PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Babee,sanatate multa intregii familii.Of,cand sunt bolnavi copii,parca nu-ti mai arde de nimic...
Buli,de-ar fi doar oboseala de prea multa plimbare ar fi bine.Ma bucur ca v-ati simtit bine
Nicolica,distractie placuta! de mers,te-as insoti cu drag,dar ...cu gandul,deocamdata.Imi clatesc ochii cu pozele voastre,e musai sa facetiIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Pup fetele
si ca sa fiu in spiritul vacantei ..ma puteti ajuta cu o idee?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134916

tara moare si baba se piaptana...asa si io
dar parca imi mai da un impuls asa...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Ooooooooooooffff...c-asa mi se facu si mie un dor de duuuuca ...
oriunde numai de m-as duce...sa fie de vina astenia de primavara???trebuie sa dau si eu vina pe ceva, nu???

Mihai al meu dupa 2 saptamani de liniste azi s-a trezit iarasi cu mucii tarash ...incerc sa-l doftoricesc cu ce am prin casa ca daca-l duc la dr. sigur imi da antibiotic si nu mai vreeeeau...zic si eu dar daca s-o agrava pana maine bag a 5 a pana acolo...

Fetele, pup toti puiutii bolnaviori iar pt mamici si curaj!!!

Ma bag la nani! Noapte buna !!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) www.shutterfly.com/share/pictures.jsp" target="_blank"> POZE zis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

SANATATE MULTA PIERSICUTZELOR SI PIERSICUTZILOR BOLNAVIORI

Am trecut si noi printr-o noua "repriza " de enterocolita ..de data asta bacteriana combinata cu amigdalita...
au fost 2 saptamini de kk moale...urmate de 3 zile de febra 40 ..si kk cu singe..internare 4 zile ...si antibiotice doze puternice :cefort si gentamicina..abia la 48 de ore de la internare a mai cedat febra ...a fost cumplit...
acum suntem in convalescenta....am tinut regim...ma incercat sa revenim la alimentatia normala ...dar a revenit diareea ...asa ca am trecut din nou pe regim...si am vizitat si un HOMEOPAT...
speram sa se intimple o MINUNE ...si sa nu mai recidivam prea curind .

si numai vesti bune sa auzim

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mamidestefan..sanatate multa multa..uff...cu enterocolitele astea..nasol rau..

lushk sanatate multa si voua

cu doru de ducaaaa...ce sa mai zic..mi-a mai dat vara-mea o idee de 1 mai: serbia...cum spuneam tzara arde si baba se piaptana

ralucaspm, sarila..idei ceva de grecia?

mai fetele am 2 belete sambata la alba ca zapada si 2 duminica la punguta cu doi bani la tzandarica ..se baga careva?

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mamidestefan, of, multa sanatate!
lushk, si noi am inceput antibioticul, ca nu mai scapam de tuse+muci....
bulinuta, m-as baga eu la alba ca zapada, la ce ora?
vb pe mess

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Mergeti cu incredere la ambele piese. Alexei le-a vazut iar Punguta o stie pe de rost doar dupa ce a vazut-o odata.

Babee sanatate multa. Eu vin dar trebuie sa las tzatzele acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Pupici la bolnaviori, cand aud de spitale mi se face parul maciuca.

Bulinutza avem deja 31+. Cu diabetul stau bine in sensul ca-l tin inca sub control numai cu dieta. Sper sa-mi iasa pana la capat ca tare nu vreau insulina.

Si eu m-as duce undeva macar o luna... cele care mergeti in concedii puneti poze sa ne bucuram si noi care suntem consemnate la domiciliu din motive de burti sau tzatze (Muhh ai fost tare).

Oana 31+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Pagina 3...unde ati disparut toate?

Oana 31+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Oana, si eu bantui de vreo 2 zile p-aci ca-s arestata la domiciliu din cauza de muci ...nu-mi vine sa cred...din ce in ce mai putina activitate in zona...Unde-s vremurile de altadat`??? Ce mai eram toate...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) www.totsites.com/tot/mikiduracell" target="_blank"> POZE zis "Electric Baby"

Mergi la inceput