PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Mamidestefan, sanatate multa
Anasia cum mai sunteti???
Buli, cum il pacalesti sa stea la tot spectacolul??? Ca eu ma chinui sa-l tin pe Miki 10 min la desene animate si nu reusesc...De povesti nu mai zic...sta ce sta dupa care da el paginile si povesteste dupa poze...
Maine mergem la medic...nu e bine deloc. Am crezut ca tratam raceala babeste dar nu tine .

Hai ca bantui ca o bezmetik pe-aici.

Va doresc noapte buna!!!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) www.shutterfly.com/share/pictures.jsp" target="_blank"> POZE zis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

lushk, multumesc, mai bine, am terminat cura de antibiotice, a fost bine o zi si vad ca iar a inceput cu tuse, dar mai usoara...sper ca n-o s-o luam de la capat.....sanatate si tie!
La multi ani, larissa!!!!sa va ajute D-zeu sa reusiti in toate si sa fiti fericiti!
La multi ani, greiere!

fetelor, am si eu o problema...Alessia transpira mai mult decat cred ca este normal...noaptea; dimineata cand o schimb ii miroase transpiratia f urat (in conditiile in care seara se face baie)...dr mi-a spus sa-i mai dau calciu; nu mi se pare noamal ca la varsta asta sa ...miroasa asa de urat...ce va face la adolescenta si mai tarziu?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Mamidestefan:sanatate multa si din partea mea!
Luskh:si voua la fel!Mergeti la medic...asa am facut si noi...am stat trei zile cu febra peste 39....pana la urma am luat antibiotic....Acum suntem bine....dar a fost cumplit...doua saptamani....si mi se pare ca a ramas cu un harait....vedem..pupici
Anasia:ma bucur ca sunteti mai bine...In ceea ce privetse mirosul transpiratiei...nu stiu ce sa zic..e bine ca transpira fiind racita...elimina toxinele si microbii...nu-i problema ca atata timp cat e racita transpira mai mult dacat deobicei..e chiar f. bine, atata timp cat se hidrateaza!!(Cipic n-a mai vrut sa bea ceai,laptic...etc!!).Dar cu mirosul nu stiu ce sa zic...ar putea fi de la antibiotice....sau de la vitamine daca-i dai ceva...Sau mirosul a fost inainte de a-i da antibiotice!?Nu stiu...dar oricum nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi...o sa vezi ca se va regla pana la urma!Pupici multi si sanatate multa!

Larissa: La multi ani fericiti!!Sa fiti sanatosi si la punga grosi!

Mergi la inceput

crissa,multumesc mirosul e demult, nu a inceput odata cu antibioticul....

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pup fetele
La Multi Ani pentru sarbatoritele noastre: Larissa si Greiere! Multa sanatate si numai bucurii!
lushk sanatate multa...nu ii fac nimic sa stea..e fermecat ..zici ca e vrajit, ii place si ma chiauneste de cap in timpul saptamanii: cand megeam la peatru? ..nici nu se compara cu uitatul la desene..si acolo e atent dar mai pleaca, mai revine etc...apai la 'peatru' e jale
oanalaex..sa Deie Domnul sa ajungeti cu bine la nastere fara alte medicamente
anasia..pediatra ce zice? habar nu am de chestia asta
crissa
ralucaspm unde esti? sarila?

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

bulinuta, pediatra n-a zis nimic concret, doar sa-i mai dau niste calciu....

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

anasia, stiam ca transpiratia la capusor are legatura cu calciu dar daca miroase neplacut nus ce sa zic...sa vorbesti cu un endocrinolog? exista asa ceva pentru copiii? banui ca da...nici nu stiu ce alta idee sa iti dau..pupa puiuta

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buli, acum am vazut mesajele tale. Eu nu am idee pt ca nu am fost prin partea aceea a Greciei, dar o sa-l intreb pe sot cand vine acasa, daca stie ceva.
Am citit cam pe fuga si nu am inteles, pt Paste cauti sau pt la vara ?

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

raluca vreau 29.08 - 01.09 in atena si apoi 8 nopti incepand cu 01.09 pe riviera...sarumana

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

nu mai scrie nimeni la piersicute ..
aveti idee cand incep inscrierile la gradi de stat?
am facut dosarul, l-am dus la o educatoare si acum astept sa imi zica ca au inceput inscrierile...gradi incepe la 1 sau la 15 septembrie?
va pup

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput