PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Bulinuta, locurile pe care vreti sa le vizitati ("meteora, salonic, skiathos, athena..." ) sunt departe unul de celalalt si nu stiu unde ati putea sta ca sa fiti aproape de toate.
Sotul a spus ca nu stie, dar daca te uiti pe harta si spui mai precis cam pe unde ati vrea sa stati ar putea sa intrebe prieteni, colegi, etc ca sa va spuna care plaje sau statiuni sunt bune sau naspa.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Buli, ca sa nu mai fii suparata ca nu mai scrie nimeni la piersicute, hai ca scriu eu ce a mai facut Ioanna in ultimul timp.

De-ale Ioannei:
Intr-o seara eu stateam la birou, mama era in camera copiilor , iar Ioanna se juca singura , pe covor in sufragerie. Iorgos era in camera copiilor cu mama. La un moment dat vine iorgos la Ioanna, leganandu-se ca un pinguin (asa mergea el atunci) si ii zice apasat : "Ca-ca". Ioanna, care pana atunci nu-i dadea importanta, sare ca arsa si-i zice: " Oh ! Repede, Iorgo ! La olita, repede ! " si trage olita langa ei si il pune sa faca caca .

Duminica ne pregateam sa iesim la plimbare si ne grabeam pt ca trebuia sa nu intalnim cu cineva si intarziasem. Eu eram la baie si Iorgos venea la mine. Ii zic Ioannei sa-l ia pe iorgos si sa se duca in sufragerie. Ea il ia de manuta si aud ca ii zice incetisor: " Hai, Iorgo, hai . Ca pe noi nimeni nu ne vrea..." Probabil ca ii mai gonise si altcineva inaintea mea.

Ioanna nu mananca aproape nimic de vreo doua saptamani si , tot duminica, la pranz, i-am promis ca daca mananca mancare (peste la cuptor si linte aveam ) o sa primeasca desert o ciocolatica. Probabil ca nu i-a placut ciocolatica pt ca a doua zi cand i-am zis ca mergem la masa mi-a spus ca bine, dar nu mai vrea ciocolatica." Mai pe la vara ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

raluca e mortala
asa imi place! mai povesteste!
faza: in masina cu piti: dau intr-o groapa mare..si zic: cata groapa tata era sa cadem cu totul in ea..rares din spate: 'imensa mami'
aseara in pat: lali: unde e tati? (retoric ca stie ca e plecat in delegatie si e ff 'supalat' pe el)..raspunde tot el: la fete ..l-am sunat imediat ca ma gandeam ca o simti cupilu ceva

Off topic: raluca: eu vreau undeva pe riviera olimpului de unde sa fac excurisii pe meteora, salonic si skiathos si separat 3 nopti undeva in atena pentru a vizita atena, canalul corint etc.

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Buli..ligheanul

Noi suntem bine-multumesc lui DD- si ne pregatim de venit in Romania.Phillip de-abia asteapta sa mearga la gradi-spera mai mult de data asta

Raluca dulce foc piersicuta

Mergi la inceput

babee ...e pregatit..i-am zis
ma bucur ca sunteti mai bine..pup fata cu puii
mada voi cum mai sunteti?
julax voi?

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Buli, Mihalis spune ca probabil ar fi bine sa stati la Volos. De acolo cred ca pleaca vaporul spre skiathos si e si cam intre celelalte locuri pe care vreti sa le vizitati. O sa mai intrebe insa si daca afla ceva nou iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Buli,cred ca a functionat telepatia,uite ca am reusit sa citesc pe aici
Buli,Raluca,m-am distrat tare la fazele piticilor vostri
babee,ma bucur ca ati scapat de raceala!
Oana,sarcina usoara.mai e putin
Noi am inceput diversificarea de luni.suntem la inceput de drum,mai avem....
Alex doarme de doua saptamani doar cu chilotei,deoarece se irita foarte tare de la scutec,cred.cu toate astea si acum il mai mananca fesele si intre picioare(s-a si iritat,dragul de el).L-am uns cu calamine,cu ulei de masline,i-am mai dat cu apa termala,dar nu e foarte bine.S-a inrosit zona si de la atata scarpinat a devenit aspra.Mama zice ca e posibil sa fie urina acida,caci face noaptea pe el,desi il mai punem la olita o data sau de doua ori.Nu se trezeste prin somn ca e ud,asa ca e posibil ca sa nu-i faca bine ca mai sta ud.Cu ce sa-l ung sa-i treaca?
toata livada,na,c-am scris si pentru zilele trecute...
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

julax, cu galbenele ai incercat? sau sa-l speli cu ceai de galbenele si sa-l dai cu unguent...am vazut ca ati luat aparate de aerosoli; tot nu i-a trecut tusea lui Alex? chestia cu pishu noaptea am patit-o si noi, dar o sa se obisnuiasca si se va trezi la timp;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Anasia,n-am incercat cu unguent de galbenele,am de gand sa iau,am inteles ca cel pe care scrie melkfett sau ceva de genul e bun.Cat despre pishu,avem rabdare...Multumesc de raspuns
Legat de apartul de aerosoli ,nu l-sm folosit inca ca ci am avut unele nelamuriri.acum ii curge iar nasul,de tusit foarte rar.o sa incerc aparatul curandIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

julax incearca cu galbenele sau, daca e nasol rau, eu ii dadeam cu propoderm sau cu crema de galbenele cu propilis...a avut o perioada cu caca acid si era rana efectiv
raluca ti-am trimis PM
anasia ...dr Dan Gheorghe sau, si mai bine: dr Rizescu Manuela (ambii la budimex)

domnu' lali a racit..sper sa ii treaca cu panadol...
aseara m-a suparat rau de tot si l-am ciufulit ...niciodata nu m-a enervat atat de rau si pe urma imi venea sa imi dua pumni in cap ca l-am tras de par ..am coborat de la nasi la masina si ii spun: stai nemiscat sa te urc in scaunel, deschid portiera sa pun geanta si el o zbugheste in strada, alee intre blocuri, unde venea o masina...am inghetat efectiv l-am infascat si l-am tras pe trotuar, omu oprise deja masina dar eu eram varza ...pana acasa nu imi reveneam..e prima oara cand face asta...si pe urma in masina zice: mami iata-ma, nu mai fuge lali ..imi venea sa imi dau suturi in fund singura...

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput