PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 16
julax spune:
Buli,vai,cred ca ai inghetat cand a fugit Lali.Ce surprinzator!Mai ales ca spui ca nu a mai facut asta.
Multumesc de sfat
,deci exista si crema de galbenele cu propolis.Nu stiam.Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
anasia spune:
bulinuta, te cred ca ai inghetat de spaima...fereasca D-zeu;
multumesc pt informatie
julax, eu iau galbenele de la plafar, "farmacia dr baciu";
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
michella78 spune:
salutam livada!
am mai citit cate putin din ce ati scris, mai greu cu scrisul insa...
bulinuta,
ai tras o sperietura pe cinste!
julax,
puiutul cu iritatie. daca poti fa-i cald in casa si mai lasa-l sa stea in pielea goala, trece mai repede asa.
raluca 
super tare ioanna.
anasia,
sper sa rezolvati problema!
michella
ralucaspm spune:
Venim si noi in Bucuresti de Paste. O sa stam 8-28 aprilie. Si Ioannei ii place mult la teatrul de papusi si sper sa ajungem. Si la circ as vrea sa ii duc. Vreau sa mergem si la flori in padure. Am planuri mari
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
ralucaspm spune:
Sta cineva prin apropiere de National si vrea sa ne intalnim in parc cu copiii?
Problema e ca eu nu o sa am internet la parinti si trebuie sa stabilim inainte sa plec. Sa schimbam nr de tel., etc, ca sa putem lua legatura pe urma.
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
julax spune:
Michella,l-am mai lasat sa stea dezbracat,tot gandindu-ma ca se mai usuca...
Raluca,distractie placuta in Romania
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Genie spune:
Fetele, ce dor imi era de voi...
Am citit acum ultimele pagini si m-am amuzat de replicile puilor vostri... Si Toni scoate unele cateodata de ma da pe spate! Bulinuto, sunt extrem de rapizi copiii asia. Slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic
Fetele noi plecam maine dupa masa la soacra-mea in Germania pentru doua saptamani, de abia astept, poate asa o sa am mai mult timp sa scriu aici ca altfel....
Julax, imi pare rau de iritatia lui Alex, cu Bephanten banuiesc ca ai incercat deja... Toni cand avea dermatita, galbenele nu-i faceau bine, doar cu trixera se mai ameliora cat de cat... incearca sa il speli tot cu cold cream de la avene, noi il folosim si acum. Ea inca mai are niste mici bubulite si o dau zilnic cu crema.
Ralucaspm, mama mea sta la Piata Muncii si intr-un weekend am putea sa ne intalnim in parcul National, mi-ar face mare placere, poate sa mai alatura si alte mamici cu pitici sau poate punem de o intalnire mai mare, cine stie. Oricum, noi ne intoarcem pe 12 aprilie si weekendul urmator poate stabilim ceva.
Va pup pe toate si o sa incerc sa scriu mai des astea doua saptamani cat suntem in vacanta.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori si sa ne auzim cu bine!
michella78 spune:
genie, drum bun si distractie placuta!
raluca, eu nu stau in zona aceea dar cu placere venim la intalnire, poate se inscriu si alte piersicute!!!

norocuta,sarilla, larissa, crissa, babee, gina, mada, nicolica, map, muhh, tweety, (sper ca nu am uitat nici una dintre fetele mai active)mai scrieti si voi despre piersicute.
noi am iesit ieri in parc si am descoperit ca se desfasura o actiune de p o p u l a r i z a r e a cititului. a fost invitata si teodora de actorul care prezenta evenimentul sa spuna o poezie. nu a vrut sa merga singura, dar a prins curaj alaturi de gashca (verisoarele ei). m-a surprins placut sa constat ca nu s-a ascuns dupa mine si raspuns destul de degajat la intrebarile care i s-au pus, inclusiv recitatul poeziei.
fireste a raspuns ca DA, merge la gradinita desi abia in toamna se va intampla asta dar .... copchilu stie ce vrea!
michella
ralucaspm spune:
Michella, vad ca nu ai PM activat ca sa iti pot da nr meu de tel. din tara.
Asa cum am mai scris, eu nu o sa am internet in tara, dar daca vreti sa organizam o intalnire cu mai multe piersicute, stabiliti voi si sa ma anunte si pe mine una din fetele care au nr meu de tel.
Propuneti voi o data de intalnire. Noi stand aproape de parc putem veni in orice zi, daca nu intervine ceva. Poate doar in prima si a doua zi de Paste nu o sa putem.
Deabea astept sa ne vedem ![]()
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
julax spune:
Genie,multumim de sugestie.Cu bephanten nu l-am dat ca mi s-a parut suprafata cam mare,desi daca ma gandesc bine,nu cred ca ar fi vreo problema.E mai bine ,parca sa- mai ameliorat,dar tot il mai mananca.Merci de sugestie,o sa incerc si cu asta.Cum am uitat...Astept sa scrii mai des
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete