PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 12
anasia spune:
crissa, multa sanatate lui Cipi!
babee, cu unul si simti ca nu mai rezisti, dar cu 3 bolnaviori....multa sanatate, sa treceti repede de perioada asta!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
bulinuta27 spune:
babee sanatate multa multa la puiuti..pupa puii mici
si mada sper sa e mai bine cu fetitele
julax, crissa am fost la "tom ghetetel" si "mica silena" la tzandarica..teatru de papusi+actori..e frumos...mi-a placut si mie iar el e incantat maxim
oanaalex ...30+...moama ce a trecut timpul..cum te mai simti? tin doar regim? sau ti-au dat si medicamente?
va pup si va urez vikend placut
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
crissa71 spune:
Anasia:pupam fetele...multumim mult!
Buli:ce frumos....vlem si noi...da nu se poate....
Pupam si noi toata livada si va dorim sanatate si liniste!
bulinuta27 spune:
am fost la tara..a fost frumos, lali a umblat pe dealuri, la balta, a jucat fotbal cu verisorii cat si cu catelul din dotare ..a fost suepr..vreme buna, caldut, papa bun...acu sunt obosita dar imi revin eu
pup fetele
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Babee spune:
De la cei mici a luat si sotul, acum si eu....vreau o luna de vacanta pe o insula pustie..ma insoteste cineva?
anasia spune:
babee, multa sanatate!
bulinuta,
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
nicolica spune:
babee, multa sanatate si rabare, sigur vine soarele iar la voi in casa!
Cat despre insula eu vin sa stii, dar poti veni si tu cu noi. Chiar am inceput sa numar zilele pana pe 17 aprilie cand vom merge pt 9 zile in Tenerife. Mai vine cineva?
crissa, sanatate multa si voua.
Pupam livada
22+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
crissa71 spune:
Babee:trebuie sa fii puternica...imi inchipui cat de greu poate fi...cu atatia bolnavi!!Doamne, doamne...hai ca trece repede...Acum si voi...e groaznic!!!!Sanatate multa....cat despre insula...mai stai putin sa vina sezonul....si sa fiti voi sanatosi ca nu ma indoiesc ca o sa plecati cu totii...pe multe, multe insule!!pupici.
Nicolica:multumim f. mult...Tenerife...zici?!Hm.....super misto!Sa ne pui poze neaparat dupa ce vii!!Pupcici multi!
pupici la toata lumea si sanatate la toti!
bulinuta27 spune:
babee io vinnnn ..acum serios...sanatate multa
anasia
crisa sanatate la cipic
Poze noi
Poze
Ajutati-o pe Sonia,