PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 4
nicolica spune:
Salutam livada.
Dragele mele, inca la noi acasa este caos, cutii si saci cam peste tot. De indata ce v-a arata ceva mai armonios, promit ca pun poze sa vedeti unde ne-am mutat.
Julax, norocuta, anasia, oana, ramoon si celelalte fete care au vazut pozele multumim de aprecieri. Da, asa e si de data asta am facut eu costumele, dar doar pantaloni, fusta si urechile. Papuceii i-a crosetat bunica iar restul, helancile, strampii si accesoriile au fost cumparate.
Copil fiind, eu nu am fost niciodata costumata, imi puneau o rochita pe mine si ziceau ca-s "domnisoara" si eu ii invidiam pe ceilalti copii mascati. Am profitat acum de ocazie cu Philip sa ma distrez un pic si tare bine a fost. Dar de la anul nu o voi mai face, caci Philip v-a merge la gradi. Poate cu bb cine stie!
Norocuta, foarte frumoase poze.
Va pupam de la -11 grade C
Nico
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
Ramoon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anasia ramoon, da-i cu tinctura mentolata, vezi maine cum reactioneaza;calendarul il descarci de pe contul comun si ii poti pune singura ce poze vrei; anasia si Alessia Anca(14.08.2006) o sansa pentru Sosonica Alessia la 2 ani |
da, cu mixtura o dau. dar aseara am vazut k i-au mai aparut cateva, nu f multe dar totusi si o si mananca Si oare baie ii pot face?
cat despre album eu stiu k nu se poate modifica pdf-ul k asa l-as face eu sa nu o mai sacai pe Norocuta.
Ramona si Timeea
anasia spune:
ramoon si Alessia facuse o reactie din aceasta cu bubite de la albus, dar nu i-au mai iesit a doua zi;cum sunt bubitele, mai mari, mai mici? sigur nu este rubeola? cand am fost la camera de garda (dupa ce facuse o reactie la o crema), tot asa, ne temeam sa nu fie rubeola (ne-am dus pt confirmare, sa nu ies afara sau sa nu-i fac baie);
nicolica, o sa mai faci muuulte costume, mai ales ca merge P la gradinita.....
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
Ramoon spune:
citat din mesajul lui anasia ramoon si Alessia facuse o reactie din aceasta cu bubite de la albus, dar nu i-au mai iesit a doua zi;cum sunt bubitele, mai mari, mai mici? sigur nu este rubeola? cand am fost la camera de garda (dupa ce facuse o reactie la o crema), tot asa, ne temeam sa nu fie rubeola (ne-am dus pt confirmare, sa nu ies afara sau sa nu-i fac baie); anasia si Alessia Anca(14.08.2006) o sansa pentru Sosonica Alessia la 2 ani |
robeola afacut pe la 1 an si 4 luni si stiu k la toate bolile copilariei trebuie sa fac febra inainte...
bubele sunt...unele mai mici altele mai mari, seamana cu piscaturi de ceva ganganie nush cum sa-ti explic...si are pe maini - pana la cot, picior - numai pe unul, spate - numai vreo 3-4 sus spre umar, pe gat - pe lateral tot asa vreo 3-4 si vreo 2 in spatele urechii
Ramona si Timeea
Ramoon spune:
citat din mesajul lui anasia ramoon si Alessia facuse o reactie din aceasta cu bubite de la albus, dar nu i-au mai iesit a doua zi;cum sunt bubitele, mai mari, mai mici? sigur nu este rubeola? cand am fost la camera de garda (dupa ce facuse o reactie la o crema), tot asa, ne temeam sa nu fie rubeola (ne-am dus pt confirmare, sa nu ies afara sau sa nu-i fac baie); anasia si Alessia Anca(14.08.2006) o sansa pentru Sosonica Alessia la 2 ani |
robeola afacut pe la 1 an si 4 luni si stiu k la toate bolile copilariei trebuie sa fac febra inainte...
bubele sunt...unele mai mici altele mai mari, seamana cu piscaturi de ceva ganganie nush cum sa-ti explic...si are pe maini - pana la cot, picior - numai pe unul, spate - numai vreo 3-4 sus spre umar, pe gat - pe lateral tot asa vreo 3-4 si vreo 2 in spatele urechii
Ramona si Timeea
anasia spune:
ramoon, am inteles; probabil ca in 2-3 zile o sa dispara;
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
Ramoon spune:
citat din mesajul lui anasia ramoon, am inteles; probabil ca in 2-3 zile o sa dispara; anasia si Alessia Anca(14.08.2006) o sansa pentru Sosonica Alessia la 2 ani |
asa sper si eu, abia astept sa ajung acum acasa sa vad cum mai e si daca nu tre si mai si apar ma duc la dr cu ea...
Mersi anasia! pe tine te prind mereu sa te bazai cand am cate o problema
Ramona si Timeea
bulinuta27 spune:
pup fetele
nu prea am avut timp sa intru ca de
la munte a fost de vis: zapada multa, ninsoare cat cuprinde, tavaleala maxima prin zapada..rares a venit abia ieri caci au venit ai mei luni si au ramas cu el...bucurie maxima..s-a dat pe dudulus cu sania, ligheanu sau pe salopeta direct ...durere...mami si cu tati s-au dat si ei cu sania la greu ...distractie maxima..poze am cateva ca nu prea am avut timp sa facem
in schimb de aseara a inceput sa vomite, azi a fost cu el ca tot nu se simtea bine si ne-a zis ca ar fi tot rotavirus dupa cum arata si din cauza faptului ca s-a deshidratat rau de tot ..sper sa nu patim ca anul trecut in primavara iar ca eu una imi pierd mintile
mamidestefan multa sanatate puiului
norocuta multumim mult ..esti o draguta..promiot sa trimit 1 2 poze..e o idee extraordinara ..am vazut si puii sunt mortali..pupici
iulia am ras de m-am tavalit..pupa Mariuku
oanalaex..off sper sa fie totul bine cu diabetul
nicolica v-am vazut ..sunteti mortali domle'..niste costume bestiale...sa va fie de bine cu mutarea
ramoon eu zic ca ii poti face baie..alergiile/urticaria nu are nimic cu baia!..iti spune un fin cunosctaor din pacate..eu o tin cateodata din primavara si pana toamna tarziu cu bube pe mine..si iti dai seama ca ma spal ..pupici la puiul mic sa ii treaca repede
va pup si va urez un weekend placut
PS am uitat sa va spun ca am facut zoster iar
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
anasia spune:
bulinuta, ce frumos! mai, tu vrei , pe fond nervos ai facut zz? sanatate lui Rares, sper sa nu fie nimic serios!
mie imi merge foarte greu site-ul......
ramoon, nici o problema
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
bulinuta27 spune:
anasia ..cred ca pe fond nervos..sau Dumnezeu mai stie..in toamna am facut un tratament forte caci avem deja 4 luni de cand facem lunar zoster...si a fost ok pana acum ..e multa tensiune la serv si acasa ..
se pare ca piti e mai bine..plec si eu spre el
pup fetele
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,