Gravidutze si mamici de Cluj - 111
Raspunsuri - Pagina 19
Ioana13 spune:
Dr Florin Stamatian e sefu de la Gine 1? Ca cica a fost numit prefect de Cluj. MAi este unu cu numele asta? Asta inseamna ca va fi alt sef la Gine 1... sau nu![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
velenamaria spune:
buna mamici...
si noi am fost pe afara..e placut.
edi papa asa
5-6 dimineata lapte apoi mai adoarme pana la 7-7.30
cand imi beau eu cafeaua pe la 8 el bea sau se face ca bea un pic de lapte din canita cu cioc.
9.30/fructe cu cereale.iaurt. paine in ou.ff rar ceva mezel.
12.30 supica.ciorbita. felul 2( nu in fiecare zi)
apoi somn..uneori cu lapte alteori fara( mai mult fara)
16.30/17 iaurt. paine cu branzica. clatite. gomboti cu branza de vaci.( cateodata doar un pic de banana sau un biscuit si asta afara in carucior la plimbare ..ptr ca in casa nu vrea papa.se inyampla sa mai sarim peste masa aceasta)
19.30..cereale.nu f mult
21.30 lapte
Oare e prea mult??
ramane valabila intalnirea din 5 martie in polus?
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Dr Florin Stamatian e sefu de la Gine 1? Ca cica a fost numit prefect de Cluj. MAi este unu cu numele asta? Asta inseamna ca va fi alt sef la Gine 1... sau nu Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
ioana, e directorul clinici, se poate
Elena 9+
si
Dragos Stefan , poze noi Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
RAMONELLA spune:
De Meli nu stie nimeni nimic???Oare ce face pitica???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
elenuta23 spune:
noi papam cam asa
6,30 lapticu
8-9 ii fac salata de fructe , daca i le dau separat nu prea vrea dar combinate ii plac
10-11 micul dejun, pine cu branza topita si sana, cu unt si cascaval plus rosie, cu zacusca ii place mult cu ceai, omleta cu cascaval si cateodata pun si cartofi
cand ajungem in casa de la plimbare papa supika
13,30 200ml laptic
16 felu 2
19 ceva usor
21 200 ml laptic de 1,8 grasime
nopte buna ![]()
intre mesa mai papa cate un biscuite, ceva fruct plus apa multa multa adica cam 3-4 cani de apa pe zi
oare e bine sa bea atat apa?????? ![]()
Elena 9+
si
Dragos Stefan , poze noi
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
mami_alexia spune:
Masa:
Dimineata (9-11-depinde de ora la care se trezeste): oua (papara sau fiert), soldatei de paine prajita ca diverse: branza,pasta de branza cremvusti, unt, paine in ou + un iaurt (asta e valabil la fiecare masa) - simplu de 140 gr(Danone sau Tnuva)
Pranz - cateodata inainte de somnul de amiaza, cateodata dupa - supa / bors + felul 2 (paste, cartofi piure, tocanita de cartofi cu pulpe de pui, cus-cus cu carnita - sunt in pana de idei acum
)
Dupa-amiaza (ora 16-17)- o banana, mere, suc de portocale / grefe, biscuiti.
Cina (19-20) - de obicei felul 2 (de obicei ce a mancat si la amiaza) la care se mai adauga daca vrea gris cu lapte sau orez cu lapte.
Si fiindca adoarme pe la 23 (cu lapticul din dotare) , tot timpul seara mai rontaie cate ceva - "TICSU"(adica Sticksuri) sau "Betinte"(adica seminte decojite).
Si are....16,5 kg, proaspat cantarita.![]()
Si bineinteles, multa, multa apa, cam ca Dragos. Si poate ca cina pare mai consistenta insa ea nu are laptic de seara, ce bea de la mine e un moft, asa , o apa de ploaie asa ca de aceea baga mai mult seara.![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui velenamaria buna mamici... si noi am fost pe afara..e placut. edi papa asa 5-6 dimineata lapte apoi mai adoarme pana la 7-7.30 cand imi beau eu cafeaua pe la 8 el bea sau se face ca bea un pic de lapte din canita cu cioc. 9.30/fructe cu cereale.iaurt. paine in ou.ff rar ceva mezel. 12.30 supica.ciorbita. felul 2( nu in fiecare zi) apoi somn..uneori cu lapte alteori fara( mai mult fara) 16.30/17 iaurt. paine cu branzica. clatite. gomboti cu branza de vaci.( cateodata doar un pic de banana sau un biscuit si asta afara in carucior la plimbare ..ptr ca in casa nu vrea papa.se inyampla sa mai sarim peste masa aceasta) 19.30..cereale.nu f mult 21.30 lapte Oare e prea mult?? ramane valabila intalnirea din 5 martie in polus? www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=6w4zuyz.8ii63ebn&x=0&y=-68o2yy&localeid=en_US&cm_mmc=site_email-_-site_share-_-core-_-view_photos_album" target="_blank">poze Eduard 10-13 luni |
uau, papa bine Edi...
elena, adriana, si ai vostri papa bine...
azi de ex. a baut laptele pe la 8-8.30 si abia a papat putin la ora 2...
bine, sunt si dintii de vina, tocmai i-au rasarit incisivii laterali inferiori... si mai are inca gingiile umflate si pe laterale... sper sa fie asta...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Ani, Anca, Ada, Ioana, mersi de raspunsuri.. deci noi stam mai prost la papa, asta e concluzia mea... acu stiu ca fiecare e diferit de ceilalti, dar...
sper sa prindem vremuri mai bune, sa vina sa-mi ceara de mancare, nu sa merg io cu mancarea dupa el..![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Gabriela77 spune:
UItati-va pe Antena 2, f faina emisiunea Relatia parinte-copil
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
elenuta23 spune:
gaby acuma am intrat si eu sa va spun insa vad ca ai fost mai rapida ![]()

super interesanta emisiunea
Elena 9+
si
Dragos Stefan , poze noi
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero