Gravidutze si mamici de Cluj - 111
Raspunsuri - Pagina 13
elenuta23 spune:
a mai trecut o zi, abia astept sa treaca lunile sa vina momentul mult asteptat nasterea, cu toate ca ma tot amagesc si eu ca va fi bine dupa primele luni stiu ca nu va fi asa, deoarece cu Dragos a fost la fel pana am anscut insa a fost altfel de rau
am intrat sa va pun fimuletul cu cocosul ![]()
http://picasaweb.google.com/elenus82/Cocosul#5303492591547153122
si cateva poze de sambata de la sanius
http://picasaweb.google.com/elenus82/LaSanius#
am vazut si eu poze cu domnisoare una si una, frumoase foc iar Tiadris ii mortala cum se catara peste tot ![]()
legat de raul pe care il am e groaznic, orice pap mai ales fructele ma agita cel mai mult cu toate ca mananc chiar daca nu imi fac bine, imi pica bine cand le pap iar dupa numai eu stiu ce trag
azi deja imi era sila de mancare si abia pe la ora 15 am papat ceva cu chiu cu vai, mi-am facut putin curaj si am reusit
sper sa nu va fac capul calendar cu aceasta stare pe care o am 
Elena 9+
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
elenuta23 spune:
dimineata a inceput o serie de traznai ale lui Dragos, a dat cu capul de tocul usi
si-a facut un cucui de toata frumusetea
apoi a iesit cu tati afara unde a alunecat pe gheata ca uramre si-a spatr buza si nasul 

, i-a curs sange din nasuc dar si din buza, are un bot saracutul insa nici macar nu pomeneste ca il doare , e tare rabdator
acuma s-a trezit intr-un strigat groaznic , cred ca a visat ceva , a plecat cu tati in dormitor sa il culce acolo deoarece nu a mai dorit sa stea in camera lui
azi se pare ca a fost o zi mai gri pt el
va pup si va doresc o noapte linistita
sa auzim numai de bien
Elena 9+
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
mami_alexia spune:
Neatza!
Gabi, acum sunt in vacanta si o tin acasa, cu mine. Dar din martie o luam de la capat
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
dpop spune:
ce tare e filmul cu cocosul!!!!
alex, care e politica cu copiii bolnavi acolo? noua ne-ar conveni la PP ca e aproape de birou...
ALEX29 spune:
neatza
ELENA superrrrr filmuletul cu cocosul
si ce curajos e prichindelu ,dupa ce ca a mai si sarit pe el voinicelu tot nu se lasa ![]()
unde ati fost la zapada ,e minunat de frumos 
sa treaca repede bubita ,dragu de el
DIANA copii bolnavi n au voie la cresa ,gradinita ,daca e si aproape de tine du te sa vezi ,cu sigranta o sa ti placa ,e f frumos 
intra pe site ul lor www.paradisulprichindeilor,
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
adab spune:
Upss...ne-au aparut niste bubitze mici si multe pe burta si spate. Are si diaree si a facut si febra in weekend, dar care trecea la nurofen. Astept sa se trezeasca si sa merg la medic.
ELENA ...am vizionat filmuletele cu Dragos....as fi fost tare curioasa ce facea daca prinde cocosu ![]()
. Ce frumos a fost la sanius...aici sus pe Feleac ati fost? Iar cu starea ta ai vb. cu ginecologul? ce ti-a zis? o verisoara de-a mea a fost la fel, dar stiu ca mergea la spital sa-i puna perfuzii ca slabise f. mult.
ALEX ...ce ma bucur ca e ok gradinita PP. Eu de mult o am in vizor si mi-e f. la indemana pt. mine ca e in drumul meu spre cab. Oare trebuie facuta inscrierea de pe acuma pt. la anul? ca auzisem mamici prin parc ca trebe f. devreme mers...
ALEX29 spune:
ADA inscrierea ar trebui facuta cat mai repede ,cand am fost mi au spus ca mai au doar un loc pt bebe dar s ar putea sa mai faca inca o grupa si de preferat ar fi copilashii care au aproape 2 anisori ,desigur ca primesc si mai mititei
astept sa treaca astea doua sapt si sa vorbesc cu patroana cresei sa mi dea informatiile mai clare
oricum mi a placut tare mult gradinita comparativ cu ce am vazut in alte parti ,dar daca nu am acces la codul acela ca s o pot vedea cand vreau pe web ..o sa ma mai gandesc ...desi mi a ramas sufletelu acolo ![]()
de abea astept sa mergeti si voi ,poate mi scapa niste lucruri si nu vreau sa gresesc
aaaaa si se face si lb straina engleza sau germana dar numai de la 3 ani
');
ALEX29 spune:
sanatate multa puiului ,i ai facut Varilix ul ?
tu fetelor mamaruta mea se pare ca si a schimbat programul ,nu mai vrea sa mi doarma dimineata
...cred ca trece la un somn
de cand a invatat sa se dea singura din pat face numai ce vrea ![]()
asa ca voi incepe sa fac modificari si cu orele de masa ....
');
Gabriela77 spune:
Alex e normal sa isi modifice programul! Si Sara de dupa 1 ani si doua luni a trecut la un somn si este foarte ok si asa! Se trezeste mai tarziu, 8-9, uneori chiar 10 si doarme la pranz 2-3 ore!
Ada, sanatate Sarei, oare ce o fi?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
adab spune:
Din ce m-am documentat eu, mai mult ca sigur ca Sara are roseola infantum. Apoi medicu de familie nu cred sa fi auzit de asa ceva, mi-a zis ca poate fi un exantem dupa o infectie virala sau o alergie. Oricum e ceva minor si la ea nici febra nu a depasit 39. Ce ma supara sunt doar scaunele diareice inca. Azi a avut 2 deocamdata. Trebe sa tzinem regim.