PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata,

ne-am mutat si noi de o saptamana si inca e caos la noi, cutii si saci prin fiecare coltisor, dar scapam noi de ele incet incet.

Eu cu burtica ma simt mult mai bine, se misca bebelusul si asta-i semnul ca am scapat de greturi si alte neplaceri pentru o perioada mai lunga. Philipica e si el foarte bine, se bucura mult ca vom merge iar la carnaval, luni. Ca doar casa arde....si noi distractie. Punem poze saptamana viitoare sa vedeti ce costume avem .

Am cititi doar scurt aceasta pagina si draga Muuh iti dorim si noi La multi ani frumosi si sanatosi!

Bulinutza mimi concediu placut la munte. Lucians

Va pupam si mai revenim

multe, multe flori pentru indragostiti

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Citat:
norocuta ..astept premiu

plimbaretii

N-am glumit! Trimite 12 poze, cu ce/cine vrei tu, catre adresa mea de email, nu la contul comun, si voi face un Calendar 2009 personalizat (cu siguranta pozele vor fi folosite numai in acest scop!). Apoi ti-l poti printa tu pe la birou...poate fi un cadou dragut pentru bunica de 8 Martie, de ce nu?!

Asteptam sa ne pove cum e la munte ...ca noi suntem plini de mareeee si soareeee ...

Cine vrea o "felie" poftiti aici, piesicuta cu fratesu', acum o saptamana, la Marea Rosie

Mergi la inceput

lucians bine ai revenit ! Te asteptam mai des pe aici,sa ne povestesti de piersicuta ta dulce, stiu ce zic, am vazut-o in poze de la Craciun

Madyn ,legat de scutece, tot asa voi incerca si eu in maxim doua-trei saptamani. Iti tinem pumnii si asteptam sa ne spui cuntinuarea

nicolica mereu ma gandesc la tine si la Map...cu mutatul la casuta nou, Domane ce aventura...nu e simplu deloc cand esti singur, darmite cu bebei mici ori cu burtica. Ai grija de tine...

Dupa cum remarcati sunt intr-o faza pupacioasa deci voi pupa toata Livada sa nu am reclamatii . De la soarele asta mi se trage ?!

Cel mare a inceput azi scoala si Nour a fost foarte entuziazmat in plimbarea de dimineata. Acum doarme, astept sa se faca 14.00 sa iesim din nou.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Venim si noi cu vesti proaste ..Stefan a facut din nou enterocolita ...dupa 2 zile de gradi ..am ajuns din nou cu el la Urgenta ..

Sunt total derutata..nici nu mai stiu ce sa cred ..au trecut doar 4 luni de cind a facut prima data enterocolita ..si tot de la gradi a venit cu ea ..

anul trecut pe timpul asta avea otita facuta pe cind lua antibiotic sa tratam o raceala zdravana ..facuta tot dupa 4 zile in alta gradi ..

Stau in cumpana ..sa il mai dau ..sa nu il mai dau ..mi-e teama de recidivele astea de enterocolita ..dar parca ma tot gindesc ca nu pot sa il tin acasa ..forever.

Grea decizie

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Salutare, livada draga! Ce harnice ati fost, bravo voua!
Noi am fost acum vreo saptamana la munte cu Daria si cu nasii ei, pe Victor l-am lasat la ai mei, unde ii place la nebunie. Dupe ce am venit de la munte l-am adus acasa si eram pregatiti sa o ducem si pe Daria, poate ii place si ei acolo, dar a racit si am zis mai bine sa il lasam tot pe Victor la tara, sa nu ia de la Daria, dar nu ne-a iesit figura pt ca se pare ca a luat si el. Acum eu sunt cu Daria acasa si Victor tot la Snagov, sa vedem cum se simte si daca o fi mai rau decat o simpla raceala, il iau acasa, ca nu am liniste. Deocamdata doar are mucisori.
In rest suntem ok, operatiunea "anti Pampers" merge bine, la somnul de pranz o las fara si vad ca nu mai face pe ea. O sa imi fac curaj sa incerc si noaptea si ma trezesc sa o duc la wc.
Hai sa va aratam si niste poze:
AICI eram la Castelul Peles, iar AICI Daria pe partia din Azuga, mai mult in noroi decat in zapada... Din pacate am nimerit exact cand se topise zapada, dar a fost destul de frumos oricum.
Cam atat despre noi, va pupam pe toti!

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza fetelor.

