Gravidutze si mamici de Cluj - 111

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

UHUUUUUUUU..BRAVO BEA!!!!!!!!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Felicitari, Bea!!!

Ada, Sara adora cateii, abia o opresc sa nu le bage mainile in gura, nu se teme deloc...nu cred ca e un lucru tocmai bun!
Fetele, ne-am intalnit cu Sara mica si Ada, asa s-au dragalit fetele...adorabile

Ioana, si eu sunt fan Malta! Dar nici eu nu as repeta destinatiile, cand ma gandesc cate locuri incredubile nu am vazut...Eu stiu inca 2 cazuri sigure cu copilasi internati direct la Infectioase, dupa sejur in Turcia, asa ca mai mult ca sigur si la voi de acolo a fost!

Oana, nu stiu nimik despre ulcior, la ofta ati fost? Poate inra Delia si te ajuta cu info!

Alex, ce acrobatii mai face mamaruta???
Sarei i=au iesit 2 canini jos, saracuta, in ultima vreme rodea tot...

Noi am facut deja rezervarea de vacanta, va fi tot Albena, ne-am simtit excelent anul trecut, si cel mai important Sara a mancat de toate, era si un meniu f diversificat si extrem de adaptat si pt copii mici, n-a avut nici macar un scaun moale! In rest, de toate, locuri de joaca, piscine, animatori, o plaja incredibil de fina si curata, foarte ok! Doar ca si aici, la hotelurile bune, locuri nu se mai gasesc deja!

Multumim de complimente

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

FELICITARI BEA! BRAVO, PUI MIC!

Gabi, Sara e o dulce...dar cred ca am mai zis asta...cu fiecare ocazie...

Cum v-ati distrat fetele de Valentine??? Noi am fost la restaurant, foarte frumos a fost, ne-am simtit tare bine...am fost vreo 22 de prieteni...n-am mai fost in formatie compelta de mult timp... si a trecut asa de repede...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

vad ca vorbiti de concedii... noi vrem sa alegem Grecia sau Turcia, dar si Corfu e una dintre optiunile noastre, e ff frumos acolo... urmeaza sa alegem...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

pupam copilasii bolnaviori....si multa sanatate la toata lumea

GAby la ce agentie v-ati facut rezervare??sau este site?m-as interesa si eu putin.cat va costa pt o pers?

ALEX e mortala tiadris cu nazbatiile ei

RAMO felicitari pt mica plimbareata

ELENA sa pui filmuletul cu cocosul cand esti mai bine..

ADRIANA si sara toata ziua ii povesteste....mai nou povesteste singura cu papusile,le pune sa doarma,le da papa,le saluta chiar cand pleaca sau cand vine acasa.si colectioneaza papusi de pe unde merge.aduce ba de la bunici,ba de la strabunici care-i plac ei mai mult.deja nu mai incapem in casa cu atatea lucruri.si ea imi spune,,ubilea mea,,adica iubirea mea....si ,,mami meu,,e f iubareata si lipicioasa..

nu stiu de ce i-au aparut iarasi pe corp bubele alea rosii.si mai mult le are pe picioare.pare ca o alergie alimentara,si nu-mi pot da seama de la ce-a putut face iarasi.si data trecuta i-au disparut in vreo 3 sapt doar.pe picior are un manunchi plin.si restul sunt mai raspicate..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

BRAVO BEA!!!!!!!!

Merci de informatii si impresii fetelor. daca nu gasesc nimic care sa-mi convina vom merge la marea romaneasca. am gasit ceva destul de ieftin, la un hotel la care am mai stat, chiar in "buza marii". si ne-ar ajunge bugetul pt 10 zile...ceea ce ar fi tare bine pt pitic...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, de mers sint o gramada de locuri, dar cu banditii astia mici dupa noi, trebe sa ne cam repetam si sa mergem unde se ajunge mai simplu. Si eu am auzit din Turcia si de salmonela si internari pe acolo. Cit e de perosna in Albena?
Frimoasa Sara.

Felicitari Bea! Ce viteza prinde!

NU MA `mAi ~LASAA
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

fetelor, stiti vreun magazin de unde pot cumpara diverse tipuri de faina? in supermarketuri nu gasesc mare lucru. doar la auchan am gasit un titp de faina ecologica si atat.

dar faina din alte ceereale decat grau..speciala pt paine, eu nu am vazut. e vreun magazinas ascuns pe undeva in clujul nost'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Victo, gasesti la magazinele naturiste. eu am luat din manastur, din statia de pe calea floresti (in gang, linga farmacie). aveau de mai multe feluri. plus magazinul de care zicea adriana din centru, de linga casa matei...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

anca, unde mai exact in centru? nu stiu despre ce magazin zicea adriana. probabil nu am citit capitolul respectiv.

Mergi la inceput