Gravidutze si mamici de Cluj - 111
Raspunsuri - Pagina 9
anca.b spune:
Victo, www.cosulverde.ro
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
RAMONELLA spune:
Gabi ce scumpa e Sara!Il stiu pe cutu ala maro,il vad des cand trecem cu masina.O data,statea culcat pe marginea soselei si am crezut ca l-a lovit masina.Am fost tare suparata.Apoi l-am vazut zilele urmatoare.Era viu!![]()
Noi la vara,daca ne ajuta Dumnezeu,vom merge la marea noastra.La gazda la care mergem de multi ani.De abia astept s-o vad pe Bea umbland in pruna goala pe nisip.
In privinta enterocolitelor,cred ca se pot lua de oriunde.Indiferent ca mergi in afara sau la noi.Oricum,sper sa nu avem probleme cu bebeii nostri,si sa ne bucuram de concediu.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
ALEX29 spune:
GABI acum descarc un filmulet cu Tiadris cred co iau razna curand daca mai continua asa
ce fericita te a facut mamaruta cand ti a spus "mami me"of ce ne am face noi fara prichindute ?
tu scumpo in Albena mergeti cu masina ?
tare as vrea sa gasesc o destinatie unde sa mergem cu avionul max 3 ore
IOANA 13 voi cat ati facut pana n Turcia ?
ANCA in ce statiune vreti sa mergeti ?
IOANA curand o sa ti fie f greu cu matuca la cumparaturi ,o sa te puna la cheltuiala cu papusile ...si mie mi vine randu desigur ![]()
VICTO te ai facut verde ![]()
cum e masina pt paine ?esti multumita ?
RAMO voi in ce statiune mergeti ?
ANDREEA ce gasca faina ati fost ,ma bucur ca v ati distrat 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
RAMONELLA spune:
Alex noi mergem in Mangalia,la o gazda din 2000.Acolo dormim,iar ziua mergem prin toate statiunile,in special in Neptun.Si o zi mergem in Mamaia,la Aqua Magic.Asta e ritualul nostru.
Ne-am imprietenit cu ei,si ne intelegem f bine.Azi vara cand am fost am stat 9 nopti cu 5 milioane.Bine,noua ne si da mai ieftin.Dar sincer n-as da zeci de milioane la un hotel in care conditiile sunt oribile.Chiar si la 4 stele.A fost fratele meu acum 2 ani,a platit 40 milioane si nu a fost multumit.Plus ca personalul se purta oribil.Daca ar fi sa dau banii astia,cu siguranta m-as duce in afara,nu aici.
De mancat,mancam la restaurantele din apropiere.Am gasit restaurante cu mancare buna si nu foarte scumpa.Niciodata nu am fost de principiul ca daca mergi la gazda,iti faci tu acolo de mancare.Sunt si familii care fac asta,dar eu prefer sa ma duc la un restaurant,ca doar am venit in concediu.![]()
M-as duce cu Bea in Turcia,dar mai incolo,sa creasca putin,si sa pape mai bine.
Desi la bunatatile de acolo,cred ca ar papa din toate,oricum asa este masa noastra,cate putin din toate.Eu am fost in 98 in Kusadasi si a fost superb.Acolo m-as mai duce.Dar parca in Antalya nu,pt ca am auzit ca e cam pustiu in afara resortului.
In Grecia nu ma mai duc,ca nu mi-a prea placut.Adica sa va asteptati ca hotelul de 4 stele sa fie ca si hotelurile de 4 stele de la noi.La fel si mancarea.Turcia e deasupra Greciei cu mult,si la servcii si la cazare.
Uauuu,ce m-am intins...
ALEX29 spune:
RAMO ce super ca ati gasit o familie cu care sa va intelegeti ,asa e si cumnata mea ,doar ca ea merge in Costinesti la o fam de vreo 7 ani si e f multumita
si asa e ,sunt multe hoteluri care nu si merita deloc banii
ok tu fetelor hai sa va povestesc ce a facut Tiadris astazi
dupa ce i am dat sa manance in seara asta ,m am apucat sa spal vasele ,de fapt o tigaie si o furculita ,deci nu mi au luat nici un min sa le spal iar cand m am intors de la chiuveta unde credeti ca era Tiadris ?????pe masaaaaaaaaa
n am auzit cum s a urcat din cauza zgomotului facut de apa ,oricum dragele mele nu stiu ce sa ma mai fac
http://picasaweb.google.com/sanda252003/MAmUrcatSinguraPeMasa#5303130896371904162
http://picasaweb.google.com/sanda252003/MAmUrcatSinguraPeMasa#5303134542555791122
am intors scaunele sa nu i mai treaca prin capusor si alte nazbatii
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
Ioana13 spune:
Alex, 1 ora 40 minute, cam asa se face pina in Antalya. De asta vrem si noi sa mergem, P se cam plistiseste in masina. E cuminte vreo 2 ore, dar dupa aia...
Ai incarcat filmul? Ce a mai facut Tiadris?
Gabi, Ramona le-am vazut pe mindra cu cosite si micuta alergatoare!
Lui P i-a iesit un canin de sus, nu a facut urit. acum baleste iar tare mult, cred ca ii mai iese vreunul dintre ei.
Edit
Alex vad ca ai postat intre timp. SI P se urca pe masa, dar inainte ma striga, pune un picior, il da jos, mai ride... daca vede ma ipacintez se urca pe masa, daca il iau cu povesti nu... Oricum, e departe de viteza lui Tiadris
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Raluca spune:
Buna dimineata!
ce domnisoare frumoase in zona....vai de noi ce ne vor mai fugi ochii dupa toate!
Bravo Bea!!!!
Alex, Tiadris e fenomenala, mie imi place ca mai si danseaza dupa ce ajunge pe masa![]()
Gabitza, eleganta fata mamii, ca de obicei!
Delia, ati scapat de boli? Noua bona, cum se descurca?
Deja planuri de vacantza, ce dragutz...si eu ma gandesc la destinatie dar inca nu stiu exact ce vreau.De Paste insa tare as fugi in Austria la ceva terme...cine vine?
dpop spune:
bravo bea!
alex doamne ce aventuriera ai si tu! si irina e la fel, nu o poti lasa nici pana speli o farfurie ca deja cine stie unde s-a urcat sau cu ce prostii umbla.
gabi ce scumpa e sara! parca se maturizeaza in trasaturi, nu mai e bebe bebe, deja e fetita. imediat ajunge domnisoara ![]()
victo pentru masina de paine banuiesc ca vrei fainuri. integrala este si de la Dobrogea, dar sa stiti ca toate fainurile dobrogea au substante in ele gen antiaglomerante, afanatoare, enzime nus' de care. se pare ca mai nou trebe sa citim si ambalajele la faina. eu am stat vreo 15 minute in cora sa citesc toate pachetele pana am gasit unul fara adaosuri. nu mai stiu acuma ce firma era.
cum ziceau fetele, la magazinele naturiste gasesti de secara, integrala, chiar si de ovaz(sau orz? - le tot confund) cred c-am vazut.
voi le dati la pitici paine integrala? eu inca nu i-am dat, undeva scria de la ce varsta e voie, dar am uitat.
anca.b spune:
buna dimineatat!
Alex, doamne cite mai face Tiadris! noi vrem la jupiter sau la eforie nord sa mergem. sa vedem, ca am mai cerut niste oferte...
Diana, eu ii mai dau lui stefan piine neagra...citeva bucatele, atunci cind maninc eu si ma vede. stiu ca dupa 1 an se poate introduce treptat si piinea neagra, dupa cea alba...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii