Gravidutze si mamici de Cluj - 111
Raspunsuri - Pagina 18
elenuta23 spune:
neatza si de la noi
se pare ca va fi o zi frumoasa cu soare insa e rece, dimineata la 8 era -9, mai stam putin apoi iesim afara
noi ne uitam la desene in special la trenuletul thomas, la reclame, la muzica nu pot zice ca sta sa se uite 30 mincontinuu , el se uita asa pe reprize
deja e a 3 zi in care ma simt bine, Doamne ajuta sa fie bine
asa mi de groaza mai fetelor sa merg sa imi fac analizele,mi frica de ijectii
si o sa imi traga sange, sper sa imi fac curaj saptamana viitoare sa merg intr-o dimineata ![]()
va pupam
Elena 9+
si
Dragos Stefan , poze noi
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
mami_alexia spune:
Neatza
Mai fetelor nu mai cobiti ca nu-i bebe
Am fost la dr, am tensiunea cam mare si Dumnezeu stie ce mai am..m-a trimis la Clujeana, sa-mi fac analize, nu stiu cand o sa ajung sa le fac

Mai stau pana saptamana viitoare, poate imi trece
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
OanaAlina spune:
buna si de la noi!
se pare ca m-am alertat degeaba cu ochisorul... nu era vorba de ulcior dar se pare ca ii intrase ceva in ochisor si s-a tot frecat la el! ufff! si eu m-am agitat ca un pepsi... va multumesc pentru ajutor si sustinere!
in rest suntem bine!
ma tot uit la pozele voastre, ce frumosi bebei sunt pe forum! ce repede a zburat timpul! ma apuca nostalgia...
despre ce carti vorbeati voi, alex si gabriela?
ce jucarii ati mai cumparat si au avut succes?
o zi frumoasa la toata lumea!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra
puisorul spune:
Buna dimineata si de la noi.
Oana, bine ca nu a fost decat o alerta falsa. La Stefi ii place caruciorul care l-a primit de ziua ei si cu care plimbam impreuna papusa
. Si i-am mai luat din Carrefour un elefant de la Fisher Price cu niste cuburi care trebuie bagate printr-o gaura si canta. Si poate sa il si traga dupa ea cu un snur si tot asa canta.
Adriana, sper sa ajungi sa iti faci analizele cat mai repede ca nu e de joaca.
Stefi nu se prea uita la televizor decat daca sunt reclame si ma uit eu la ceva. Dar de obicei ma uit pe discovery asa ca reclamele sunt putine si frumoase. Si noi avem baby einstein dar nu i-am pus inca. Am incercat sa ii pun Cenusareasa in romaneste dar nu i-a dat nici o atentie.
Ce le dai copilasilor dimineata sa manance? La noi inca sunt de baza fructele dar am inceput sa ii dau si alt fel de mancarica. Respectiv paine cu dulceata fara zahar, paine cu miere si unt, omleta cu cascaval. Cascavalul gol din pacate nu il prea poate manca din lipsa de dintisori. Am mai incercat sa ii fac pateu de ficat de casa dar nu a fost prea incantata. Si iarasi ce i-a placut mult au fost vinetele cu ulei de masline si ceapa.
O zi frumoasa sa aveti.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
eladea2005 spune:
apropo de papica...
voi la ce ora le dati lapticul de dimi? si micul dejun la cat timp dupa laptic? sau cum procedati?
la fel as vrea sa stiu si restul meselor cam pe la ce ora sunt...
Eric de ex. bea la 8-8.30 lapticul (adica cand se trezeste), iar daca mananca la 11 dimi bolul cu fructe si branzica, pana la 4 nu mai vrea pape... iar cina daca i-o dau la 7 e prea devreme, adica doar ciuguleste(asta daca nu cumva ii place tare mult papica si atunci papa), iar la 8-8.30 bem lapticul de seara cu cereale...
oare procedez bine?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
puisorul spune:
Andreea, uite de ex. azi. S-a trezit pe la 7 si i-am dat sa suga. Pe la 8 a mancat o banana si o portocala si apoi somn pana la 11 si ceva. S-a trezit si i-am dat omleta cu cascaval deci sa zicem 11.30. Pe la trei ii dau un pic de supica. Apoi sper ca somn din nou iar la trezire spaghete cu carne de pui. Cina e pe la 8.30- cereale sau iaurt cu fructe. S-a mai intamplat si ca nu a vrut sa manace felul doi cand s-a trezit si l-am lasat pentru cina. Cand nu ii dau supica pe la trei ii dau felul doi si ia cina mai devreme.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
OanaAlina spune:
Puisorul – dimineata noi papam painica cu unt si sunculita, paine cu almette sau Philadelphia si cu rosii, iaurtel cu biscuit/cereal, omleta dar nu ne prea place, cam astea imi vine in minte acum….
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra
anca.b spune:
Ne-am intosr si noi de afara...foarte fain a fost. un pic cam frig, dar am gasit citeva locuri unde nu a batut vintul si a fost placut.
in legatura cu mincarea noi avem cam asa mesele:
7.30 - 300 ml lapte din bibe (lapte din magazin, 3,5% grasime)
9.30 - o tartina cu brinzica sau cu unt sau cu gem
12.30- prinzul (legume cu carnita sau ou, in diverse combinatii)
16.00- iaurt sau un fruct
20.30- lapte cu cereale sau gris/orez cu lapte
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
adab spune:
Buna fetelor,
SUntem bine, aproape nu se mai vad azi bubitzele. Deci ne-am incadrat ca la carte...exact o saptamana de la debutul bolii.
Cu tv-ul ... si la noi e cerere mare deja pt. Baby Tv. E programul acela doar in engleza pt. bebei, cu cantecele si jocuri. Desene animate nu sunt Sara deja recunoaste cantecelele si cum le aude incepe sa danseze. Incerc si eu sa limitez cat mai mult, dar acuma sapt. asta cum nu am putut iesi afara, cam greu a fost doar in casa.
Sara bea lapticul dimin. pe la 5-6. Apoi masa de fructe pe la 9.30. Pranzul la 13-14, iar cina la 17-18.
Ma gandesc sa fac ficatel cu mazare si maine peste cu legume (morcov, fasole verde ).
Ioana13 spune:
Ani, dimineata eu dau: papara, ochiuri, piine in ou(ii place tare oul, cam a 2 a 3-a zi ii dau o chestie de asta), piine cu unt si cascaval, piine prajita cu unt, cremvusti, piine cu unt+ dulceata. Eu nu dau fulgi, ca bea destul lapte si nu ii mai dau si fulgi cu lapte.
Andreea, P nu mai are masa de fructe, ii dau intre mese, dar nu e mare amator.
Laptele de dimineata il bea pe la 6. Citeodata nu cere si atunci nu ii mai dau.
Prima masa pe la 9-10, depinde la ce ora se trezeste, cam dupa 30 de minute de la trezire.
La 12 supa/ciorba.
La 13 lapte inainte de somnul de amiaz(el inca asa adoarme)
Dupa 1 ora de la trezire felu 2.
Seara 19,30-20 cina (iaurt, gris, mincare de dovlecel, piine cu unt si dulceata, mamaliga...)
22 =lapte
Marieta, multumim de infirmatii. Ce pofta mi s-a facut.. ca mi-era cam foame cind am citit.
Diana, nu prea cred eu ca fac autism si ADHD de la TV. Poate se manifesta mai repede sau mai puternic daca are deja. Adica il face observabil si pt niste parinti mai ametiti.
Hai ca iau modelul lui Alex de aspune ce a facut azi de mincare:
Ciorba de vitel cu legume multe.
Si voi face pt felu 2 conopida dupa reteta lui Alex(ff bune, mersi)
Mai spuneti retete de astea bune si uosr de facut.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)