Laparascopie - 9
Raspunsuri - Pagina 2
Arianna_M spune:
Eu am facut laparo in ziua 6 a Cm-ului........dr.mi-a recomandat asa.
cat despre statul in spital Marijan.....nu ai de ce sa stai atat.....la mine a durat operatia cca 1 ora.....alte 4-5 ore le-am stat la terapie intensiva (asta pt k nu venea dr.sa imi spuna k pot merge la salon)...si apoi inca 2 ore in salon.....dupa care am plecat acasa.....am fost putin ametita pe drum.....in noaptea aia am vomat.....apoi a 2 a zi dimineata eram ff slabita....mi-a scazut tensunea mult.....dar mi-am revenit repede....si deja de seara nu am mai avut nimik......dupa 1 sapt.....am facut aceleasi lucruri care le faceam inainte de operatie.
asa k nu va faceti griji ........este fff usor...
bafta multa !!
http://tt.lilypie.com/bBWfp2.png
77BEL spune:
fetelor, nu ma ajuta si pe mine nimeni ??????????????????
Spuneti-mi si mie care mai sint "preturile" la moda la Giulesti (doctor, anestezist, asistente, etc), VA ROG.
Eu ma operez miercuri cu prof. Marinescu si chiar nu stiu nimic legat de acest aspect.....
Pupicei si "noapte buna"
Liliana
flo.flo spune:
Buna fetele
Bel, eu o sa fac laparascopia cu Dr Ion Ionut la Giulesti.
Si eu tot cu trompele am probleme. Am facut 2 hsg, 15 instilatii urmate de o sarcina extrauterina, dupa care la al doilea hsg trompele pareau ok asa ca am facut doua inseminari (fara stimulare) din pacate nereusite . Asa ca acum ma indrept spre laparo. Astept sa-mi vina CM dupa care sa sun sa ma programez.
Iti tin si eu pumnii si sa dea DD sa fie cu folos . Ai facut foarte bine ca ai venit in Buc - la Giulesti sunt medici foarte buni.
Iteo, merci de raspuns. Cat te-a tinut in spital? Ce ti-a descoperit in urma laparo? Poti sa-mi dai te rog un PM cu preturile care se practica la giulesti pentru laparo? In a cata zi de cm ti-a facut?
Sa te ajute DD sa-ti indeplinesti visul luna asta
week-end placut tuturor
Sper ca in curand o sa fiu si eu
http://.
alice_alice spune:
Buna fetelor eu a-m facut laparo joi la giulesti cu doctorita Codreanu si a-m dat 400 ron ei si 150 ron la anestezist,la asistente cate 10 ron care cum vine la reamimare si in salon.La mine operatia a durat 2ore,trompe cu multe aderente,lipite si strambe,Dr a zic ca sau rezolvat toate,astept CM sa fac un hsg.Acum ma simt bine si sunt sub tratament cu antibiotice.
TRYING TO MAKE A BABY !!!
jasmine30 spune:
Fetele cam la cat timp te programeaza Marinescu la laparoscopie de la data consultatiei? Adica azi te duci la el si decide sa iti faca laparo cam la cat timp esti si programata? La 1 luna, 2, 3?
Multumesc,
jasmine30 spune:
Si cam la cat timp poti sa faci hsg dupa laparo? E vreo problema daca intr-o luna faci laparo si in urmatoarea faci hsg? Afecteaza oare cu ceva? Nu de alta dar la laparo nu se vede uterul pe interior si eu am nevoie si de un diagnostic si al uterului.
Multumesc,
77BEL spune:
Buna ziua fetele,
Va multumesc din suflet pentru sprijin si pentru incurajari.
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de realizari.....
Si va mai rog o data: daca a fost cineva la Giulesti, la Marinescu la operatie (laparo), spuneti-mi si mie cit mai merge pe la doctor (mina I si mina aIIa), anestezist, asistente, etc... Eu ma internez miine....
Va pup pe toate,
Liliana
77BEL spune:
Pentru Jasmine30;
in prima zi a CM suni la Giulesti, la asistenta sefa, si dupa un interogatoriu (cit te tine CM, ce probleme ai, pt. ce faci laparo, etc) te programeaza ea. De regula in Z12,13,14 se face laparoscopia,.... cica sa vada si daca ovulezi.
Sper ca ti-am fost de folos
Va pupik pe toate,
Liliana
77BEL spune:
Buna ziua,
Ce faceti, fetele? Pe unde umblati?
Eu, gata, am scapat. Va tin pumnii si sint alaturi de toate cele care urmeaza sa treaca prin ce-am trecut eu. Si sa dea Dzeu sa fie cu folos ( cu bebita ).
Va pupik pe toate