Sunt toata o emotie si eu de felul meu nu ma emotionez prea tare. Azi e prima zi de gradi si a trecut deja o ora de cand am lasat-o acolo si inca nu ne-au sunat deci sper sa fie ok. E deocamdata la grupa de 4 ani dar a fost foarte mirata doamna de cat de bine vorbeste. I-am spus ca bunicii merita toate laudele nu noi. La prima vedere a fost foarte incantata, a cerut jucarii, a dat ghiocei doamnelor, le-a facut cate o cafea. Astazi nu fac nimik toata ziua decat numar minutele. Sper sa fie ok si sa ne ducem sa o luam la sf programului. Daca nu oricum tati e primul chemat pt ca lucreaza peste strada.

Va puup.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

mamidestefan multa sanatate piersicutei! Legat de gradi...nu cunosc motivele pentru care ati tot schimbat gradinitele, dar stiu ca nu e neobisnuit ca cei mici sa "imprumute" tot felul de boli.
Am auzit un medic spunand, ca unele dintre ele sunt chiar mai bine "de facut" cand sunt mici.

Doniro bun revenit! Scumpica foc miniona skyoare, iar Victor

iulenca cand am inceput sa citesc mesajul am crezut ca voi avea de completat la lista cu burtici .
Eu in prima zi de gradi la Ali am avut lacrimi in ochi, iar sotul era si el cu morcovul cat casa, dar facea misto de mine, "ce e mai pleaca in aramata? ".
La cat e de sociabila Maria, din ce mai povesteai tu aici...nu cred sa ai probleme. Asteptam vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Hehehe Norocutza esti o draguta. Peste vreo luna jumate - doua poate vin si cu vestea asta. Tu sa stai pe pozitii, sa fii pregatita.
Am fost pe la 12 la gradi sa vb un pic cu directoarea. A mutat-o la grupa mica (cu greu ca sunt 20 de copii dar daca a promis ca o primeste nu a mai putut da inapoi) si am vb cu educatoarea care ne-a spus ca totul a fost ok, s-au inteles f bine, nu a plans, nu a intrebat de noi, nu a facut pe ea, nu a cerut suzi, a mancat, toate bune si frumoase. Nu ne-a lasat sa o vedem pentru ca trebuiau sa adoarma si oricum daca a reactionat asa de bine nu am vrut sa o deranjam. Acum la 4 ne ducem sa o luam si toata seara sunt pregatita sa ascult impresii. Sunt foarte mandra de ea e fitita mareee. va mai povestesc maine oricum. Am avut toata ziua un sentiment asa de ciudat pentru ca e pentru prima oara cand o las o zi intreaga intr-o lume si cu niste oameni perfect necunoscuti.

Va pup

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Mamidestefan si aici se face enterocolita dar precum am mai spus si sa mergi la medic te trimite acasa sa te faci bine, nicidecum antibiotice. Eu tot nu pricep de ce baga atatea antibiotice in copii. Chiar de 2 saptamani copilul unei prietene a avut si l-a tinut o saptamana cu voma si diaree si normal ca degeaba i-am spus sa stea linistita pe cat poate si sa-l hidrateze ca altceva nu are ce face ca ea a fugit la medic. Tot asa s-a si intors acasa. Aici numai daca ajungi sa te deshidratezi tr sa mergi la spital pt hidratare dar nicidecum pentru antibiotic. Eu tind sa cred ca organismul lui nu e lasat sa lupte singur si de aceea tot apare problema. Eu stiu ca e greu cu ei ca nu e o luna decand a facut si Alex dar eu zic sa incerci sa-l ti acasa fara antibiotic si poate ca e sa-si faca imunitate. sa se faca bine.

Iulenca bravo pentru gradinita. La Alex tare i-a placut dar decand ne-am mutat aici sta iarasi acasa cu mine si se vede ca-i lipsesc mult copii. Suntem pe faza pentru vestea cu bb2

Norocutza abia astept sa vad surpriza. M-ai facut atre curioasa. Nu am uitat de poze dar inca nu le-am descarcat.

Eu sunt in stres cu diabetul asta al meu ca doctorita l-a luat mult mai grav decat prima data desi analizele din pct meu de vedere aratau mai bine. Azi sper sa aflu rezultatele si la hemoglobina A1C ca asta e foarte important si eu inca mai sper ca nu e asa rau cum a spus pentru ca am mai bine de o luna de regim ca ma asteptam la diabet. Va tin la curent cu stirile

Oana 27+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

No ca am fost si la www.dropshots.com/nicolica#" target="_blank">carnaval. A fost mult mai frumos anul trecut, dar Philip s-a distrat si de data asta. Nu-i asa ca suntem www.dropshots.com/nicolica#date/2009-02-16/13:11:45" target="_blank">doi frumosi

Norocuta, esti o scumpa Bine ca acum sunt in stare de munca, caci grosul l-a facut al meu sot cu muncitorii. Eu ce stateam cu Philip, dar acum incet, incet fac io ordine si le gasesc loc la toate....e timp.

va pup

nico

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput