Gravidutze si mamici de Cluj - 111
Raspunsuri - Pagina 22
anca.b spune:
Alex, cu cardul am platit, pe net, n-am avut probleme. dupa pachet m-am dus eu la posta de care apartin. in mod normal iti aduce postasul aviz, da la mine n-a mai apucat. lira e acum cam cit euro, ca pe englezoi i-a lovit mai rau criza...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
puisorul spune:
Eu am vazut doar sfarsitul emisiunii azidimineata. Stiu ca a zis de olita ca nu trebuie pusi numai dupa doi ani si olita sa fie la el in
camera in acelasi loc, ca de preferat daca se poate e bona si nu cresa, cel mai bine ar fi bunici sau mama
. Cam atat am prins.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Ioana13 spune:
Ani, atit am prins si eu: mama e de preferat bunicii, bunica bonei, bona cresei...
Diana, drum bun! Nu putem sa nu ne gindim cind plecam la drum la tot felu de prapastii, dar o sa va intoarceti cu bine! Si voi si noi toate+toti cind mergem undeva!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
velenamaria spune:
hello
Alex.si eu am auzit de siropul de marar..daca gasesti sa-mi spui si mie unde .
Diana.distractie placuta. tare mi-ar placea si mie sa ma duc undeva doar eu si sotul....dar sincera sa fiu mi-ar fi greu fara Edi...inca nu a ramas singur fara mine mai mult de 2 ore.
acum avem nasucul plin de muculeti
plus caninii astia ...sper sa treaca cat mai repede
Un weekend minunat sa aveti
Gabriela77 spune:
Buna si de la noi!
Diana, ti-as rezuma eu cu placere continutul discutiei, doar ca din pacate numai la emisiune n-am mai ajuns sa ma mai uit! A venit buni la noi si s-a simtit atat de rau de a trebuit sa chemam ambulanta si a ajuns la urgenta! Slava Domnului ca e bine acum, dar dupa accidentul ei vascular cerebral de acum 3 ani ne e tare frica!
Si Sara se uita la Tv, de fapt l noi Tv merge cam tot timpul dar ea e atnta doar la unele reclame, in rest se mai uita la ceva desne de pe Minmax, dar nu mult si nu sustinut!
De mancat, eu am mai scris cum mananca!
Ioana, deci nici voi nu sunteti mari vorbareti! Dar ai dreptate, atata vreme cat aude, intelege si rosteste cateva cuvinte, sigur e ok! Sunt eu prea nerabdatoare! Am citit acum undeva, ca in general, in aceste cazuri e vorba de o desincronizare intre nivelul intelegerii si cel al comunicarii! In sensul ca nivelul intelegerii e foarte dezvoltat si cel al comunicarii inca nu a ajuns la acel nivel. Intr-adevar la Sara am observat ca intelege ABSOLUT tot, recunoaste obiecte, actiuni, face analogii uimitoare! Asa ca rabdare si sa profitam de liniste cat mai e![]()
Ramo, nasol cu servetelele, ei uite numai la alea si la Pampers nu ma mai uitam la termenele de valabilitate. Uf,in ce fel de tara traim!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
GABI sanatate multa mamei tale 
si la mine merge televizorul in bucatarie non-stop dar Tiadris il ignora deocamndata
ANDREEA
si am votat printisorul
ANCA m mult ,sunt haine tare dragute 
ANCA-soanso de cand o am pe Tiadris mai multe accesorii imi cumpar in ideea ca o sa le poarte si ea ![]()
VELENA o sa ti spun ,sper sa reusesc sa mi cumpar astazi ...hai ca am luat o razna ![]()
ANI asa e ,cine n ar vrea sa fie bunicii cei pe care ne putem baza ?dar cand nu se prea poate cresa e singurul loc unde i putem duce 
iar cu olita in camera nu s de acord
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
puisorul spune:
Alex, psiholoaga aia zicea ca olita nu trebuie pusa in baie pentru ca piticul nu intelege inca ce e baia si la ce se foloseste
. Mai vedem cum o fi in practica, ca teoria e simpla
.
Diana, distractie frumoasa
.
Ramo, bine ca ne-ai spus sa fim atente de acum incolo. Sunt curioasa cum se rezolva problema pana la urma.
Daca va place de noi, sa ne votati 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
dpop spune:
gabi doamne, bine ca e bine! si eu am auzit de mama ca a fost la urgente acu o saptamana si mi-a stat inima in loc.
alex, velenamaria cu tinctura de marar trebuie tinut in considerare si faptul ca are efect de abundenta a ciclului, adica daca aveti debit mare, se va mai accentua. eu din cauza asta nu am putut lua.
fetele toate va multumesc de urari si de linistiri si va pup pe toate, sa ne recitim cu bine peste 10 zile hihi 

eladea2005 spune:
elenuta, alex,
multu' mult pt voturile voastre...
de la Eric...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...