Gravidutze si mamici de Cluj - 111
Raspunsuri - Pagina 20
Ioana13 spune:
Ioi mama... pina am gasit Antena 2... nici nu stiam sigur ca exista
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
velenamaria spune:
Gabriela..chiar interesanta emisiunea..pacat ca tocmai s-a trezit edi si nu o pot vedea pana la capat.
Andreea( eladea)..Eduard nu papa cantitati prea mari.zic eu..si poate de aceea papa mai des. daca nu-i dau nimic nu plange de foame...de asta ma temeam sa nu cumva sa-l indop. cateodata il testez si il intreb "papam?" si el fuge catre bucatarie la masuta lui iar cateodata nu.
bex spune:
Hello
Am vazut si eu emisiunea, chiar de la inceput, f interesant intr-adevar, auzisem de d-na prof., am avut ceva bibliografie din ea la Psih. copilului. Fain!
Depre mese: Carina are 4 mese mari si late si sa zic 2 ture de rontaiala (biscuiti Hipp sau Nestle, paine, orez expandat. bucati de fructe etc)
Dimineata: 8.00 Lapte (cam 350)
Pana adorme la loc pe la 10, 1-2 biscuiti"la mana"
Pranz: 1.00 CAteva linguri de supa si felul 2 cam 300 g (combinatii diverse, dar aproape zilnic carnita)
Uneori dupa masa mai papa cate un biscuite.
somn de pe la 3-4.30.
Dupa masa: 5.00 IAurt (zilnic) + un borcanas de fructe sau cereale , un fruct proaspat etc, depinde de inspiratie
O alta gustarica de bisciutiei saui ce mai este in zona tot "la mana" pe la ora 6.30-7
Seara: 8.00 Lapte (350)
Cam asta e la noi. Orele sunt 90% respectate. Uneori seara daca mancam ceva care o tenteaza (de ex, gratarulk de pui, la care nu rezista sau ceva cartofi copti) manca si ea, cam o jumatate de portie fata de o masa de pranz pentru ea.
Eu ii dau exclusiv lapte praf, nu primeste deloc mezeluri sau chestii inrudite cu ele.
Nu este amatoare de paine unsa cu nimic, de obicei culege orice este pe paine si manca separta continutul si painea...
Nu bea decat foarte putina apa. Nu bea niciodata lapte in afara de cele 2 mese obligatorii de lapte.
Vreau numai sa ni-l laudam pe Patrick
, se potriveste de minune cu Carina, ea e mare amatoare sa stearga orice cu servetelele, mobila, podea, canapea, orice!!
Mai vroiam sa mai zic cate ceva, dar am uitat:D
Va pupam
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
ALEX29 spune:
of tu fetelor astazi toata ziua numai pe la crese si gradinite am umblat si n am gasit nimic sa ma incante ,tot la Parad Prichind imi place cel mai mult ..deocamndata
am fost la o gradinita de stat in Grigorescu"Micuta Sirena "si pot spune ca i destul de ok ,mi a placut tareeee mult educatoarea cu care am vb ,o d na tare draguta de vreo 50 de ani ,dar iau copii doar de la 3 anisori ,merita vazut pt cine vrea
am mai fost si la o cresa pe "Motilor"...imi scapa numele ...tot de stat si nu mi a placut deloc ,d na cu care am vb era tare rautacioasa :((
IOANA ma bucur ca ti prinde bine reteta cu conopida :)pofta mare
ADRIANA daca nu te simnti bine fugi la analize ,nu mai amana
CO si eu incerc sa i respect cat pot de mult orele de masa si somnul ,acum suntem la ceva modificari dar e clar ca vom avea un program bine stabilit :)sper sa mi reuseasca :)
asa mi de foameeeee
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
magdutza24 spune:
salutare
sa va spunem si noi programul nostru
5-6 lapte 200ml
9-10 biscuiti cu mar si branza de vaci sau tartine cu paine cu unt sau mamaliguta cu branza
12-13 inainte de somn 200 ml lapte
15 supita si felul 2
somn cand ne trezim adica ora 18=19 mancam orez sau gris sau paste cu lapte sau banana cu ceva
si dupa baitza pe la 22 lapte cam 300 ml
apoi somnic
cam mult lapte dar nu vrea sa adoarma fara el,si intre mese mai mananca biscuitei
Se pare ca si a implinit visul proful Stamatian de a fi prefect daca ministru nu se poate, imi e foarte antipatic il vad in fiecare zi si pe 4 martie am examen cu el
daca vreti info despre anumiti ginecologi din gine 1 ziceti mi acuma pana termin modulul acolo ca sa ma pot interesa.
va pupam si ne mai auzim

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
anca.b spune:
pfoa...acum am venit de la cosmetica...m-am epilat de numa-numa...hihihi...cu ceara normala ca aiai de unica folosinta imi provoaca cosmaruri (doare ca naiba).
miine dimi merg sa ma vopsesc...sa fiu bella pe duminica...
mi-au sosit si hainutele de pe boohoo...foarte faine...raportul calitate/pret absolut corect...toate mi se potrivesc de zici ca au fost croite pe mine (ce ti-e si cu englezoii astia si marimile lor la fix!)
bineinteles ca avizul mi-a venit in posta acuma dupa-masa...dupa ce imi ridicasem coletul...traiasca posta romana!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
adab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b pfoa...acum am venit de la cosmetica...m-am epilat de numa-numa...hihihi...cu ceara normala ca aiai de unica folosinta imi provoaca cosmaruri (doare ca naiba). miine dimi merg sa ma vopsesc...sa fiu bella pe duminica... mi-au sosit si hainutele de pe boohoo...foarte faine...raportul calitate/pret absolut corect...toate mi se potrivesc de zici ca au fost croite pe mine (ce ti-e si cu englezoii astia si marimile lor la fix!) bineinteles ca avizul mi-a venit in posta acuma dupa-masa...dupa ce imi ridicasem coletul...traiasca posta romana! Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
Da ce sarabatoresti duminica ??? Ohhh...si eu sper sa ajung sa ma epilez maine. La mine merge ceara combinat...cu de-aia de unica folosinta doar dupa ce a luat primu rand cu de-aia calda. La coafor ajung numa sapt. viitoare ca doar atunci imi ajunge si vopseaua de par. Mi-o aduce sora-mea din Frantza. E ceva fara amoniac (100% nu ca cele ce se gasesc aici).
De pe ce site comanzi hainele? Eu doar de la quelle am luat pana acuma de pe net.
ALEX29 spune:
Dragele mele v am luat o inainte ,m am vopsit si tuns (varfuri)astazi 
iar de epilat folosesc aparatul de epilat si cel de ras :(( sper sa ajung si eu la epilat curand
tu fetelor voi stiati ca exista un sirop cu marar ce mareste si intareste bustul ???
acum 2-3 ani am mai auzit chestia asta dar n am luat o in serios iar astazi mi s a confirmat de cineva ca e F ADEVARAT asa caaa maine o sa mi cumpar si eu siropul acela magic ![]()
si tot astazi am facut modificari in dormitor
,puiu meu e la mama asa ca am avut ceva timp
se pare ca tot la doua somuri e ,mami mi a spus ca a dormit f bine astazi ...o sa vad cum imi v a dormi si cand o voi aduce acasa
poze cu iubita mea http://picasaweb.google.com/sanda252003/BIJUTERIANOASTRA#
');
Ioana13 spune:
Anca, ce sarbatoresti duminica? Cit e trasportul si celelalte taxe la boohoo?
Gabi, Co, pe cind am dat eu pe emisiune chiar termina ceva despre olita.. mai tineti minte ce a spus, ca ma intereseaza subiectu'
Co, ai nostri copii isi vor deschide o firma de facut curatenie, ar fi fain sa impleteasca hobby-urile cu afacerile.... Azi a sters P pe jos. Si pune la loc toate cartile, albumele si unele jucarii(cele mai mari). Cu animalele si masinile inca nu face ordine!
Alex is super pozele! Ma tot minunez cit e de cataratoare! 
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
IOANA
OOOOOOO fetelor si Tiadris a mea e f harnicuta ,ma ajuta sa pun hainele la uscat ,imi scoate oalele din dulapuri ,sterge si ea praful ,hai ca daca tot suntem in criza asta poate ne deschidem vreun bussines de curatenie si ne am scos![]()
');