PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Bulinutza imi pare rau ca vi cu asa vesti. Tin pumnii sa se termine totul cu bine.

Map si eu sunt cu unghiile la zero si inca nu l-am nascut pe al doilea. Tinem pumnii sa nu fie nimic grav cu Robert.

Norocutza asteptam surpriza si nu-ti face griji de intarziere noi iti multumim ca te preocupi

Eu sambata seara am ajuns la urgenta cu criza de rinichi. Adevarul e ca nu stiam daca nasc sau ce bai am asa ma dureau toate. Acum sunt ok, mai am mici dureri si intepaturi dar nu se compara prin ce am trecut.

Despre vorbit si Alex vb destulde multe dar multe chestii cred ca numai noi le intelegem. Cel mai total e cand vb in pasareste care vrea sa fie engleza si mai baga cate un this si cate un cuvant care-l mai stie de-ti vine sa mori de ras. Asta se intampla decand mergem la biblioteca si mai sta intre copii si vede si el ca e alta limba, noi acasa vb numai romaneste cu el.
Am fost la control cu el pentru ca i-am gasit medic aici si are 102 cm si 16 kg. In grafic e peste limita superioara dar deja nu mai e o surpriza ca asa a fost mai tot timpul. Ne-a spus ca o sa fie inalt flacaul

Va pupam.

Oana 34+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
bulinuta, urata veste, asta cu restructurarea! si imi aduc aminte, ca si map cat ti-ai dat silinta pe acolo! sunt sigura ca o sa fie ok!
map, sper sa va ocoleasca raceala, doar a venit primavara!
noi suntem bine, mai nou e ultrapasionata de bicicleta!
ieri am bantuit prin outlet, deichman si altele asemenea in cautare de pantofi pentru teodora. am fost extrem de dezamagita... inutil sa va spun ca acele incaltari pentru copii de circa 100 de lei nu aveau taloneta, unele dintre ele piele doar pe exterior, interior nu!
maine dau o tura pe la vitan, sunt acolo cateva magazine ok, sper sa gasesc ceva!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

map pup puii nastrusnici..sper sa nu raciti
oanaalex ai grija de tine..cu rinichii nu e de joaca
michelle e ceva de outletul ala? ca mii lene rau sa ma duc in militari..am zis ca plec intr-o excursie pana acolo sa vad si eu C&A, deichman, outl;etul...nu stiu cand..maine sper sa plec la munte daca nu sambata

restructurarea e cu cantec..cred ca de la 1 mai..o sa ma mut pe alta firma dar nu-s aceleasi conditii..o sa vad io..
va pup, si, in caz ca plec de maine, va urez weekend placut

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

bulinuta, despre outlet & co, pot sa-ti spun ca am ramas cu o impresie nu prea ok. nu mi s-a parut nimic exceptional, preturi un pic prea mari raportat la specificul magazinului ( e adevarat insa ca eu sunt cam zgarcita si carcotasa cand vine vorba de asa zisele haine de "firma").
la c&a mi-a placut, marfa multa, bumbac, preturi ok, la raftul de copii am cam dat eu iama
incaltarile de la deichman, nu stiu, tine de gusturi acum, predomina stilul sport in oferta
pe mine outletul m-a pierdut, la c&A, deichman sigur mai merg!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

salutare.
Am intrat sa urez Paste fericit celor care sarbatoresc saptamana aceasta si Florii insorite pentru restul

Noi ne-am hotarat sa ne mutam si am si gasit alta casuta, asa ca dupa Pasti ma apuc de impachetat. Partea buna e ca am scapat de smotrul de Paste dar in schimb ma apuc de impachetat

Alex e tare haios in ultima vreme ca incearca sa vb engleza si baga cate o pasareasca de murim de ras.

Oana 35+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Ce mai faceti fetelor? Nu am mai intrat de mult asa ca nu m-ar mira sa ma fi uitatVa urez sarbatori fericite si la multi ani celor cu nume de floare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Bysco cum sa te uitam? Ce face Bushra...la nazdravanii am refer ?
Am remarcat steguletul cu C-ta neschimbat

Julax Alex e un dulce ..cu nenea..lasa ca are timp si mai tarziu pt studiu limbilor straine. Ma uit la Ali si vad cu cata usurinta invata romana.

Michella si noi suntem "lipiti" de bicla...ar dormi pe ea, daca se poate.

oanaalex hai ca mai e putin, tinem pumnii

map, bulinuta

mamanati ma gandesc la tine cand vad ce vad la stiri

Hai ca n-am avut intentia sa spun nume, dar nu stiu altfel cum...scuze daca am sarit.
De fapt am intrat sa va urez Paste fericit celor care serbeaza zilele ce vin caci eu voi calatori cu familionul la mare ...
Partea proasta este ca de joi,copiii si cu mine motz ,suntem cu febra, raciti...dar sper sa fie totul OK pana plecam.

Pup toata livada si astept sa ne revenim la povestit, cat de curand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

norocuta, multa sanatate! noi am venit vineri acasa dupa o saptamana de stat in spital, cu pneumonie interstitiala.....groaznic a fost sa-i puna branulee (2 ca s-au spart venele, intepata de vreo 6 ori si tot de atatea ori sparte venele....); Doamne fereste sa mai ajunga cineva la spital (nu din cauza personalului)....din pacate, Alessia n-a raspuns la tratamentul medicamentos oral si cand am ajuns la urgente, i-au facut radiografie si au si internat-o; la cel injectabil s-au vazut imediat imbunatatiri; d-ra care a primit-o si rezidentii au fost f draguti..ca si asistentele....dar a fost chinuitor cu intepaturile si momentele cand se administrau medicamentele;
Bysko, ; din cate tin minte, aveai repartitie la Craiova? ai rezolvat cu mutarea la C-ta?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Salutam livada!

Am intrat scurt sa va uram un Paste fericit alaturi de cei dragi.

Noi suntem bine, facem bagaje pentru vacanta, caci vineri plecam si sper ca vreamea sa fie pe sufletul turistului!!!

Va pup

Nico

22+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

vreau sa va urez Paste Fericit! si multa multa sanatate

nu prea mai pot sa scriu...nu ma simt in stare..mi-e gandul numai la poza din coltul din stanga..si plang intr-una de luni
am intrat luni dimineata sa va povestesc ce frumos a fost la munte si mi s-a facut rau fizic cand am deschis prima pagina
ascult melodia asta si
http://embed.trilulilu.ro/source/go2player.php?type=audio&hash=28ea6d32f7f71b&userid=davyd_stelistu&src=hi5

va pup si va urez multa sanatate

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput