PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 7
Babee spune:
Felicitari Dariana.
Tweety ce scump e puiul, mi-am amintit de Luca acum un an
Legat de operatiunea pampers la noi a decurs cu succes.Dupa ce venea de la gradinita Rebecca tot cerea sa ii dau pampersul jos, vineri mi-a spus ca nu mai vrea deloc.Inainte au fost accidente, de vineri pana astazi nimic, nu mai are nici ziua nici noaptea scutec si este foarte mandra de ea.A contat mult sa o las sa-si gaseasca timpii, sa constientizeze si sa fie mandra de ea.Asa ca noi nu ne mai incadram la pampersi
iulenca spune:
Bravo Rebeccuta, de acum esti fetita mare.
Dariana felicitari pentru bebe mic si muuulta rabdare. Poate mai la primavara facem si noi o intalnire in parc.
Tweety cand l-am vazut pe Victor mi sa facut un dor de alaptat.....
La noi operatiunea gradi merge bine, am stat si acasa 2 zile pentru ca a racit normal. Ea a facut o forma usoara dar eu sunt varza rau de tot. Ii place la gradi, e cea mai mica si foarte rasfatzata. Dimineata spune ca nu mai vrea sa mearga dar dupa ce vorbim in masina si ii explicam o convingem. Oricum e asa de greu sa o vad cum se imbarbateaza singura: "Merg a gradi, fac nani si vine mamiiiii" Si asta o zice incercand sa isi infraneze lacrimile si ii tremura buzita. sa adaptat foarte usor, dimineata nici pa nu mi-a mai zis.
Si sa va mai zic o perla (ca sa o inveselim si pe Bulinutza in caz ca e trista ) Stateam la masa aseara si mancam amandoua. Intra tati si o intreaba ce face. "Pap tati ca vreau sa ma fac fetita mare sa am tzitzi mari ca mami" Dimineata se trezeste si ii zice tati "Vai Maria ce lungana te-ai facut, esti mareee. Si ea isi pune mainile pe tzitzi si dezamagita " Vezi ? Nu a crescut tzitzi mari, nu sunt mare"
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA
anasia spune:
tweety, ce scump e Victor!
iulenca, si la noi e faza cu "tzitzi", vrea si ea mari, ca la mami; "cand o sa chesc maie, o sa am tzitzi mai, ca la mami);
babee, ca ati scapat de pambpersi!
of, gradinita,...avem emotii, speram ca o sa putem sa ne inscriem la 41 ca e chiar langa noi;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
MissJJ spune:
Buna fetele!
mai apucam si noi sa intram.
Felicitari Dariana pt puiul mic, sa creasca mare frumos si sanatos si refacere rapid tie.
Tweety f frumos video ce scump e pisoiul mic.
Babee felicitari pt operatiunea pampers, si noi tot asa facem adik o las pe ea in ritmul ei ca de cate ori am incercat nu am rezolvat nimica decat sa se streseze si sa se enerveze asa ca mai asteptam.
Noi am inceput gradinitza de luni pre school e la noi si merge 2 ore jumate pe zi de la 9 la 11 jumate oirucm e de ajuns pt ea ca ea la 12 face nani si cand o iau mereu e smiorcaita si plange ca e prea obosita. A ramas acolo fara pb pb e cand o iau, o duc inautru o schimb de papuceii ii pun lucrurile in cuier, are cuierul ei cu poza si numele ei acolo, si apoi ea se duce la joaca eu ii dau kiss ii zic ca mami pleaca si o las, nici nu se uita dupa mine sau ceva.
DEja de 3 zile de cand merge vb si mai bine stie mai multe cuvinte si le leaga frumos, ii place f mult uniforma ei, ieri am primit si etichetele cu numele ei si le-am calcat si aplicat pe haine.
Am sa intru mai dupa amiaza sa va pun poze sa ne vedeti daca vreti si in uniforma.
In rest Ami e ok creste are doi dintisori jos si unul sus, unul jos si unul sus abia au spart is inca mici mici, papa f bine comparativ cu Ari la varsta ei si in rest ii place pe burta sa stea pe jos nu merge in patru labe nici nu sta in fund inca ei ii place pe jos sa stea pe burta exerseaza pt stat in patru labe da nu ii iese inca asa ca mai asteptam. Doarme doua ture pe zi cam de la 10 la 12 si de la 1 jumate-2 la 3-4. Seara de la 7 dam stingerea dorm amandoua in aceeasi camera deci e super nu avem nici o pb cu ele doua, papa impreuna deci e super pana acuma.
Na cam asta e pe scurt de la noi, mai intru mai diseara cu poze si sa va povestec daca vreti of course despre graidnitza ca au o multimea de proiecte si in fiecare zi fac cate ceva nou.
Pupici si rvein cu poze si povesti.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
julax spune:
Tweety, pentru Victor cel frumos
Babee,ma bucur ca ati scapat de pampersi,mai ales ca ati impuscat doi iepuri deodata(ati scapat si de cei de zi si de noapte)
Iulenca,superamuzanta piersicutzaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
doniro spune:
Salutare, livada draga! Mai dam si noi un raport mic, ca ne e dor de voi.
Din pacate am renuntat la a o lasa pe Daria fara Pampers la somnul de dupa amiaza (noaptea nici nu indraznesc sa incerc) pt ca in ultimele zile tot a facut pe ea si am realizat eu ca inca nu constientizeaza cum sta treaba. Daca ii vine sa faca, ii da drumul fara niciun stres; daca se nimereste sa fie vezica nu foarte plina, atunci nu face, dar nu ca s-ar tine... M-am gandit sa o mai las un pic pana intelege, asa cum se intampla cand nu doarme.
Am inceput si noi "sapaturile" pt inscrierea la gradi din toamna; vrem sa o dam la stat, la o gradi pe care o lauda toata lumea si care e in capatul strazii. Am vb cu cineva care asteapta acum "dosarul". Apropo, cam ce ar trebui sa contina "dosarul"? Noi ne-am gandit la un parfum de firma; o fi putin? Persoana in cauza doar vorbeste cu o colega care urmeaza sa preia grupa mica, deci nu e viitoarea educatoare a Dariei. Ce ziceti?
Eu sunt acum cu amandoua "termitele" acasa, l-am luat si pe Victor pt ca imi era dor rau si nu cred ca voi mai putea sa il duc la ai mei, pt ca mi-e mult prea drag si prea greu fara el. Nu e usor, pt ca are o energie de speriat, nici nu se compara cu Daria la varsta lui. Ea stia de "nu e voie", nu se catara, nu tragea, era super cuminte si linistita. In schimb juniorul......... Ma duc pana la bucatarie si cand ma intorc in sufragerie il gasesc catarat pe birou, langa calculator. In curand o sa ma uit direct la lustra cand intru in sufragerie .
Dar asta e, cred ca ma voi descurca eu cumva. M-am intins cam mult, dar v-am zis ca ne era dor. Va pupam pe toti!
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
bulinuta27 spune:
babee super..bravo Rebecca....pupa puii mici
iulia e durere maria..ma bucur ca e ok cu gradi pup
mada si la voi merge bine gradi si ma omori sa stii cand imi spui ca dorm amanodua la pranza..ma omori intelegi?
julax, anasia
hai sa va pov si eu ..ca le uit din pacate: imi arata/'citea' de pe o carte de povesti (dupa care e innebunit), si il pune si pe catel (de plus ) cu botul pe carte sa vada si el ..ok..zice: da pagina chetel, ala nimic , ii ia labuta si incearca sa dea pagina dupa care nereusind zice: offf tu esti chetel, ai labuta, nu poti, lasa ca da lali ca lali are manuta ..am murit de ras
apropo de tzitzi..mai fetele are o boale pe ale mele ..ma trage de ele, ca el si cu tati de ce nu au? sa le dau jos
mai era ceva: ieri a fost sa vada gradi unde va merge din toamna si a zis educatoarea de acolo cu care au stat de vorba: ouo da ce mult vorbeste [:))]..adica o cam luase capu'..asta e moara stricata
pup fetele
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
MissJJ spune:
Asa am fost si am luat-o pe Ari de la gradi i-am facut dush am pus-o la nani si am adus-o pe Ami jos ca se trezise si acu sa va pun poze.
Bulinutza ms. da mai am noroc Ari doarme si ea de la 12 pana pe la 3 3 si ceva cateodata, bine are si dati cand doarme numai o ora, da mai rar. Sa vedem cat o tine asa.
Ce scumpel e bulinel cum vb el cu, cutache. Pupici multi de la noi.
Si Ari vb in engleza chiar bine din ce in ce mai bine stie toate ce sunt, are vreo trei carti mari cu poze gen dictionare cu poze pt copii si le ia pagina cu pagina si imi zice fiecare ce ii, nu recunoaste inca toate culorile si numerele da restul de cuvinte le stie pe toate.
In rom repeta dupa noi unele cuvinte mai usurele da intelege tot.
Si mai nou exersam imbracat/dezbracat in afara de bluze si tricouri se descurca cu toate si la gradi o pun in pull ups nu pampersi si cand vine acasa si o duc la dush am invata-o sa sii scoata singurica. Si sa se incalte stie uneori le mai pune pe dos da macar se straduie.
Asa acuma aici poze din prima zi de gradi si cu ce a facut ea la gradinitza si aici poze cu fetele, cele mai recente. Enjoy.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
nicolica spune:
tweety, felicitari pentru Victor ca eu n-am apucat s-o fac dulce foc. Parca nu mai am rabdare sa-l tin si eu pe bb in brate. Philip atat imi mai pupa burtica si zice pussy, pussy baby.
Babee, wow felicitari domnisoarei! Noi mai asteptam pana cand o vrea feciorul....
mada, am vazut si pozele cu splendorile tale
Pupam livada
+19
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
sanziana spune:
Buna mamici, burtici, piersicute si fratiori sau "fratioare" de piersicute.
V-am citit cu constiinciozitate in fiecare zi, nu am pierdut nici un mesaj, dar vorba cuiva e aici: lenea e mare cand e vorba de scris.
Codrin e mare, e un nazdravan si jumatate, vorbeste toata ziua, nu ii mai tace gura nici macar cand e bolnavior. De pampers ziua am scapat, dar nu si de cel de peste noapte sau cel de la somnul de la pranz. Si nici nu cred ca o sa scapam prea curand atata timp cat el mai bea lapte noaptea. Nu stiu ce sa mai fac sa ii scot lapticul de la ora 3 noaptea.
In rest l-am inscris saptamana asta la gradinita. Greu. E o mare problema la noi cu gradinitele.
Si inca o veste: eu sunt din nou , am 14 saptamani. DPN este pe 23.08.2009. Deci toate sansele sa fie tot un leusor. O sa fim mancati cu doi leuti in familie.
Va pupam si va dorim numai bine.
Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)