Gravidutze si mamici de Cluj - 111

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADA
doar aseara i am aratat amadoua oitele ,eram curiosi sa vedem cum reactioneaza si intradevar a fost f fericita ,le pupa intruna
dar gata nu i le mai arat altfel voi ajunge sa i comand a 3-a oita
iar legat de aparatori pt colturi n am gasit ABSOLUT nimic sa fie ok :(
ANDREEA ce super ca i place puiutului cu bunicii
ANCA eu n am fost niciodata ,oare se poate pleca din CJ in Tunisia cu avionul ?ar fi super asa
ADRIANA tare scumpa i mamaruta imi imaginez cat e de dragalasa cum vb

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

MAGDA unde s filmuletele?
OANA sanatate puiului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, alpinista mica!
Nico, sanatate multa!IMi pare rau de otita lui Andrei!

Chartere pt Tunisia au fost si anul trecut din Cluj, eu una insa, nu m-as risca cu copil mic in Tunisia! Mai nou si din Turcia, au tot venit venit oamenii cu enterocolita...

Va pup, o seara frumoasa tuturor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Am pus si noi poze noi:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Noapte buna, am vazut un film dragut pe hbo, mergem la nani!Am primit frezii asa de frumoase! Iar de la Sara un cadou minunat, ma strange tare in brate si imi spune Mama Me

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna dimineatza ,

ANCA, noi am fost in Turcia, Antalia, all incl. acu 2 ani, in luna iunie, cu Eximtur. Totul a fost ok cu aceasta agentie cu exceptia unei excursii optionale pe care am stabilit-o cu ei: trebuiau sa vina dupa noi la hotel sa ne ia cu un microbus si i-am asteptat vreo 2 ore, ne tot ziceau la tel. ca sosesc si pana la urma n-au mai venit motivand ca nu au gasit hotelul (o minciuna gogonata). La turci totul a fost de vis, mai ales serviciile. SI in Tunisia este avion din cluj, insa eu nu m-as duce acolo cu copilas. Noi ne gandim la Grecia sau Turcia pt. vara asta. Sfarsitul lui mai sau luna iunie e numai bine la turci ca nu e canicula aceea mare. SI eu am auzit de cazuri de enterocolita anul trecut la copilasii ce au fost acolo. :(

GABI, am vazut pozele ....vad ca nu-i e frica la Sara de ham-ham. F. bine! si e tare dragutza in salopeta alba...ca zapada. Cu verisoarele parca e surioara lor cea mica, si seamana intre ele si se vede ca se inteleg tare bine.

O duminica frumoasa sa aveti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata, servim pentru petrecarete
Alex, ce scuuuuumpa e Tiadris
Noi suntem mai bine, de ieri i-a pus branula si mergem de 2 ori pe zi la Interservisan pentru antibiotic, deja acuma dimineata a facut un caca aproape normal. Sper sa scapam repede.
O duminica frumoasa va dorim

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

http://good-times.webshots.com/video/3024427090101695673YqsNEV

http://good-times.webshots.com/video/3067843700101695673LvRpFi

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Nico, ma bucur ca e mai bine Andrei

Ramo, felicitari pentru primii pasi . Abia astept sa filmam si noi momentul. Deocamdata merge doar tinute de o manuta. Sper sa mergeti tot asa si cu cresterea in greutate

Oana, e mai bine mamaruta cu ochiul?

Acuma e relativa chestia cu enterocolitele luate din Turcia. Cu nasa mea au fost in concediu 4 bebei si niciunul nu a avut probleme. Enterocolite se fac si in Romania sub stricta supraveghere a mamelor.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Anca, noi am fost asta vara in Turcia si a facut P enterocolita in ziua in care ne-am intors acasa. Nu stiu daca din Turcia sau de la un borcan de mincare tinut afara(adica nu in frigider), dar si in magazine sint tinute afara asa ca....
Acum ne-am tot gindit ce sa facem, unde sa mergem la mare(ca vrem sa il ducem), am ajuns la concluzia ca pt copil e tot mai bine si comod in Turcia, unde toate sint intr-un loc(masa, marea, somnul, distractie seara). Adica gen hotel inchis, resort parca se numesc.
Asa ca, chiar daca sintem patiti, daca stringem banii, tot in Turcia mergem. Am platit anu trecut cam 650 de euro/perosna/adult nu mai stiu exact, (ultra all inclusiv+ avion) la inceputul lui iunie. In perioada iulie-august e prea cald.
Edit:
Avionu e din Cluj. Mai este in MAlta cu chartere, f fain e si acolo, dar noi am fost de 2 ori, eu m-as mai duce, dar nu mai vrea R. Acolo nu prea sint plaje, dar intrebi la agentie sa te trimita aproape de plajele lor.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

salutare
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO BEA pt primii pasi singurica ,Ramo pazea de acu incolo
GABI ce codita are strengarita si cat e de frumoasa
si mie imi plac freziile tare mult mai ales cum miroase

se pare ca va faceti deja planuri pt vacanta de vara ,bravo fetelor
,noi mai asteptam putin ..inca nu indraznesc, desi suna tare bine o vacanta in Turcia

NICO

Mergi la inceput