Gravidutze si mamici de Cluj - 111
Raspunsuri - Pagina 14
velenamaria spune:
buna mamici
Alex..la cresa mi se cere adevernita de servici..si acolo unde vrei tu se cere? adica putem duce copilul si inainte de intoarcerea la servici? ca ma gandesc ca daca e privata si se plateste...
Elenuta..tare curajosi si parintii si copilul. mie imi e frica de cocosi.
vreau sa gatesc varza de bruxelles..oare e ok ptr Edi? aveti careva vreo reteta buna ptr bebe?
o zi buna
Ioana13 spune:
Alex, de cind vrei sa o dai pe Tiadris la cresa?
Trebe sa ma duc si eu sa vad daca sint locuri, la cea de stat de pe Pasteur.
Daca aveti timp, sa il vedeti pe P cit e de harnic, nu se compara cu gospodarul Dragos care vrea sa taie cocosu, dar merge
http://www.youtube.com/watch?v=7-VjwI97YWk
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
sara2007 spune:
GABY poti sa-mi trimiti mail...,,pityca20022002@yahoo.com...mersi mult
ELENA figura mare e dragos in filmulet,ai baiat mare si curajos.la tara a-ti fost la sanius,nu?
eu am fost in feleac la ski de mai multe ori anul acesta,intreba cineva.e partie lina,usoara...pt incepatori.dar e aproape si ii buna pt putina miscare.seara cam bate vant rece...am fost chiar alaltaieri si si cu SARA cu saniuta,n-am putut sta decat o ora,ca era un vant rece si viscolea.alaltaieri partia nu era cea mai buna,era putin pietroasa,dar era plin de lume.
ALEX v-a fi bine si cu un somn pe zi....poate mai bine decat 2.macar puteti pleca dim sau dupa masa undeva,daca vreti si va intoarceti doar pt papa si nani acasa.
ioana...mami de sara
Gabriela77 spune:
Ada, am auzit ca e destul de uzuala si trece fara urmari neplacute boala ast, eruptia este minora! Sanatate Sarei!
Ioana, am ras de m-am prapadit de micul gospodar! Ptiu, ptiu! S-a scos Carina cu asa barbat in casa
Exact asa repeta si Sara obsesiv mama, mama...
Ioana, trimit, sper ca bine am inteles adresa.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Victo spune:
fetelor am fost azi la magasinul ala din piata muzeului..am cumparat cate ceva, dar nu f multe.
faina nu aveau decat de grau si scumpa de pici pe jos..7 lei..si nu am cumparat.
o sa incerc si la ala din manastur, daca o sa il dibuiesc. daca nu, ma las pagubasa cu produsele bio, ca dau faliment de/a dreptul.
velena..mie personal nu imi place varza de bruxxeles..dar cine stie, poate lui bb ii va placea. eu am facut ceva de genu varza la cuptor(fiarta in prealabil).cu ou,smantana, cascaval.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
puisorul spune:
Victo, si eu si Anca am fost azi la magazinul ala. Faina integrala gasesti ori la plafarul de care a zis Anca( vizavi de Billa in dreptul semaforului) sau mai este un plafar pe Eroilor langa cofetaria Carpati( acolo e 4 ron kg). Eu am cumparat ieri din Carrefour cu 4.2 ron. La plafar mai gasesti si tarate si faina de secara.
Anca, nu am uitat si maine o intreb pe nasa. Incep si eu sa caut ceva oferte pentru sfarsitul lui iunie.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Victo spune:
ani, mersi.o sa merg maine la plafarul ala din centru, ca e mai aproape de serv meu
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Gabi, si nu imi zicea mie mama-mama, ca taica-su filma. El zice mama-mama si cind vrea ceva, voia sa filmeze el![]()
Ioana mama de
ALEX29 spune:
pai tu Ioana ia pune mi si fetita mea pe lista ,cu asa un ginere mai zic si eu si ce frumos rade ![]()
era o solutie speciala pt mobila ?m ai facut curioasa ,eu folos pronto cu lamaie
VELENA e gradinita particulara nu cer sau nu cred ca ti cer vreo adeverinta de la serviciu ..nici n am intrebat 
ADA sanatate ingerasului 
GABI ,IOANA asa e ,am trecut la un somn ,am incercat si astazi so pun la al doilea somnic dar "no chance"
asa ca incerc sa o pun la culcare dupa felul 1 adica pe la 13 -13 30 iar seara la ora 8 :30 cel tarziu 9 in pat ,,oricum pe la 7 seara da semne de oboseala draga de ea 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
Ioana13 spune:
Alex, gata, ai fetita mare, degeaba vrei tu sa doarma cit bb-ii, Si P pe la 1 an si 4-5 luni a trecut la 1 somn.
Solutia aia e de sters ochelarii de soare, dar o folosim si la LCD, iar P o foloseste si la mobila
Te trec pe listuta, dar cit e de bleg PAtrick, cind ii da Tiadris un picior din spagatele pe care le face... nu il vad bine.
Ioana mama de