PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 17
anasia spune:
julax, cum se simte Alex? i-a trecut iritatia?
ce fac mamicile noastre gravidute care sunt aproape de termen? madyn, oanaalex?
noua nu ne trece tuse asta, am schimbat de 3 ori deja tratamentul, si se pare ca ne-am ales si cu altceva in afara de reteta gratuita cand am fost la cabinetul dr, pentru iar are febra, muci....tot tacamul;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
crissa71 spune:
Anasia:imi pare tare rau sa aud asta!!Paote scapati ieftin de data asta!Pupici la gagici!
Buli:Mai ce spaima.....Lali...Lali...!!!Am patit-o si eu cu el,cand era mai mic nitel...in parcare la Billa....Am urlat atat de tare si de urat incat s-a speriat de mine urletul meu si s-a oprit ...altfel...masina care venea nu avea cum sa-l vada!!!Pupici multi...bine ca s-a terminat cu bine!!doamne fereste...
Chiar,vorba Anasiei,...fetele care sunt aproape ...ce emotii....pupici multi si nastere cat mai usoara!
In rest..noi suntem bine acum...
Va pupam pe toate ...si mai dati cate-un semn si p-aici!!
norocuta spune:
Si noi suntem bine, stam prost cu scrisul
...
Mi-am propus sa nu mai intru pana nu am gata site-ul piersicutelor, dar se pare ca imi mai trebuie un pic de timp.
Am ras ca iepurashul in tufis ascuns
, de minunatiile scoase de micii vostri...sunt extraordinari
...trebuie sa le notam...ca se uita.
Va pup pe toate
!
julax spune:
Anasia,iritatia lui alex emai bine,dar parca si-a creat un obicei din a se scarpina.Cum il dezbrac...
Imi pare rau ca nu mai trece tusea.Eu m-am resemnat,daca pot spune asa.upa ce am fost acum vreo doua saptamani la un alt orl-ist,care a spus ca tusea e de la polipi,ca nu pot elimina ca noi,ca nu e grav...Ca si tine,cred ca am luat cevva de acolo,caci ne-am dus cu o tuse usoara(vechea problema)si am inceput cu nas curgator
.Acum pare sa-i treaca si nasul,i-am facut aerosolii cu ser fiziologicseara si am aspirat.Tusea nu trece,poate cand se va incalzi mai bine.Nu stiu ce sa mai zic.I-am dat "n" siropele,leacuri babesti...Nu pare sa-l deranjeze,isi mai curata gatul.dau party cand ii va trece definitiv.Sanatate multa si voua!Sa anunti cu ce i-a trecut tusea,poate mai fac o incercare...
Norocuta,ma bucur ca mai scrii ...din umbra.nu-i nicio problema ca n-ai terminat lucrul la blog,e frumos oricum.Uite,
sa capeti forte proaspete ,in caz ca ai nevoie
Crissa,ma bucur ca sunteti bine
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Uitasem de gravidutzele noastre,oanaalex,madyn,scoatem agitatele?
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Uitasem de gravidutzele noastre,oanaalex,madyn,scoatem agitatele?
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
mamaluidavid spune:
Buna livada!
Nu am mai intrat de mult timp,sper ca nu m-ati uitat ![]()
Noi suntem bine,acum ne pregatim sa venim in Romania,miercuri plecam.
Patricia e bine,mi se pare ca in ultimele mesaje va spuneam ca are probleme cu ochii. Din decembrie poarta ochelari,mergem in fiecare luna la control,in ianuarie doctorul ne-a spus sa ne pregatim sufleteste pentru operatie deoarece nu da semne de recuperare,in februarie incepuse sa isi revina in sensul ca atunci cand are ochelarii la ochi se uita normal,martie la fel a fost bine la control. Ieri am fost din nou la spital insa nu a vazut-o doctorul deoarece incepe consultatiile la spital abia pe 8 aprilie,ziua in care calatorim noi. Ieri i-a facut asistenta teste,nu e prea bine si am observat si eu ca in ultimul timp a revenit strabismul chiar si cand are ochelarii la ochi. Dar nu incetez sa sper ca va fi totusi bine si nu va fi nevoie de operatie. Oricum doctorul m-a asigurat ca o sa se vindece,fie cu ochelari fie cu operatie.
A devenit o adevarata domnisoara,are personalitate,ma vad tot mai des pe mine in ea
Ii place sa mergem amandoua la cumparaturi,are o foarte mare obsesie pentru incaltaminte si palarii
Daca ii aleg ceva ce nu ii place ei imi ia din mana,il pune la loc si imi spune "Mami nu, e urat" Ce ii place zice ca "asta fain"
Saptamana trecuta am fost amandoua la coafor,avea parul foarte lung si cand dormea i se incalcea rau de tot la ceafa asa ca am decis sa o tund...ca pe mine
Ma asteptam sa nu stea ,nu ii place sa o perii sau sa ii prind parul. Dar i-a placut muuuuult,cel mai mult cand a uscat-o si aranjat cu peria.
Sunt tare curioasa cum va reactiona in Romania,nu vrea sa vorbeasca romaneste imi spune "mami!!! Nu vreau romaneste,vreau japoneza! Liniste romaneste!" Exact asa imi spune...pe romaneste
David in schimb de cateva zile ii spune lui tac-su ca el nu se mai intoarce din Romania,ca ii place "toate Romania" si ca o sa mearga la gradi in Romania si sa se intoarca in Japonia doar mama si Patricia.
O sa incerc sa mai intru,poate reusesc sa recuperez putin din ca s-a scris,sper ca toate piresicutele si mamicile sunt sanatoase si fericite si
toata livada!
Am pus cateva poze cu ochelarista si noua freza aici
michella78 spune:
raluca stiu ca aveam activat PM, ma uit sa vad!
piersicutele cu mucisori si tuse, sa treaca cat mai repede!
norocuta 
, spor la treaba, sincer, am neuronu in ceata, nu stiu daca am trimis sau nu poze, asa ca mai trimit azi ceva.
mamaluidavid, e atat de frumoasa patricia!
sa va simtiti bine in Romania!
aici aveti poze din martie cu teodora http://picasaweb.google.com/tmichella78/Martie2009?feat=directlink
michella
michella78 spune:
sa va povestesc de fi-mea "mileasa"
.....
luni mi s-a facut dor de mine si sotul din dotare la inceputurile noastre si am pus dvd-ul cu nunta noastra, partea de inceput. bineinteles ca teodora a privit cu atentie, a intrebat si bagat la cap. cred eu ca a inregistrat mai atent momentul in care adrian a ingenunchiat si mi-a oferit buchetul de mireasa. nu da alta dar, pe seara o vad ca vine in bucatarie, se suie pe scaun si scoate o floare din vaza:
"pe asta mi-a adus-o tati?" ma intreaba, eu zic da.
ma intreaba inca o data: "mi-a adus-o mie tati?" da, ii raspund eu, a adus-o tati pentru tine.
se uita la mine foooarte serioasa si imi spune: "da, ca eu sunt mileasa!" eu o intreb "si cine e ginere?"
. bineiteles imi raspunde propmt "tati e ginele"

ca sa ma aflu in treaba intreb mai departe cine sunt eu si imi raspunde foarte senina: "tu esti mamaia tanti" (adica mama soacra)
michella
ralucaspm spune:
Mortala Teodora
Vad ca a ajuns la faza cand sunt fetitele mai apropiate de tata si vor sa-i ia lucol mamei. De obicei se intampla intre 3 si 6 ani.
Eu sunt inca preferata Ioannei ![]()
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)