Gravidutze si mamici de Cluj - 111
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana13 spune:
Anca, Gabi, mersi de raspuns. Miine R va fi in Cora cu listuta.
Co, daca ar fi asa rabdator si P in masina si noi am alege Italia. DAca mergeti cu masina poate ajungeti si la mare. Ce plaja frumoasa am vazut cind am fost in toamna in Italia... supeeer, numa ca greu se ajunge acolo, pt noi, cu copil nerabdator in masina.
Gabi, parca va vad: tu te abtineai sa fii serioasa si intransigenta, iar Sara se facea ca te asculta si nu va mai pune mina pe telcomanda![]()
Sa ma laud: ieri a facut P kk pe veceu, cu colac de ala mic! A stat tare mindru si a citit dintr-o carticica de-a lui si a realizat marea valoare
Astept sa vad azi, cind vine momentul, daca se va cere.
L-au ajuns si pe el mucisorii. Eu tot racita, dar de ma mine nu a luat, s-a racit si tata-su si repede si el
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
RAMONELLA spune:
Neata la amiaz!![]()
Alex uauuuu!!!Ce cataratoare e Tiadris.
Si ce scumpa e cum bea lapticul din cutie!Cred ca l-a vazut pe tati,nu???![]()
Co si eu m-as duce in Italia,am auzit ca la Rimini e super frumos.Cat despre marea noastra,am vazut si plaje curate si plaje murdare.Si mai ales oameni nesimtiti.Ca din cauza lor sunt asa plajele.Am vazut un barbat,care manca seminte si arunca cojile in stanga lui,pe jos.In dreapta,la juma de metru,era cosul de gunoi.
Ellenuta imi pare rau de greturi.Cum spune si Gabi,incearca la doctorita Nitu,poate sunt ceva pastilute.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
eladea2005 spune:
salutare...
fetelor, am o mare rugaminte, pentru cine paote... daca aveti lucrusoare, hainute, orice si doriti sa le donati, o puteti face pentru un nou caz, urgent...gasiti detalii la 'Bazar pentru Mihaita'...
mersi si scuze...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
velenamaria spune:
buna mamici
tare as vrea si eu sa mergem in concediu dar nu stiu unde ar fi mai bine cu copil mic..si tare rau. nu stiu ce sa ma mai fac cu el. am incercat tot..vorbit frumos ..ton autoritar..strigat..ignorat rezultatul e acelasi. daca vrea sa faca vreo prostie o face, iar de nu-l las urla si face niste crize de aude tot blocul. afara, in casa, la mall...oriunde am fi. deja imi e groaza sa mai merg cu el undeva. singurul loc unde am avut liniste a fost la sanius..zau imi pierd mintile. eu tot sper ca e din cauza caninilor,au iesit 3 si mai urmeaza unul.
sunt atat de suparata. nu am cu cine sa-l las acasa sa mai iau si eu o pauza si simt ca ma sufoc. nici macar in vizita la prieteni nu am mai fost ptr ca imi e groaza de urletele si plansete atunci cand nu are voie sa puna mana pe diferite chestii.iar cand vine vorba de alti copii e si mai groaza..fuge dupa ei urland si le smulge jucariile din mana si le tranteste pe jos...a-ti mai vazut asa ceva??? oare sa merg la doctor cu el? sunt tare ingrijorata.
Ramonella..felicitari ptr Bea.
Alex. fetita ta poate da mana cu al meu..si el se catara peste tot..deja avem 2 cazaturi la activ.
pupici tuturor
mami_alexia spune:
Gabi, Alexia spune "ata, ata"(adica alta, alt post de TV, alt filmulet de pe youtoube, totul sa fie ALTUL).
Ramona, felicitari pt primii pasi!
Va invit la un cappucino cald si aromat
Stau cu hartiile in fata, fac o lista cu "what to do" si aveam nevoie de un stimulent. (Alexia doarme
)
Off topic: am un laptop nou de vanzare, Fujitsu Siemens (cu tot cu geanta). Daca e cineva interesat de caracteristici si alte detalii, adresa mea de mail e adriana_ruxandra@yahoo.com.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
eladea2005 spune:
UN anunt pentru cine intereseaza...
"Dau in chirie casa cu suprafata de 64 mp pe Bld Constantin Brancusi nr. 113, amenajata pentru sediu firma/birouri, mobilier birou, pret 650 Euro/luna. Info tel. 0364-105333, 0740-615547, 0732-271231."
mersi...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
dpop spune:
elena, imi pare rau ca e rauc... si irina e tot mai neastamparata, si ea are si niste plamani seriosi, cand urla trezeste cartierul.
cu toate astea eu nu ma las. daca nu are voie nu are voie si gata. poate sa urle cat vrea, ca nu o bag in seama. daca nu o bag in seama se linisteste ca vede ca n-are la cine sa-i faca schemele (cu bunica-sa si cu taica-sau ii mai merge ca ei is milosi).trebe sa fii tare.
daca exagera cu prostiile o puneam la colt. si de cate ori pleca din colt de atatea ori o duceam inapoi. pana consideram ca isi da seama ca e pedepsita (ca si statul la colt poate fi un joc). acuma stie singura sa mearga la colt daca ii spun, e o dulce de numa, daca o trimit se duce si dupa 30 de secunde vine "tiptil" la usa cu un zambet larg pe fata sa vada daca o primesc inapoi.
Raluca spune:
Elena,am si eu un exemplar de isterie in casa dar....incerc sa-l tin ocupat cand vad ca o ia pe prostioare...le trece stai linistita
Gabitza, or fi frati copii nostrii?? Mezzo, symfollies....la,la...preferate si la noi.Imi deschide televizorul si-mi arata telecomada sa-i pun pe muzica.Da' eu trebuie sa ma exectut ca altfel iese cu isterie si nu mai am nervi...asa-i la al doilea![]()
Co, draga ,l-ai vazut pe Mishu meu...crede-ma ca daca pune ochii pe Carina, al lui e....chiar daca mami a promis-o pe la alti flacau(o are in sange)
Referitor la Italia....eu nu m-as risca anul acesta ...au fost prieteni de-ai nostrii la ski,in statiune de fitze, stele multe si au fosttratati cu mareraceala ca sunt ROMANI! Din pacate e un val anti romanai in toata Italia si ahhhhhhhhhh ce frumoasa e, mai ales Toscana!!!
velenamaria spune:
Diana..am incercat si eu faza cu statul la colt...dar nu merge. cand il cert Edi se pune pe plans si se tine de picoarele mele de parca m-ar implora sa-l iau in brate. imi e tare mila de el...dar incerc sa nu cedez. chiar daca stie ca anumite chestii sunt interzise tot le face..si apoi se uita la noi sa vada ce zicem. degeaba il cert ca tot asa face..sper ca incetul cu incetul sa se invete sa nu ma faca rele...sau sa ma asculte . cel mai greu este ca trebuie sa-l cert si in public. nu stiu cum sa procedez.sper sa gasesc eu o cale eficienta.
pupici Irinei..ne-am distrat de minune cu sotu urmarind-o ce frumos se plimba ea cu chestia aia(cos cred) pe ea.
mami_alexia spune:
Mai fetelor, copilul meu e destul de cuminte (bineinteles ca mai are momente cand iese din regula) dar in general nu face prostioare. Singurul subiect in care avem divergente e alaptatul de seara. I-am zis ca l-a furat pisica, n-a tinut, plange de se cutremura casa. A batut-o pe pisica (de jucarie), i-a zis "da PAPU"(PAPU e denumirea generica pt alaptat) si a plans cu jale. Bineinteles ca i-am dat si in seara aia dar saraca s-a trezit in noapte plangand si strigandu-l pe PAPU. Deci, e un fel de trauma si nu vreau sa o fac sa treaca prin asta dar zau ca nu mai stiu ce metoda sa aplic.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...