Laparascopie - 9

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 77BEL spune:

Multumesc fetelor pt. incurajari.
Alice. alice sa sti ca si eu ma feresc acu' de frig. M-am imbracat zilele astea cum nu m-am imbracat toata iarna. Dar eu cred ca nu e bine nici asa. Apoi devenim prea sensibile si cind o sa dam un pic de frigut GATA, ne-am si furat-o..........
A si a propos de sotul tau. Asa avea si pina acum rezultatele la spermograma? Si in cazul asta ce faceti?
Uritica, merci frumos. Sper ca o sa scap eu si de singerarea asta... pina la urma. Tu ce mai faci? Ceva tratamente?

Va pupik...

Mergi la inceput

Buna seara,

Fetele mele, o intrebare am la voi?!?!?

Aveti ideee,... dupa laparo... se deregleaza CM?????????????????
O sa-mi vina ca de obicei, la 28 de zile sau intervin ceva schimbari in plan??????????????????????????

Pupici........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

de regula cm vine mai repede dupa laparo..
eu nu fac nici un tratament-o sa incerc sa raman natural luna asta,daca nu,o sa trec la fiv!

Mergi la inceput

buna seara,

ce mai faceti, fetele??????????
Nimic nou?
Nici un semn de viata, nimic? Cu ce va mai laudati????

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Hop si eu in topicul cu laparo, ca intentionez sa fac una cat mai repede. La mine e infertilitate inexplicabila, de 3 ani de zile incercam sa avem bebe, spermograma la sot e buna, eu am ovulatie spontanta, ba aveam si cate 2,3 foliculi la trat cu clomifen..
HSG am facut, a iesit foarte bun. Am decis sa schimb doctorul anul acesta si mi-am facut programare la un doctor din iasi cu competente in celioscopie. Abia astept sa vad ce imi spune, singura mea frica este endometrioza, si ca sa o diagnosticheze ar trebui facut laparoscopie. Nu prea agreez ideea de anestezie generala, dar daca trebuie, trebuie...
Habar nu am cat se da, mi-am facut buget de 500 pt medic, 150 pt anestezist si 50 pt asistente.
Sanatate la toate aspirantele si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Amir10 iti tinem pumnii sa sti... Sa nu-ti fie frica ca nu e greu. Eu am 2 sapt de la operatie si parca nici n-a fost. Totul trece repede. Si mie mi-era o frica de moarte.... dar s-a dovedit afi degeaba. A trecut......... Totusi e o operatie.... dar usurica....

Iti tinem pumnii si sintem alaturi de tine..... Sanatate.........

Mergi la inceput

amir-bafta!
e ok bugetul!cam asa se da!insa banutii ptr asistente sa ii ai marunti..ca sunt mai multe si le dai cate 5 ron sau 10 ron..eu te sfatuiesc 10 ron sa ii dai celei de la terapie intensiva..in caz ca ti-e rau de la anestezie sau cum a fost cazul meu de la antibiotic(ampicilina),sa il schimbe cu altceva-sa aiba grija de tine!

Mergi la inceput

Fetelor, azi e ziua lui Uratica:

Hai sa-i zicem toate

LA MULTI ANI!!!!!!

si sa-i dea Dzeu sa ramana cit mai repede "graviduta".....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica LA MULTI ANI !!! si un bebe dolofan la anul (sau doi)

Mergi la inceput

FETELOR VA MULTUMESC!!SI LA FEL VA DORESC SI VOUA!V-O SPUN DIN TOATA INIMA!PTR CA VREAU SA PARASIM TOATE FORUMUL ASTA SI SA TRECEM LA ODISEE!

Mergi la inceput