Bucurii de sept-oct 2006 (158)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mai avem pana la "mai vreu un pic de Pur" cum zice David al Mirei, dar pana atunci:

Maria noastra zice asa:
Il cauta pa tat'su in geanta dupa jucarele.

"Uaaaa!" (gaseste una)
"Uaaaa!" (mai gaseste una)
"gata uaaaa!" N-a mai gasit nimic.

Maria, du pampersul la gunoi, ca pute!
Duce Maria pampersul la gunoi, dupa ce-l arunca, zice: "Pa, pute!".

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Mirabela, l-am admirat aseara pe David si desenele lui: Bravo lui, deseneaza foarte frumos. Maria face niste mazgalituri, zice ca-l deseneaza pe Winnie de ex si trage 2 linii. Si ar eo pasiune sa nu mazgaleasca doar foile ci si peretii, cearsafurile, bluzitele ei si scaunele. Apropo, stie cineva cum pot curata pixul de pe un material gen piele intoarsa? Ca ea mazgaleste doar cu pixul
Xandrutza, ne primiti si pe noi la sanius?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ne-am intors de afara, am facut un om de zapada.
Gety, poza e facuta la noi in curte.
Mira, acum a iesit soarele si la noi, e asa frumos!
Lexi, te asteptam la sanius.
Roxana, succes la control, sper sa fie de bun augur vizita la acel doctor.

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Roxana, bafta la operatie pt Victoras. Imi dau seama ca esti ingrijorata pt Daria, sa ne tii la curent cu ce aflati de la medicul iridolog.

Mirabela, ce frumos deseneaza David! Lui Dudu nu ii prea place sa deseneze / coloreze.

Gety, pt vorbit poti incerca sa o stimulezi pe Maria incercand sa comunici cat mai mult cu ea, chiar si in timpul activitatilor banale. De exemplu, in timp ce il imbrac pe Dudu, eu ii povestesc: "Acum mami iti pune bluza; uite, este bluza galbena cu girafa". Evit sa pocesc cuvintele, desi imi este foarte drag sa le pronunt asa cum le pronunta el. Deasemenea, explicarea notiunilor prin comparatie cu notiunile deja cunoscute l-au ajutat foarte mult sa retina anumite cuvinte si expresii. De exemplu, i-am explicat ca motorul masinii seamana cu inimioara lui. Si asa cum el bea laptic, masinea 'bea benzina'. Sper sa nu te superi, sunt doar niste sugestii de "metode" care la noi au functionat.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Adriana_mica, vorbeste toata lumea cu ea, dar noi spunem mai multe, iar ea e mai concisa.

Ii zic ieri: "Ai fost cu masina cu bunelu si ai vazut pisica"?
Ea zice: "mau". Adica pisica.

Cred ca mai avem un pic de asteptat.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am vazut si eu desenele lui David....sunt superbe...are super talent, avand in vedere varsta
Vladone e foarte agitat cand deseneaza (de fapt el e agitat tot timpul) si eu i-am spus ca el nu deseneaza el mazgaleste. Acum daca il intrebi ce face, zice "mazgalesc"

Roxana. lui Victoras sigur ii vor face un set de analize inainte de operatie, plus ca vei vorbi si cu anestezistul. Nu cred ca se fac operatiile asa, doar examinand pacientul. Si lui Vlad i-au facut analize, l-au chinuit 20 de minute sa-i prinda vena. Mult succes

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Gety bravo Mariei, ai sa vezi ce repede isi da drumul la vorba.

Lexi si al meu cu pixul mai mult pe lenjerie, pe perete nu a facut nik deocamdata. Se mai scrie si pe piele, l-am prins intr-o zi tot mazgalit pe burta si tzatze.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Si la Cluj a nins, de ieri de la pranz incontinuu.De-o ora parca s-a oprit. Dar cum circula masinile s-a facut mai multa mizerie decat zapada. Poate mergem maine la Baisoara la sanius,daca-mi trece , ca am o criza hemoroidala .

Lexi eu cred ca indicatorul pt imunitate in cazul copiilor mici nu e frecventa imbolnavirilor, ci gravitatea. Daca face viroze peste viroze nu inseamna ca e imunodepresiva, ci doar ca a avut "ghinionul" sa intre in contact cu mai multi virusi. Imunitatea lor e ca o foaie alba pt virusi. Nu au anticorpi pt ei, anticorpii apar doar in urma imbolnavirii. Daca insa virozele se coplica cu infectii bacteriene, atunci ne putem gandi la o imunitate slabita si modalitati de fortifiere (calire+diverse remedii naturiste)

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cat despre vorbit, Vladut vorbeste tare pocit, nici eu nu inteleg de fiecare data ce spune.
Exemple de pocituri:

cajea - geaca
misi - luminita/muzica/maimuta
nisi - carnita
pacu - capu
pei - par
mei - mar
nese - desene
vese - inveleste
acatei - asta ce-i?
bede - repede
uiu - ursu
lioi - leu
fasia - girafa
fanu - elefantul
chinu - rechinul
finu - delfinul
si multe altele de genu.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Roxana, imi place de tine ca "nu te dai batuta". Sa trecetzi cu bine si peste operatzia cu Victoras. Ce inalta e Daria, eu credeam c-ai mei sunnt uriasi cu 95

Mira, super talentat David, noi nu reusim sa facem nici macar un cerc, dar nu-i bai, ca au ei altele :). Alex trage cate-o linie si zice: "Fisch" (peste), mai trage un punct in alt coltz al foii: "ochii lui fisch!"
Ce-i distreaza pe ai mei, e cand ma pun pe mine sa le desenez pe tabla un copil, si ei ma pun sa-l fac sa rada, iar apoi sa planga, si tot asa de 50 de ori, tot trebuie sa-i sterg gura si sa i-o modific corespunzator .

In rest vorbim si noi de nu ne mai dam rand, Fabi de cand se trezeste pana adoarme, Alex doar atunci cand are ceva de zis :). Stim tot alfabetul, toate marcile de masini posibile , facem puzzle cu 20 de piese si-s super multzumita de cum se dezvolta. Se joaca f. frumos impreuna, sunt ca 2 ursuletzi panda, ne uitam seara la ei ca la televizor si nu ne mai saturam.

Va pup, dispar la smotru!

Mergi la inceput