Gravidutze si mamici de Cluj - 111

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Si noi initial am vrut sa mergem in Turcia anul asta, da stam prin tara ca trebuie sa strangem bani, e bine si la munte, macar mai respiram aer curat.
Si in Malta e frumos, dar majoritatea plajelor sunt stancoase si nu e de mers cu copiii, in Tunisia iar a fost ok, dar pt mers cu copiii cred ca Turcia ar fi cea mai indicata.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

ca am tot vorbit de concediu, mi s-a facut un dor...
e bine oriunde ne simtim bine!
Ioana, da, ai dreptate de acum alegem destinatiile in functie de pitici! Inainte nu concepeam sa repet aceeasi destinatie, acum ma gandesc sa fie conditii f bune, apa, nisip...
Ramo, ce frumos umbla Bea! Felicitari inca odata! Da, ala e catelusul! A fost adoptat de bloc! E inofensiv!
Raluca, sunteti bine? Cum merge Ilinca cu scoala?
Co, am vazut pozele voastre, ce eleganta e mmaruta!!!!Si mami tare frumusica!
Alex, intr-adevar e mult mai comod cu avionul...pana in Bulgaria e destul de mult, dar noi mereu am fragmentat drumul, oprim si inoptam si anul asta in Sinaia! Preferam masina ca o cam burdusim...
Ioana, trimit PM.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neata si de la noi

ce sa va spun ma simt groaznic de rau, din ce in ce mai rau, ieri am crezut ca mor , poate daca aveam un pistol ma impuscam nici nu va imaginati cat de rau ma simt , cred ca nu o sa mai pap nimik deoarece ieri am papat la amiaza pui la rotisor cu cartofi dar foarte putin iar apoi am tras de numa pana azinoapte pana la 4 dimineata

va pup si va doresc tot binele din lume
sper sa auzim de lucruri mai bune

Elena 9+ si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, offf! Nu exiasta ceva naturist sa iei sa nu iti mai fie chiar asa rau?

Intrebare: de unde cumparati carne de vita/vitel? Unde e mai sigur?
Eu am de obicei de la parinti, dar s-a terminat si trebe sa iau de undeva.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ioana, eu cumpar de la o macelarie de aici de linga mine. au abator propriu si cantitati mici...nu ramine de pe o zi pe alta...plus ca fetele de acolo ma cunosc, stiu ca iau pt bebe si nu-mi dau marfa rea...la mine problema e ca lui stefan nu prea ii place carnea de vita/vitel...

Elena, ce nasol cu greturile astea...nu te ajuta daca maninci ceva citrice dimineata pe stomacul gol?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ioana, cu toata increderea de la Cora! E cea mai buna si proaspata!

Elena, vb cu dr. Nitu, sunt si ceva homeopate pt greturi in sarcina!

Diana, asa e, nu mai avem bebelusi, deci azi maine trebuie sa facem altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

multumesc pt sfaturi

fetelor nu sunt greturi ci rau, mananc si mi rau dupa, o stare nasolaa care ma freaca la stomac, cateodata pot varsa cateodata nu dar ma freacaa continuu la stomac, ca si un rau de masina ceva de genu daca stiti cum e, orice iau nu ma ajuta delok, asa a fost si mama pana a nascut

o sa suport si sa incerc sa nu ma tot plang atat,mai mult dorm ca sa uit, am noroc cu sotul ca sta mai mult acasa ca daca nu as fi pe spate

vap pup

Elena 9+ si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, m-a dat gata Tiadris, nu-mi vine sa cred cate ii trec prin capusor!

Elena, mama draga, imi pare rau ca nu te simti bine, consulta totusi un medic, poate te poate ajuta in vreun fel.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Eu am avut prima conversatie f serioasa cu Sara! NU mai are voie la telecomanda, ca a trantit-o de prea mute ori pe jos, mentionez ca stia de mult sa schimbe programele, sa stinga sau sa aprinda TV! Asa ca acum butonam eu Tv si o intrebam daca-i convine, desene, reclame, la toate zicea ne-ne-ne! Adica NU! Intr-un final, exasperata mi-a zis La-la-la-la, mamma! Adica, sa-i pun pe canalul de muzica, Mezzo, e preferatul ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata, fetelor:)

Gabi merci:) si permiteti sa va complimentam inapoi, Sara m-a dat gata in salopetica alba

Alex, draga mea,vad ca scumpica de Tiadris nu inceteaza sa ne uimeasca, este intr-adevar o super mare-mica cataratoare, gimnasta, sportiva

Ramo, felicitari pentru BEA!!!! Are o viteza uimitoare, vad ca merge ca o balerina pe varfuri

Ralu, chiar daca ne-am incuscrit cu Patrick asta nu inseamna ca nu asteptam sa ne faceti curte:P si noua desi cred ac Sara e mai aproape si e mai agera

Fetelor, fara nici o urma de snobism sau altceva eu prefer de 100 de ori sa nu merg aici la mare, cu atat mai mult cu copilul. E foarte aglomerat, e mizerie, mucuri de tigara pe plaja si alte alea...poate la plajele ingrijite de hoteluri e mai bine, dar unde am fost eu la gramada, nici vorba. Apa si plaja pline de alge etc.

Ioanei i-am trmis un link cu hoteluri speciale pentru familii cu copii, din Austria, Italia si Germania. Asta daca optati pentru partile astea. Deocamdata nici eu nu am gandesc sa merg cu Carina in Turcia sau Grecia, mi se pare prea mult deocamdata. Din fericire ea rezista foarte bine in masina, asa ca vom merge in Italia, la munte, cu o noapte oprire.

Oricum, nu stiu adca stiti, dar din iunie vor fi zboruri low-cost la Forli (de ex. in iunie costa 39 de lei/pers un drum), aste e f aproape de plaja Adiatricii. Forli e aproape de RImini, ca si punct de reper, iar in zona sunt pplaje dragute, hoteluri ieftine ( de ex la 3* hotel cu famcilitati pentru copii e in jur de 70e/camera). Zborulul dureaza in jur de 2 ore si un pic, parca si e rentabil de mers asa intr-o vacanta la mare, chiar si cu copil mic.

Dar e adevarat, fiecare dintre noi avem prefente pentru o locatie, pentru un tip de confort etc.

Va pupam, o zi minunata!!!!

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput