PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 3
norocuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicolica No ca am fost si la www.dropshots.com/nicolica#" target="_blank">carnaval. A fost mult mai frumos anul trecut, dar Philip s-a distrat si de data asta. Nu-i asa ca suntem www.dropshots.com/nicolica#date/2009-02-16/13:11:45" target="_blank">doi frumosi |
Sunteti niste frumooooosi
Si ce mare e Miky piersicuta!!!!
Burtica nu e "prinsa" in cadru ori a fost fotograful maestru ?!.
kid spune:
Mamici
Imi cer scuze ca dau buzna(iar) in topicul vostru, multe dintre voi stiti deja ca este deschis un bazar pentru Sonia si Andrei. Vrem sa va spunem ca am mai deschis un bazar pentru Mihaita, care a fost diagnosticat cu autism. Puteti citi mai multe despre el aici .Costurile terapiei sunt mari, iar parintii nu dispun de acesti bani.
Aici este topicul dedicat bazarului pentru Mihaita.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.
Orice ajutor, oricat de mic, ii aduce pe acesti copii mai aproape de sansa lor la o viata normala!
Multumim mult de tot pentru sprijin!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
julax spune:
Nicolica,nu ma pot abtineSunteti frumosi focIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
oanaalex spune:
Nicolica ce poze ai postat tu acolo... Sa va bucurati de casuta si sa o iei incet cu aranjatul ca ai timp pana se naste bebe
Oana 27+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
norocuta spune:
Draga livada,
Pentru cine doreste un Calendar 2009 cu flori ROSII poate sa il descarce din contul comun (e in PDF).
L-am trimis cu titlu la subiect : Cadou "cu suflet" ...
O seara buna tuturor!
Ramoon spune:
Salutare!
Nu am mai intrat iar de mult, am ramas iar in urma...de citit, am citit mereu asa ca sa incep:
Nicolica, sarcina usoara in continuare! am vazut si pozele de la carnaval, f frumoase! Philip e un adevarat barbat, pare muuult mai mare! Asteptam poze si cu noua casuta.
Norocuta, frumos calendar! vreau si eu unul cu Timeea se poate? numai sa-mi dai adresa k nu am retinut unde trebe sa trimit. vorba ta un cadou f frumos pt 8 Martie
Iulenca spor la bb 2! Si e cred k tot asa o sa fiu in prima zi de gradi a lui Timi si ea n-o sa aibe nici o treaba
Doniro frumoase poze! Si Daria o frumoasa!
Sper sa nu se supere celelate fete, dar am scris un pic din amintiri.
Acum s ava mai zic de noi, Timi e bine in general creste, e o maaaare secheruta. am avut si noi sapt trecuta vreo 3 zile de diaree nush de la ce, dar a trecut cu ceai de menta si afine si de aseara are niste bubite pe ea, destule...boala a copilariei nu cred k e k nu a facut febra, banui eu k de la ceva papa si ori de la danone nutriday -k nu i-am dat niciodata - ori de la crenvusti la fel de care nu a mai papat niciodata. nush ce se face in cazul asta, o dau cu mixtura mentolata si am si zirtec in casa (stiu k e antialergic) dar ma gandesc sa-i dau fara sfatul medicului? nici nush ce sa fac...
Va pup si sper sa mai intru mai des.
Ramona si Timeea
anasia spune:
norocuta, mii de, e superb calendarul!!!
ramoon, da-i cu tinctura mentolata, vezi maine cum reactioneaza;calendarul il descarci de pe contul comun si ii poti pune singura ce poze vrei;
nicolica, tot tu ai facut costumele? sunt foarte reusite si voi foarte frumosi!!!
iulenca, bravo puiului descurcaret!
doniro, chiar ca este simpatica Daria!
definitivez albumul de Craciun; daca ati trimis poze si nu va vedeti, sa ma trageti de maneca
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
julax spune:
Gina,La multi ani pentru ieri!Sa ai parte de tot ce e mai frumos si bun pe lume!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Norocuta,chiar ca e superb calendarulIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
anasia spune:
uite ca ieri am avut doi sarbatoriti, noroc cu julax...
La multi ani, gina!
La multi ani, Luca!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani