PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 18
julax spune:
Stefania,ce fatzuca dulce are cu ochelari,iar noua freza ii vine suuper
drum bun in tara!
Michella,ce domnisoara cocheta
,are si inel...supertare!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
oanaalex spune:
Salutare.
Mersic de intrabare legat de sarcina fetelor
. Mai avem aprox o luna, adica pana maxim 10 mai, asa ca suntem nerabdatori, mai ales eu care ma simt ca o balena esuata
. Am o burtoi de abia ma mai intorc in pat, fata de Alex e mult mai mare desi la kg sunt la fel ca la prima sarcina.
Ma bucur de piersicutele care sunt bine si trimitem multi
celor bolnavioare.
Eu urmaresc zilnic subiectul dar nu prea e lume in zona si ma gandesc ca acum a venit primavara si o sa fie mai slaba miscarea.
Mamaluidavid bine ati revenit, Patricia e super cu ochelarii.
Pupam livada.
Oana
34+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
julax spune:
Oana ,e posibil sa faci vreo grasana.Si la mine burta cu Ioana a fost mai mare si ea de asemenea,a avut 4200 fata de Alex 3500.Si vergeturi pe masura
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
oanaalex spune:
Iulia Alex a avut 4.190 kg asa ca mai mult de atat sper sa nu fie micuta
. La urmatorul control o sa am si acograf sa vedem cat de mare e bebe tocmai ca sa putem stabili nasterea care e cam 90% cezariana.
Oana
34+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
norocuta spune:
Salut livada,
Mamaluidavid chiar ma gandeam la tine, de ce nu mai scrii, cum sa te uitam? Patricia e o scumpica
, iar ochelarii ii dau un aer fain, vorba ei
.
Dar David de ce iubeste asa de tare Romania?
Julax, michella78
, fetelor multumesc pentru rabdare
. E vina mea ca am lansat zvonul, si nu m-am tinut de cuvant, dar sper sa ma revansez cu ceva care sa va placa. Am bagat o rubrica "Mami, ce lucruri traznite ziceam?", ca voi povestiti foarte frumos despre poznele piersicutelor si e pacat sa nu facem o "culegere". Deci povestiti, povestiti...ca eu notez ![]()
Nour al meu e inca "scump" la vorba, nu formuleaza fraze, asa cum aud de la multe dintre voi. Oare 'om fi singurii? 
Eu multumesc lui Dumnezeu ca si-a dat drumul, foloseste cuvinte din ambele limbi si, culmea, ni le adreseaza dupa cum trebuie (mie ori tatalui sau). Fratelui i se adreseaza in egipteana, curios ca din Engleza nu a luat nimic...chit ca eu vb cu cei din casa in Engleza.
As mai scrie, dar sunt chemata la o partida de joaca cu "cu(b)urile"
.
O primavara frumoasa tuturor, oriunde va aflati
!
map spune:
dragi piersicute am venit sa spunem ca traim, suntem sanatosi dar nu stim pe unde trece vremea. Suntem in casa noua de 7 saptamani, alergam ca naucii sa tot luam ce ne mai trebuie. Eu una nu stau de dimineata pana seara si daca te uiti tot pe dos is toate.
Am program incarcat cu Luca cu caputul lui dar parca a inceput sa fi mai bine. Devin plictisitoare sa spun ca toata ziua fac cefac de luni de zile. Mai nou il antrenam cu mersul in 4 labe dar lui tot mai mult ii place cu rostogolitul.
Din cauza programarilor mlte cu Luca am nevoie de ajutor si acum il am la mine pe socru caci nu am cu cine sa-l las pe Robert cand eu trebuie sa plec cu Luca. Mama a plecat un pic acasa dar o sa se intoarca in mai si atunci o sa fie ceva mai lejer iar pentru ca mai impartim munca.
Locuinta noua ne place tuturor, nu am avut nevoie de nici o secunda sa ne invatam aici ![]()
Acum ii noapte si mi-e somn dar am zis sa deschid computerul pentru ca-mi era tareeee dor de voi. Acum cu socrul aici nu prea apuc sa-l deschid pentru ca trebuie sa fiu eu cu amandoi prichindei...Robert nu prea mai vrea sa doarma cu el la pranz si seara, vrea cu mami si basta. Luca tot cu mami asa cas zile intreg cand nici mail nu citesc incercand sa-mi dedic timpul celor doi pitici.
Va pupicesc cu mare drag si sper sa vina ziua cand pot sa trec iar ceva mi des pe la voi.
julax spune:
Oana,asteptam vesti de la eco
Norocutza,ma gandesc ca ar putea fi o cauza a faptului ca nu foloseste fraze,chiar si pentru ca vorbeste doua limbi.Si Alex al meu a vorbit mai tarziu,leaga fraze doar in romana,in engleza stie doar"nice and easy","let"s go","up and down"si"bye bye",le aude la exercitiile mele pentru abdomen si ma intreaba"ce spune nenea?"![]()
Map,ma bucur ca ai reusit sa scrii.elicitari pentru mutatul in cas noua,poate faci cateva poza cand ai timp.Greu cu astia mici fara ajutor,sper sa-ti fie mai usor curand si ne mai scrii una alta de Luca si Robert
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
bulinuta27 spune:
pup fetele
sa va spun una de aseara cu piti si revin pe urma ca ma avut 2 sapt de 

in pat: lali: mami esti draguta cu mine?
io da mami, cum nu?
el: atunci ia-ma in batze ca mi-e chig la pacioale 
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
bulinuta27 spune:
asa...am revenit:deci raport
..m-au restructurat de la servici...dar inca nu am hartia..m-au sunat doar marti dimineata (martea trecuta) si mi-au spus ca s-a restructurat postu'
...am fost la giurigiu la copiii de acolo cat si la batrani dar de data asta am vrut sa o spanzur pe aia de la protectie ptr ca nu mi-a dta lista buna cu copiii de aoclo si a trebuit sa facem improvizatii, s-a imbolnavit catelul si era sa il pierd
de la o capusa...acum sunt paranoia rau de tot...m-am apucat de kineto si e rupere..ma dor toti muschii
...aaa si a inceput sezonul alergiilor..de 3-4 zile ma mananca tot frate: nas, gat, urechi oki..tot
..partea proasta e ca si pe pitit il 'papa' nasu si okisorii 
...deci nu ma plictisesc..am avut 2 sapt pline oki 
map felicitari pentru mutare..pup fata cu pui cu tot
norocuta ce bine imi pare ca mai scrii 
oanaalex 
julax, anasia pup fetele
michelle e durere 
mamalui david e mortala..durere..e frumusica rau..ii fac cunostiinta cu Lali okelarist
'?
pup fetele plimbacioase ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
map spune:
Pup si eu toate fetele.
eu mereu asa pe seara.
Acum cateva minte Robert tocmai si-a julit rau de tot un degetel, degetelul mic d ela dreapta. De cand ne-am mutat am montat si scariled e la patul lor etajat si numai pe la etaj bantuie. Dar nu-i deloc atent, stain scari si mereu mi se face inima cat puricele cand il vad. In zadar i-am spus eu ca va cadea, degeaba. Azi chiar afcaut-o. De fapt nu stiu cum s-a intamplat ca am mers si ma intreba "mami ce pui, mami ce pui?" Eu nu stiam ce sa pun ca nu vedeam nimic dar cand m-am uitta mai bine era pielea rupta d epe aproape toata pertea de interior a degetelului. Am crezut ca turber si spre marea mea rusine am tipat la el desi stiuca nu trebuia s-o fac. Am fugit repede am adus cele necesare (dar era complicat ca erau in camera la Luca, a trebuit sa mut patutul cu tot cu Luca,poveste lunga). Acum face nani dar pana-a adormit m-a zapacit "mami nu cade?" adica bandajul pus de mine ii este tema lui ca va cadea.
Robert a inceput si el sa vorbeasca binisor. Vorbeste in special romaneste dar cu tati al lui vb numai germana. Asa cum poate se descurca bine. De ieri ainceput sa faca si febra si nu stiu d ela ce. Tuseste asa putinel numai si numai din cand in cand. Tocmaia acum trebuia sa vine sicumnatii d ela Stuttgar cu fetita lor de 4 luni...si daca el este asa le-am spus ca mai bine sa stea acasa. Ne-am pastrat noi bine sanatoi pana acum si iata ca acum o dam in bara. Si Robert este cumva la un inceput de formari de fraze. Oricum te intreba de nici nu gandesti ce. Cu memoria stau tare rau in ultima vreme ca sa reproduc prea multe acum.Lui Robert ii dau si lui maselele in sfarsit, dupa o pauza de un an si 2 luni d ecand nu i-au mai dat dinti. L-am inscris si la gradinita, asteptam raspunsul in mai sa vedem pe unde ne repartizeaza ca noi am facut cerere la doua din ele. Robert tot aiurea papa, mi s-a luat sa ma tot rog de el cu mancarea. Oua ar manca insa in proasta.
Vad ca Luca este inca OK, nu febra si nici tuse, sunt curioasa sa vad cum evolueaza la amandoi. Luca este tot un grasunel si foarte lung, am ajuns sa-l imbrac pana si cu marimea 86 si are 9 luni si 5 zile. Incercam sa-l facem sa mearga in 4 labe dar a prins gustul rostogolirilor si asa se misca el in casa. Este de-o veselie molipsitoare, cand rade cu toata fata ma topesc nu alta. Pe Robert il iubeste, a inceput sa fie si reciproc acum
, cat se poate de tare iar eu nu mai pot de bucurie cand ii vad jucandu-se anadoi.
Iulia poze am facut cateva dar cu casa goala. Mai este sa vina ceva mobila si o sa fac apoi cand atara casa mai bine
...si sa mai fie si ceva ordine
ce fain ca ai timp de sport. Si eu as face dar acum cu socrul eici este aiurea. Daca as fi singura sau cu mamaas face....dar vin ele si vremurile acelea.
Buli cum adica te restructureaza? Tu care toata sarcina ai stat acolo pe baricade, pe branci si cum puteai tin minte ca erai la datorie si acum nu mai au nevoie de tine?
Pup toate piersicutele dulcele si fug sa-mi tai unghiile "la zero"...ca de manichiura nu se mai poate vorbi la mine de multa vreme ![]()