa
e cineva pe aici?![]()
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
CristinaGoji spune:
Mira eu stiu ca sunt mii de virusi care afecteaza aparatul respirator. Poti avea norocul sa contactezi mai multi in primii ani e viata, sau mai putini. Depinde de multi factori, nu neaparat de imunitate. Uite Vladut pana la 1 an n-a facut nicio viroza, Daria - o groaza, luate de la Vladut, amandoi crescuti in aceleasi conditii (mai spartane
) adica sistemul lor imunitar este "antrenat" in permanenta, in ideea ca acesta sa fie rezistent. Nu cred ca Daria are din nastere sistemul imunitar slabit. Doar ca avand frate care contacteaza direct cu alti copilasi, posibil purtatori de virusi, contacteaza si ea indirect cu toti virusii. Nu neg ca un sistem imunitar deficient poate face ca persoana respectiva sa contacteze mai usor/repede virusul, doar ca frecventa mare de viroze nu neaparat indica o imunitate slabita.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
itzy-bitzy spune:
Happy Valentine's Day ca la mine este deja 14 februarie
...fiind ora 1 noaptea...
Astia sarbatoresc ziua indragostitilor mai abitir ca americanii cred...au tot felul de oferte si pachete promotionale...
Mirabela
...mey ai un baiat asa de frumossss...tu stii ca de mic imi placea mult! Am vazut pozeleeee pt ca in sfarsit am putut sa vad si eu niste pozeee
, ale tale si aia cu zapada ca in basme din curtea Xandrinnei. David a fost un copil precoce si f istet dintotdeauna, am vazut intr-o seara si clipul ala cu spalatul vaselor si cand vb la telefon zicand ca face figuri...am murit de ras, cum vb si cu accent moldovenesc asa...imi venea sa-l mananc
. Intr-adevar desenele lui cred ca sunt ca ale unui copil de 3-4 ani. Ana-Maria fiind fan pisicute ne pune mereu sa desenam si astfel a reusit si ea sa faca un fel de cerc
2 puncte la ochi si cate 2 linii in sus lipite de cap , pe post de urechi , stie si boticul sa-l faca...in rest numai mazgalituri pe care le interpreteaza desigur
. Dar David cu aspiratorul si pestii lui...e un grozav
.
La capitolul sanatate sta bine, cum am mai spus, incat uneori parca imi e si frica sa ma bucur ...sa nu pateasca ceva a doua zi. A avut o raceala cand avea 4 luni (rosu in gat si tuse), o diaree tot atunci care ne-a tinut 2 saptamani, si cred ca de vreo 3 ori i-a curs nasul. In rest nimic, pana la varsta asta nu a luat antibiotic. Dar nu cred ca poti face o comparatie...mai ales atunci cand intra in colectivitate este inevitabil. Noi ziceam ca o dam la gradi acum in primavara dar sotul zice sa o lasam pana in septembrie la 3 ani, ca nu degeaba recomanda astia gradi de la 3 ani, ca au sist imunitar mai pregatit...etc...ca tot o sa lucrez toata viata, si sa ma bucur de perioada asta....Dar eu voiam sa lucrez si eu...nici nu stiu cum sa facem. Pe de alta parte acum se face cald si putem hoinari si ne plimba si mai mult, iar pana la concediu deja mai este putin
...Stiu sigur ca atunci cand va intra in colectivitate va veni cu de toate acasa...dar asta e...
Am profitat si m-am mai uitat la pozele tale...ce mic era de craciun ...primul craciun...am si uitat parca...Am vrut sa revad clipul ala amuzant si am dat peste unul "David cu Mami" de Craciun, si se auzeau colinde pe fundal...m-au rascolit toate cele....
. dar pe ala haios tot nu l-am gasit, unde e?
Beatrix, Elenia...bine daca nu vreti poze atunci nici nu am sa pun ![]()
. Mey acum dupa ce l-am formatat nu mai am nicio poza in calculator. Tb sa reinstalez picassa...eheee sa pun poze iar in el...sutele alea pe care vreau sa vi le arat
...dar promit ca pana in vara cand vin in tara le vedeti![]()
![]()
![]()
![]()
Xandrinne...si noi am facut ieri un "om a pacaza"
...cu creta pe asfalt din pacate ca aici nu ninge deloc.
Iarna e f uscata iar vara f umeda. Ieri a ploua toata ziua. Au provocat astia ploaia, au tras cu nush ce tunuri sa sparga norii ca nu mai plouase de 100 de zile. Sunt dati naibii chinezii astia...Si pt olimpiada la fel au procedat sa nu mai fie asa poluat orasul. Au avut un cer senin si azuriu cum n-au avut de ani de zile...
Gety, Einstein n-a vb pan ala 6 ani...si doar stii ce dishtept a fost
.
Apropo de Einstein...i-am luat toata colectia de 26 de dvd-uri cu Baby Einstein si ii plac f mult...dar tot fan desene ramane. deja mi le povesteste, stie personajele, are preferinte...daca nu pun ce vrea ea mi-am dat foc la valiza. Ea isi alege si il pune...
-Mami vleau cu Shecu si Fiona si Danchi (Donkey)...ala e mos (frumos)...cu Fiona ca are o ochitza moasa si vede-oz asa (are o rochita frumoasa si verde cu roz asa...)
-Mami pune! Pune mami cu Albacaza si cu piticii aia hai hooo!
-Mamica vleau cu Baluuu (Baloo) si Moghi a junga (din jungla) nu cu Zarzan (tarzan) si mamutzele...ala nu e bun, ala e mos(frumos)!
Si uite asa ma zapaceste cu Marie, Tu-uz si Belioz, (din Aristocats,) cu Bambi si Thumper (iepurasul Bocanila - si imi spune Am thamping - I'm thumping
si bate fervent din picior ca iepurasul), Entza (Cinderella
), cu Biiii (Bee movie), cu Siena (Mica sirena), cu catzelu si lupa - vulpea adik
(the Fox and the Hound), cu Winnie pooh cu Minnie si Mikey...
Repeta mereu cuvinte sau replici din desene v-am mai zis si apoi le foloseste cand se joaca...sau vine la mine si imi spune fraze de genul "Mami Feline a zis Hello Bambi"![]()
In chineza nu am invatat-o nimic si cu toate astea ma aude pe mine la cumparaturi si a retinut cateva.
Va scriu cum le pronunta pt ca asa se si citesc..."ni hao"- buna ziua, "siesie"- mersi, "dzaitzien" la revedere, "tzaila iga" - inca una, "me-io" - nu mai e/ nu mai aveti?
Ah si face diferenta de limba ...adica ii spun sa zica mersi in chineza zice imediat "siesie", sau ii spun sa zica "Buna" in Engleza...vreunui strain cu care vb...ii spune Hi sau hello
.
M-a zapacit cu pianul, de revelion a avut ocazia sa zdrangane si ea la unul...si de cate ori vede la tv, in desene sau prin Carrefour e dornica sa cante...cred ca la 3 ani ii luam o pianina. Copiii care erau acolo de revelion stiau toti sa cante, fie ca erau europeni sau chinezi...cred ca aici fac la gradi sau la scoala, plus ca fac si in particular...m-au lasat masca copii de 5-6-7 ani cum cantau piese pt copii, usoare dar si fragmente de muzica clasica.
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
Roxana, analizele parca se fac chiar atunci in spital...parca pe Mexxa asa am auzit-o cand i-au facut lui Sebi...Ma gandesc mereu la Daria...pt ca ii vad poza zilnic ...Fa tot ce-ti sta in putinta si ce crezi ca iti face bine si tie si ei...

Alexutza, Bubulina ta ce mai face?
De Eloise, Mamilili, Lullabay mai stiti ceva?
Dar Lakioana ce-o mai face?
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
Adriana ...stiu cum il faceai pe Dudu sa inteleaga ...mereu mi-a placut abordarea ta, am vazut si in unele clipuri filmate cum ii explicai...Si eu incerc mereu sa-i explic astfel incat sa faca conexiuni, si sa inteleaga nu doar sa-i ofer un raspuns la intrebare.
Nu mai sunteti niciuna pe-aici?
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
Adina...gemeneii tai sunt mortali
...Sa iti spun ca si Ana zice..."aia e cow, are doua coalne, e mao" ![]()
Festina..super! ...asta da vacanta! Aici avem la vreo 30 km o statiune unde se schiaza, dar nu am fost inca, am inteles ca e f frumos...Cred ca anul viitor il puneti pe skiuri pe nazdravan![]()
Va doresc sa fiti iubite si sa petreceti frumos ziua indragostitilor
.
Noi avem 2 motive pt ca este si ziua sotului meu pe 14 asa incat va poftesc la o
si
si
.
Lilico
...bre, fiindca poimaine, pe 15, este si ziua lui A.
, transmite-i La Multi Ani fericiti cu impliniri personale si realizari profesionale, alaturi de tine si Valdut. Hai sa ne traiasca sotii!!! 

Va pup pe toate, noapte buna!
Itzy-Bitzy
cu
AdinaF spune:
itzy, iar te-am ratat !!! Simpatica Ana-Maria, chiar sunt curioasa cum mai aratatzi ... dar tu unde vrei sa incepi sa lucrezi, acolo in China ??
LA MULTI ANI sotzului tau, sa petrecetzi la greu dublul eveniment.
Pe Alex l-a intrebat odata un nenea de-aici: "Was ist das?" (era un fel de ratzusca intr-o carte). Raspuns prompt: "Ein ... puiutzul!"
.S-a scos.
Cristina, tu ce faci pt intarirea sist. imunitar (era sa scriu umanitar).
Mira, noi viroze asa usoare si diaree am tot avut de la varsta de 1 an, dar de cel putzin 2 ori pe saptamana mergeam intre copii. antibiotic doar o data, si-atunci fiind in concediu in Romania - of course. Eu insa nu-i consider ca fiind cu imunitate slaba, mi se pare in limita normalului.
A, si eu desi am fost tot timpul impotriva, la toamna cred ca ii voi vaccina, mi-e groaza de gradi, mai ales ca atunci chiar n-o sa mai am ajutor de la maica-mea.
Noapte buna, pe maine!
beatrix spune:
Seara buna!
Am intrat repede cat sa va urez un week-end minunat si plin de dragoste!

Itzy, La multi ani sotului, sanatate, fericire si impliniri!
Gety, ai primit pm-ul de la mine! e ok?
va pup
Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
xandrutza_76 spune:
Itzyshor, ce ma bucur sa vad ca te-au papat deshtele!! Felicitari Papusicai, ce frumos vorbeste! De Lili iti pot spune eu ca e foarte aglomerata, abia am reusit sa ne vedem anul asta o data; Mathias merge la gradi, e baiat mare 
La multi ani sotului tau!!
Adina, s-a scos Alex cu Ein puiutzul
Bravo lui! Am ras copios cand am citit postarea ta.