Laparascopie - 9

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

buna fetele,

Dupa laparo diagnosticul a fost: sindrom aderential pelvin si hidrosalpinx bilateral. Asta inseamna c-am avut f. multe ederente pe care mi le-a scos si trompele infundate si inflamate pe care le-a curatat si le-a permeabilizat, facindu-le functionale.
Ca tratament dupa operatie... mai nimic, mi-a dat sa iau doar prednison si ranitidina ( asta este un antialergic, din cite stiu eu, si un pansament gastric) si capricon (supozitoare) si daca in 6 luni nu ramin insarcinata sa ma duc sa vedem ce mai e de facut... dar eu sper sa ramin pina atunci..... D-ne ajuta!!!
Oricum, la mine, rezultatul de la HSG nu prea afost acelasi cu cel de la laparo. In urma HSG concluzia a fost ca nu mai pot face nimic nici pe dreapta, nici pe stinga (amindoua trompele erau de nerecuperat)..... acum mai am o sansa....

Va pup pe toate si va tin pumnii.....

Mergi la inceput

buna ziua,

Ce mai faceti fetele?
Nimic nou?????? Nici o "burtica" noua?... Oare cite au ramas insarcinate dupa laparo? Or fi sanse, sperante, minuni......?????
Ma rog la Dzeu in fiecare zi sa ma binecuvinteze si pe mine cu un bebita mic...... sper ca-mi va asculta ruga si-mi va indeplini visul....
Asa va doresc la toate care sinteti in situatia mea.....

Flo.flo. ce faci? Ai venit acasa? Cum te simti? Te asteptam printre noi sa ne spui cum a fost.... Sintem alaturi de tine, sa sti.

Va pupik pe toate

Mergi la inceput

Ce faceti fetele??????????????????????????????

Nimic nou????? Chiar nu mai e nimic interesant?????

Nici o burtica noua???

Acu' in prag de primavara va doresc la toate II......

si va pupik dulcic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Buna fetele
77Bel, tu cum te-ai simtit dupa operatie? Mie ieri mi-a fost tare rau in sensul ca m-a durut rau tot corpul - nu ma puteam misca nici in pat, nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta asa rau ma dureau toate. Culmea e ca pe mine nu ma durea operatia, nici macar nu o simt - ma durea foarte tare tot corpul, si picioarele si mainile; ma cam ingrijorasem - azi vad ca imi e mai bine. Numai ca ma simt un pic balonata.
Abia astept sa vina cm sa ma apuc de treaba

O primavara frumoasa si plina de bebei tuturor

Sper ca in curand o sa fiu si eu
http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

flo.flo-incearca sa te misti mai mult..nu sta numai in pat!asa iti vor trece mai repede durerile si se va elimina si gazul. te vor mai durea umerii cateva zile,dar nu ff tare!
ai grija de tine si vin-o cu 2 liniute!tine cont de ziua cand ai ovulatia..si presteaza in ziua aia!ai voie!bafta!
fetele-

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor,

Ati vazut ce frumos e afara....????? VINE PRIMAVARA..... Poate vin si "berzele"...
Ce faci Flo.flo.? Eu dupa operatie, pot spune c-am fost OK. Nu prea m-a durut nimic. Atit doar ca nu prea puteam sa maninc mult ca ma durea in capul pieptului si nu mai puteam respira. Dar a trecut. Zice ca e bine sa faci miscare, dar ATENTIE fara efort. Ai grija sa nu ridici si sa nu-ti incordezi tare muschii de la burtica (nici ris, nici tuse, nici suspine,.... fara constipatie, etc.). E totusi o operatie.
Dar stiti ce probleme am eu??? Si acum mai singerez cind urinez. De la nenorocita aia de sonda (care m-a usturat de-am facut pe mine cind mi-a scos-o si dupa cind urinam) cred c-am facut vre-o infectie urinara. Cred ca mi-a facut vre-o rama, ceva cind mi-au bagat-o (eu eram sub anestezie si nu stiu) si nu scap de singerarea asta. Nu cred ca singerez din vagin pentru ca am singe numai cind urinez. Cind ma sterg e pe hirtia igienica singe, apoi pe tampon nimic.
Voi ati patit asa ceva??? Oare ce sa fac??? Am luat URINEX si mi-a trecut usturimea pe care o simteam cind urinam si acum iau NOLICIN. Ce ma sfatuiti sa fac??????

Va pupik pe toate.... si-o primavara frumoasa si plina de bebei....

Mergi la inceput

77bel-eu la laparo nu am avut sonda urinara..dar la operatia clasica am avut!si stai linistita!si pe mine m-a usturat ff tare,mai ales cand mi-a scos-o si asa cum zici tu-cand urinam ma ustura si sangeram putin!insa a trecut de la sine!nu cred ca ti-au facut vreo rana si nu cred ca e nici infectie..pur si simplu organismul nu a mai trecut prin asa ceva si se acomodeaza mai greu..
flo.flo-cand tusesti,cand razi sau cand stranuti sa te apleci putin si sa apesi un pic pe abdomen..dintre cele 3 gaurici,cea de la buric e mai sensibila. insa incearca sa faci efort,sa te plimbi prin casa. iti vei reveni mai repede!
si un martisor va doresc!

Mergi la inceput

Uratica _ multumesc frumos de raspuns. Sper sa fie asa si sa treaca. Am deja o saptamina jumate aproape de la operatie.

Pupicei.....

Mergi la inceput

draguta,eu am patit asa o luna..e normal,e operatie..iar infectie nu are cum sa fie ptr ca iti administreaza perfuzie cu antibiotic dupa ce te opereaza..
iar referitor la hidrisalpinx..e cam aiurea..straduieste-te lunile astea sa ramai!mai bine sa te si monitorizeze cineva-sa faci sex dirijat,ca sa fii sigura ca nu pierzi perioada de ovulatie!ptr ca in timp,ce stiu de la fete..lichidul acesta se reface!bafta multa si crede in sansa ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

Toate se refac in cateva luni acum tebuie f mare atentie sa nu ne fie frig la picioare si mijloc,eu cand ies afara zici sa sunt robot.Si deparca nu ar fi fost de ajuns eu am facut un chist si al meu are oligospermie.

TRYING TO MAKE A BABY !!!

Mergi la inceput