Gravidutze si mamici de Cluj - 111

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:

Buna tuturor!!!

Alex - Tiadris e o adevarata sportiva...tare draguta...si cred eu curioasa... dar si curajoasa...

Alexia ma dat gata cu expresiile ei...am si eu o nepotica de 2 ani si zice la vitamina = VATIMINA

Anca : noi am fost in Tunisia dar cam in extrasezon, spre sf anului...Ne-a placut ...plaje super fine, destul de curate...acum nu stiu ce sa zic cu copii cum o fi. Depinde de hotel. Noi am stat la unul de 4 stele a fost ok...dar altii au stat la hoteluri mai renumite zic eu si s-au plans de mancare...ca adulti, apoi cu copii!
Acum asta oricum peste tot cred ca e asa...cum ai norocul de hotel!
Am plecat din Cluj cu avionul,am mai luat si de la Bucuresti pe uni si in 2 max 3 ore am fost in Tunisia. Cu Cartagorour!! Cred ca nu gresesc...dar ma pot uita pe harti acasa si va spun exact!

BRAVO BEA ..... SI BRAVO PATRICK!!!!

Elenuta : nasol k ti asa rau ... sunt naturaliste NUX VOMICA...de la farmacia naturalista ... in rest ce sa zic Sanatate si sper sa scapi de starile astea cat mai curand!!!

Pupici la pitici inca bolnaviori......sper sa scape repede!!!
Cat despre concediu...anul acesta noi cred ca sarim peste...dar voua spor in cautat si sper sa faceti cele mai bune alegeri pt. voi si pitici......Desi recunosc ca abia astept ziua in care sa -mi duc si eu puiul meu mai ales la mare sa-l vad in pielea goala cum se joaca in nisip si apa......Doamne ajuta-mi!!!

Va pe toate!!!

Marieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Marieta la ce hotel ai stat?
Si noi tot prin Kartago am fost in 2006.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SAL
Ioana si eu tot de la Cora cump carnea de vita si am incredere ,bravo pt curajos ca nu plange
GABI f bine ca va opriti e destul de lung drumul
ma bucur ca ai cu cine te intelege
ELENA tare rau imi pare ca nu te simnti bine
MARIETA la anu cu siguranta veti merge si voi cu puiu ,un picut de rabdare
DIANA se pare ca cu ajutorul Irinei facem un trio de fete puse pe nazbatii "TIADRIS ,SARA ,IRINA "desigur ca lista mai continua

fetelor am fost astazi la TANDARICA -in Manastur si la PARADISUL PRICHINDEILOR -Gheorghieni
a doua adica Parad.Prichind. mi a placut ffff mult nu se compara cu Tandarica
curatenia de nota 20 ,bucatarie proprie ,personal super ,camere video ,f f fain ,multa lumina in salile copilashilor
la Tandarica nu mi a placut ,intrau o gramada de oameni ,mizerie pe jos ,nebunie totala
la Parad Prichind nu m au lasat sa intru decat dupa ce mi am pus pungi in picioare ,oricum mi a placut totul acolo
ramane sa sun dupa ce vine patroana cresei din Brazilia sa fiu sigura ca mi se permite acesul la cam video

pretul pt program scurt la Parad Prichind adica pana la 13 este de 500 ron iar pe program lung pana la 18 -600 ron plus 12 lei /zi mancarea

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

RAMO ai dreptate l a vazut pe C cum a baut lapte si normal ca si ea vrea sa faca la fel
ANDREEA nu ai de ce sa ti ceri scuze ,esti o minunata ca incerci sa ajuti pe toata lumea
CO voi cate ore faceti cu masina ?e destul de departe dar daca puiu e cuminte atunci e ok ,cu Tiadris nu cred ca as putea sa merg la un drum asa lung ..doar sa conducem noaptea
ADRIANA e tare greu sa nu i dai sa pape mai ales cand vezi ca si plange ,sincer nu stiu nici eu ce as face in locul tau
VELENA asa cum zice si DIANA trebuie sa nu cedam in fata lor si eu o trimit in coltul de la mobila si merge singurica si sunt convinsa ca stie ca nu i ceva ok cand merge acolo
se mai tranteste cateodata si pe pat sau pe jos cand nu obtine ce vrea iar eu ca sa ma calmez incep cum i am mai spus si lui IOANA sa numar si sa respir adanc asta ca sa raman calma si sa nu ridic tonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, suna bine ce zici tu de gradi aceea, doar ca pentru noi e un mare dezavantaj zona...parca ai zis ca e in Gheorgheni?La Tandarica nu am fost din vara, si atunci era intr-adevar prima aripa in constructii...o sa merg din nou!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

ALex, pai mergem pana in apropiere de Viena( cat rezistam vreo 7-8 ore) dormim acolo si a doua zi inca vreo 5-6 ore (in total sunt vreo 1200 km pana acolo, in prima zi o sa mergem mai mult). Dar cum ziceam pentru cine vrea sa mearga la mare in Italia e mult mai bine cu avoinul. e ieftin, rapid si f apropae de mare (aeroportul din Forli e aproximativ la 30-50 Km de statiuni si hotelurle ofera transfer).

Raluca...ma pui pe ganduri...oare cum o sa fie cand intr-adevar o sa isi suceasca mintinle asta mica dupa baietii vostri:((si trebuie sa recunosc ca e irezistib MIshu, cel putin pentru mami de Carina;)

Fetelor, Cari e destul de cumintica, dar cand mai are apucaturi de obraznicatura fac si eu ca si Diana, nu prea cedez! Explic, incerc sa ii distrag atentia. Obiectele interzise nu ii sunt la indemna, asa ca nu avem probleme deosebite. Ea a invatat sa ceara ce doreste si vad ac nu are tendinte deosebite de a distruge sau strica lucruri..cel putin deocamdata....

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ma gandesc cu groaza pe cand mai creste Diana ca o sa avem probleme cu cuvantul " nu-i voie".
Acuma fix unde nu-i voie vrea si daca n-o las, bate din picioare si plange si bineinteles ca n-o las, nu-i cedez, sper sa ma pot tine tare pe pozitii si mai incolo.

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ALEX e mortala tiadris....ce m-am mai distrat si eu.e f energica.

GABY mie mi-ai trimis pm?ca te intrebasem de agentie sau ceva site pt vacanta de vara

ELENA tare rau imi pare pt tine...lasa ca trec repede 3 luni si poate trec..primele luni is mai nasoale

SARA n-are nici o treaba cu ,,tutu,,in limba ei MASINA,ii place la nebunie,s-ar plimba toata ziua si ar avea rabdare.am fost anul trecut in austria la ski fara sa ne oprim pe undeva si n-a avut nici o problema.a fost de rev cu taica-meo in ungaria la HAJDU,SI v-a pleca si in weeek-endul asta si nu-mi fac nici o problema......ii v-a placea sa calatoreasca cat de mult.dar eu sincer m-as duce cu avionul,cu toate ca m-i cam frica de inaltimi...sa ajungem mai repede,daca ar fi de plecat undeva.plus cu un copil mic la drum cu masina e cam nasol...pampersuri,schimbat,papa...etc....si oricum nasol cu banii cu criza asta financiara,daca nu reusim noi,cu siguranta v-a avea noroc Sara de concediu cu taica-meo,cu care se simte f bine.

La capitolul cumintenie si noi stam destul de bine,dar de ceva vreme a preluat de la vara-sa care e cu un an mai mare si e cam prapadita,tot felul de zbieraturi daca n-o las unde vrea sau nu-i dau ce vrea.si nu stiu cum s-o dezobisnuiesc ca ea nu facea asa ceva.cateodata ma tot prsoteste ca are ,,buba,,tot se plange ba s-o las sa faca ceva,ba sa se lingusasca

o seara placuta la toata lumea..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

GABI sa stii ca nu i f departe e pe langa "ciuperca"in Gheorghieni ,de la tine nu cred ca faci mai mult de 15-20 min
merita vazut
CO e super ca sta puiutu cumintica in masina
IOANA si tu esti o norocoasa ca Sara e cuminte si ce bine ca i place cu bunicu
KITZY trecem noi si de perioada asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, am vrut sa trimit Pm, dar nu il ai activat! UNde sa iti scriu? Eventual un mail?

Raluca, deci asa cu melomanii nostri...Iata ca au deja pasiuni comune: calul, muzica Pupici copiilor si tie, mi-e dor de voi!

Co, frumos trebuie sa fie si Italia...

Alex, o sa merg sa vizitez si eu gradinita!

Ioana, felicitari pt progresele lui Patrick! Ai deja ditai flacaul!

Adriana, mai merge Alexia la cresa?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput