PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Multumesc de urari si aprecieri la adresa maimutzicii mele!
Mamica lui Darius, DARIANA este in travaliu la spital, il naste pe fratziorul lui Darius. M-am gandit sa scot "agitatele" pt ea. Asa ne mai aducem si noi aminte de vremurile trecute.

HAI DARIANA

D-zeu sa-ti fie alaturi tie si puiului mic !!!

Ce emotzii m-au luat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

HAI DARIANA!
Nastere usoara!

Ramona si Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

La multi ani Gabi1

Ramona si Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

chiar ma gandeam zilele acestea la dariana, stiam ca este pe ultima suta de metri;
nastere usoara, Dariana !!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

A nascut Dariana aseara natural un baietzel, 2950 gr. , 50 cm. Sunt bine.

Sa fiti sanatosi si papaciosi!
V-asteptam acasa cu amanunte!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) www.shutterfly.com/share/pictures.jsp" target="_blank"> POZE zis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Dariana sa iti traiasca puiutul sanatos si tie refacere rapida si laptic mult
Multi pupici la puiul mic

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Felicitari Dariana!
Bun venit pe lume fratiorului lui Darius

+19
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dariana, felicitari!!! sa va traiasca puiul mic!
emiliapop, am incercat sa iau poze, dar nu pot, nu ma lasa....

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Dariana,felicitari pentru noul membru al familieiIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Felicitari, Dariana! Sa te recuperezi rapid si sa vii repede cu povestea nasterii! Te astept cu drag.

Madyn scuze pentru raspunsul intarziat, dar iti imaginezi ca nu am foarte mult timp de stat la calculator. Ma intrebai de reactiile Clarei. Pai, e geloasa. Avem doua mari probleme cu ea: tipa muuult in preajma lui Victor si se delecteaza cu a-l trezi din somn topaind in pat pe langa el. Majoritatea timpului mi-l petrec cu ea, jucandu-ne, mancand sau citindu-i. Totusi nu-i suficient pentru puiul meu cel mare. De cele mai multe ori cand trebuie sa-l pun pe V la san, protesteaza, plange, imi spune ca o supara asta. Degeaba ii explic eu ca trebuie sa pape, ca altfel moare, ca uite mititelul ce plange (cateva secunde cat imi ia mie sa-i explic ei) s.a.m.d. Are si momente de tandrete, cand il pupa pe manute, pe frunte, pe capusor, ii da jucarii sau incearca sa-l invete sa aplaude sau sa dea noroc. Per ansambllu, e grea perioada de acomodare la noi. Asta nu inseamna ca va fi la fel si la voi. Poate puiul tau il va accepta mai repede pe fratior.

Uitati-l si pe fratiorul de piersicuta la doua saptamani. Si aici un filmulet in care il veti vedea cum isi gaseste singur drumul la tzitzi.

Mergi la inceput