PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 5
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 pup fetele nu prea am avut timp sa intru ca de la munte a fost de vis: zapada multa, ninsoare cat cuprinde, tavaleala maxima prin zapada..rares a venit abia ieri caci au venit ai mei luni si au ramas cu el...bucurie maxima..s-a dat pe dudulus cu sania, ligheanu sau pe salopeta direct ...durere...mami si cu tati s-au dat si ei cu sania la greu ...distractie maxima..poze am cateva ca nu prea am avut timp sa facem in schimb de aseara a inceput sa vomite, azi a fost cu el ca tot nu se simtea bine si ne-a zis ca ar fi tot rotavirus dupa cum arata si din cauza faptului ca s-a deshidratat rau de tot ..sper sa nu patim ca anul trecut in primavara iar ca eu una imi pierd mintile mamidestefan multa sanatate puiului norocuta multumim mult ..esti o draguta..promiot sa trimit 1 2 poze..e o idee extraordinara ..am vazut si puii sunt mortali..pupici iulia am ras de m-am tavalit..pupa Mariuku oanalaex..off sper sa fie totul bine cu diabetul nicolica v-am vazut ..sunteti mortali domle'..niste costume bestiale...sa va fie de bine cu mutarea ramoon eu zic ca ii poti face baie..alergiile/urticaria nu are nimic cu baia!..iti spune un fin cunosctaor din pacate..eu o tin cateodata din primavara si pana toamna tarziu cu bube pe mine..si iti dai seama ca ma spal ..pupici la puiul mic sa ii treaca repede va pup si va urez un weekend placut PS am uitat sa va spun ca am facut zoster iar bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze Ajutati-o pe Sonia, |
rotavirus .. provoaca enterocolita ..nu-i asa ?
pe noi ne-a ajutat foarte mult NEUROSAN ENTERO ...la enterocolita ..e natural..nu are nici o contraindicatie..se poate pune in lapte..ceai..etc..si da rezultate foarte repede..
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
anasia spune:
fetelor, in albumul de Craciun, sunt o gramada de colaje, am incercat sa prind toate piersicutzele cat mai bine; am facut mai multe colaje, pt ca programul s-a schimbat si n-am mai putut lucra ca inainte; deci, sunt colaje pt toti, alegeti ce colaj credeti ca surprinde cel mai bine piersicutza;
imi cer scuze ca am mai luat din poze postate de fete aici (nicolica, map, norocuta);
norocuta, multumesc pentru ajutor, o sa-ti trimit pozele pt calendar cat de repede pot, e bine?
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
Lushk spune:
Bine v-am regasit!!!
Revin dupa muuult timp in care sa fiu sincera am mai tras cu okiu` pe-aici...dar lenea e mare si timpul putzin ...Dar am vazut mare parte din pozele piersicutzelor ...Nu-mi vine sa cred ce mari si frumoase s-au facut.
Vreau sa felicit fetele curajoase care le-au facut fratziori si surioare puilor . Eu inca nu ma incumet.
Despre noi ce sa va zic ca sunt asa de muuuulteee? Mihai inca nu merge la gradi, stau eu cu el dar am zis ca din toamna gata, ne-ajunge cu distractia, e baiat mare, vorbeste bine, face pipi si kk la wc deci se poate descurca...iar mami are nevoie de schimbare de decor...
Nu vreau sa ma intind asa ca mai bine sa pun poze noi (daca mai stiu )
Va pup pe toate
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) www.totsites.com/tot/mikiduracell" target="_blank"> POZE zis "Electric Baby"
nicolica spune:
bulinuta, multa multa sanatate
anasia, esti o scumpa, multumesc pentru colaj. Pupic, sa stii ca nu am de ce sa ma supar.
Noapte buna
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
emiliapop spune:
Anasia poti sa iei si de la noi din albume poze ptr. colaj ca nu gasesc deloc timp sa le trimit pe mail?
Nu te superi da?
Alege tu ce crezi ca se potriveste mai bine.
Vad ca toti copilashi au cate ceva boala , sanatate tuturor.
Ai mei bebei sunt amandoi cu faringita si binenteles pe antibiotice..
Alex mai are inca 2 zile de antibiotic da' de ieri a inceput sa tusesca un pic si Eve e prinsa mai bine ca are o tuse ce rupe saracutza.
Cu amandoi am ajuns la urgente saptamana asta cu febra 40 Alex si Eve 39.
Alex nu mai face febra in schimb la EVE am facut de veghe azinoapte ca a facut iarasi 39,2 si am schimbat la sosetutze cu otet de... si vreau sa va spun ca a fost singurul remediu care a mers,nurofen,panadol apa de ploaie,nu ii scadea nici cu novocalmin.
Azi nu a mai facut febra, sa vedem la noapte.
Acum dorm copiii si ma bag si eu ca sunt rupta.
sper sa intru mai des....
voi scrieti ca eu va citesc zilnic
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
greutate
Ramoon spune:
Anasia, multu de colaj, f frumos!
Emilia, sanatate puiutilor!
Noua inca nu ne-au trecut bubitele alea, o mananca rau si a reusit sa rupa cateva si nush cum de nu mi-a dat prin cap sa-i dau pana acum peritol k doar il am in casa...in fine, am inceput de azi sa-i dau, sa vedem...
va pup
Ramona si Timeea
anasia spune:
Lushk, bine-ati revenit!va asteptam mai des!
emiliapop, multa sanatate micutilor! am vrut sa iau mai demult poze direct de la voi, dar n-am gasit de Craciun...o sa iau din acestea, de ziua Evelinei;
ramoon, imi pare rau ca nu v-au trecut inca bubitele...
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
anasia spune:
La multi ani, gabi1!!!
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
bulinuta27 spune:
mamidestefan, ramoon multumesc
Lushk bine ai revenit!..am vazut frumusetea ta de baietel..e dulce rau
nicolica pupici multi si la voi
emiliappop sanatate multa..uf ca vine ea si primavara si mai trec racelile astea
io sunt bocna ..vineri am pana pe la 2 cu un prieten vechi venit din germania si am si fumat mult ..cu geamul deschis..deci sunt cobza ...dar a meritat..nu am mai ras atat de nu mai tin minte..
piti e ok..nu stiu ce a fost dar acum e bine slava Domului!
va pup pe toate
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,