Gravidutze si mamici de Cluj - 111

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neata
Vai tu fetelor dragi parca tot ce i in casa asta mi se pare un pericol,aseara ma uitam cu C si incercam sa ne imaginam ce ar mai putea face mamaruta asta a noastra ,oricum e clar ca trebuie so supraveghez non stop cand e treaza
bine ca mi mai doarme 2 somnuri si mai pot si eu respira

sa aveti o zi minunata mamicilor

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

M-am delectat si eu cu acrobatiile lui Tiadris. E o scumpa draga de ea cum nu sta o clipa. SI ce bucuroasa e ea ca are 2 oitze...
Noi suntem inca la faza de lipit aparatori la colturile mobilei. Da vreau sa zic ca am incercat deja vreo 4 feluri de benzi autoadezive si tot reuseste sa dezlipeasca cauciucurile alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Vad ca la capitolul nazdravanii , Tiadris si Sara se tin bine pe picioare!

Copilul meu nu se prea urca in locuri interzise pentru ca nu are undeIn schimb,daca ati auzi-o cat ii merge gura...stau cateodata si o ascult si nu-mi vine sa cred. Zice PADON (PARDON) daca ceva ii sta in cale si MESC (multumesc)sau PITIM(poftim). Aseara i-a zis lui tati BESC(adica te iubesc). MITINA e masina, PATAIA e portocala, cel mai corect cuvant e BANANA(il spune complet). DODOIU (televizorul), BOSH (bors), TANE (carne - toata ziua imi cere carne), CAUN(scaun), BOACA (broasca), CAIU (calul), DEDEIE (la revedere) si lista mai poate continua. E o placere sa o asculti dar trebuie cate doi traducatori ca sa o intelegem (ce nu inteleg eu, intelege Adi, si invers).

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

mama, da ce vocabular are Alexia. bravo!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

fetelor, ma ajutati cu niste informatii?
as vrea sa mergem intr-o vacanta cu avionul din cluj...turcia sau tunisia...ati fost careva? cu ce agentie si cit a costat? mai-iunie e ok pe acolo cu temperaturile?

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Ada am aflat ca a aparut cand Victor avea 5 luni si era tarziu ptr ca se fac 2 doze.
am pus doua filmulete cu Victoras

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Andreea, spor la treaba...ii place lui Eric la bunici?

POZE NOI
Povestea Nasterii

anca, mersi...spor mare n-am avut ca dupa ce-a venit sotul am plecat la cumnateii mei, sa le vedem noul apartament...asa ca...si am stat pana noaptea la ei...

Eric adora sa stea cu bunicii, si nu sunt numai ei acolo, e si strabunica lui, adica bunica mea, fratelel meu si cumnatica care il mananca si sar pe el ca ulii, se bat care sa stea cu el si sa il monopolizeze.... iar domnul meu se simte in al 9-lea cer, inconjurat de atat lume care ii da atentie...e super rasfatat de toti...

HAPPY VALENTINE'S TUTUROR! DFISTRACTIE MULTA SI IUBIRE!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna si de la noi! nu v-am uitat numai ca stam mai rau cu timpul liber...

vreau sa va intreb daca v-ati confruntat la bebei cu ulcior! sunt disperata! e prima oara si sper ca si ultima! ma poate oare ajuta cineva??? multumesc!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Oana, trimite-i un pm lui Ripley. Mama ei e oftalmolog si poate stie mai multe. Stiu ca mai demult a sfatuit pe cineva sa nu spele ochiul cu ceai de musetel si sa cumpere de la farmacie un colir preparat pentru orjelet( asa se numeste urciorul medical).

Anca, daca te intereseaza pentru Turcia pot sa o intreb pe nasa mea care a fost anul trecut la inceputul lui noiembrie in Antalia. Au fost foarte incantati. Stiu ca au plecat din Cluj cu wizzair si i-a costat 700 de euro de persoana la cinci stele cu all inclusive.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Ani, pls intreaba cu ce agentie au fost! merci mult!

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput