Gravidutze si mamici de Cluj - 111
Raspunsuri - Pagina 21
Ioana13 spune:
Alex, serios, ne deschidem firma, ei merg sa faca ordine si curatenie si noi stam linistite la o cafea!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
RAMONELLA spune:
Atentie la produsele din Cora.Azi am cumparat un bax de 4 pungi de servetele Happy,silk&cotton.Pe cand ajung acasa,ma uit la ele din intamplare si vad data expirarii 15.12.2008!!!Nu pot sa cred,produse de ingrijire pentru bebelusi,care se aplica pe piele,EXPIRATE!!!Maine ma duc cu baxul inapoi,si voi verifica si celelalte baxuri care sunt la vanzare si daca si celelalte sunt expirate fac scandal.Iar pe cel cumparat sa-mi dea banii inapoi.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
soanso spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Dr Florin Stamatian e sefu de la Gine 1? Ca cica a fost numit prefect de Cluj. MAi este unu cu numele asta? Asta inseamna ca va fi alt sef la Gine 1... sau nu Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Ioana,Stamatian e seful Clinicii Gine 1 ,clinica apartine de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj care are 5 directoare
daca e ales prefect tb sa renunte la clinica pe perioada mandatului!
eu inca nu am auzit nimik dar e posibil sa fie ales!
Ramonella,anuntul tau tb sa-l avem in vedere indiferent de unde mergem sa cumparam! mai ales in magazinele mari gen supermarket care isi fac aprovizionarea pe perioade mai mari si cantitati mari evident.
am patit-o si eu cu masline,branza topita ,sau altele, salam care expira in cateva zile

sunt obligati sa-ti dea banii inapoi insa de p--ci ce-s iti da un bon valoric cu care sa cumperi alceva din magazin

eu am avut toata saptamana -3 zile mesteri pt repararea centralei
,macar bine ca iau gasit defectiunea si nu m-au pus sa o schimb toata(doar 3 piese)
.
dpop spune:
tu fetelor, spune-ti-ne si noua, clasei muncitoare (
) ce s-a povestit in emisiune, ca n-avem cum sa vedem...
maine mergem in austria... ma bucur si totodata nu, oare se descurca irina fara noi? daca (doamne-feri, bate in lemn din 7 directii ) nu ne intoarcem inapoi? ce-o sa faca scumpica de ea?
soanso spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dpop tu fetelor, spune-ti-ne si noua, clasei muncitoare ( maine mergem in austria... ma bucur si totodata nu, oare se descurca irina fara noi? daca (doamne-feri, bate in lemn din 7 directii ) nu ne intoarcem inapoi? ce-o sa faca scumpica de ea? azi sigur e ziua cuiva La Multi Ani ! |
HAI FRUNTEA SUS SI CU OPTIMISM SI DISTRACTIE INAINTE!

distractie placuta si sa va intoarceti cu bine inapoi

anca.b spune:
buna dimineata!
stefan a dat desteptarea azi la ora 5!
. asa ca la 6 tocam varza si acum tot calesc la ea...
Ramonella, doamne feri! bine ca ai vazut si multumim de avertizare
Ioana, Ada, sarbatorim 7 ani de cind ne-am cunoscut. asa avem si noi un motiv de iesit in lume in februarioe, ca ovi nu vrea sa tina nici valentine's day nici dragobetele.
Anca, bine ca ati rezolvat cu centrala! intotdeauna asa se intimpla, in mijlocul iernii!
Diana, distractie faina si nu va faceti griji. va fi foarte bine piticutza!
Ioana 13, Alex, daca va deschideti firma de curatenie, eu ma abonez. dar numai daca "muncitorii" sint Tiadris si P! noi stam la cafelutza!
Ada, mi-am comandat de pe www.boohoo.com.
Ioana, taxa a fost 8, 95 lire. indiferent de ce si cit comanzi, tot atit e.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
RAMO multumim de avertizare ,ai dreptate treb sa fim atente cand cump ceva
ANCA e super site ul ,am gasit niste piese f faine si preturile s f ok ,ti se aduce pachetul acasa sau mergi tu dupa el
cat e lira ...in jur de 50 ron nu ?
DIANA nu ti face griji ,puiu va ramane pe maini bune ,distractie faina
ANCA-soanso bine ca ati rezolvat centrala si nu mai aveti probleme
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
soanso spune:
Ioana,se pare ca noul prefect al judetului Cluj va fi Florin Stamatian,el va depune juramantul de investire in functie sambata

Calin Platon )fostul= a fost avansat in fctia de inspector guvernamental.
Alex,mortala Tradris cu margelele,da vad ca si voi aveti colectie.
eladea2005 spune:
Neata si de la noi...![]()
ce frumos a nins aseara, e alb totul pe jos...
desi mi-e tare dor de soare si caldurica...![]()
multumesc mult fetelor pentru ca mi-ati raspuns ref. la mesele copilasilor..macar orientativ stiu cum stam..sunteti niste dragute...
Alex, mamaaaaaa ce cataratoare ai in casa...
daca o tine tot asa, o sa o intreaca pe actuala copilita de 14 ani care a urcat nu stiu ce varf din Himalaya...![]()
Anca, distractie faina..super ca ai reusit sa te faci frumoasa pt sotiorul tau..![]()
Magda, bafta la examene...
pupici lui Victoras...
n-am vazut emisiunea de ieri de pe Antena2, din pacate...dar cred ca azi e in reluare...nu stiu la ce ora...o sa vad...
Va pupam! O zi faina!
PS: Ne dati si noua un vot? Asta numai daca va place vreuna din poze...
Tks!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...