PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 20
oanaalex spune:
Asa e Alina, si eu am fost praf toata saptamana din cauza a ce s-a intamplat. Domne fereste pe toata lumea si putere familiei, altceva ce mai e de zis.
Ieri am fost la control, totul e bine, mi-au programat cezariana pe 14 mai asta daca nu se hotaraste bebelina sa apara mai repede.
Va pupam si mai intru pa la Paste cu urarile de rigoare
Oana
35+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
map spune:
Un Paste fericit si numai bucurii! Noi am mai serbat si duminica odata Pastele catolic, acum suntem la randul doi.
Doamne, abia acum am vazut vestea despre Emma si nu ma pot linisti. Este cumplit.
Noi suntem la sfarsitul sau la inceput unei viroze (Robert la sfarsit, Luca la mijloc si eu la inceput).
Oana sarcina usoara cat a mai ramas din ea, mai este un pic si vine minunea mica.
Anasia, of ce-ati mai tras-o si voi.
Pupam toate piersicutele dragute!
Consi spune:
Nici eu nu am mai scris pe aici pentru ca nu mai aveam chef de nik dupa ce citeam despre starea Emmei.
Nu am avut curajul sa scriu pentru ca nu doream sa va indispun.
Am fost sambata seara la ele si am vazut si simtit atata durere incat am ramas la propriu fara cuvinte si lacrimi...
.
Lectia pe care am invatat-o: sa apreciez fiecare secunda pe care o petrec cu baietelul meu, sa-l strang in brate cat mai des si sa-i arat cat de mult il iubesc.
bulinuta27 spune:
consi la fel simt si eu...si am invatat aceeasi lectie...din pacate 
nu ma pot oprii sa citesc despre ele in continuare si curg lacrimi intr-una...nu imi pot imagina ce e in sufletul aidei...e peste puterile mele de intelegere
..ieri citeam din povestile matzei emma, cand era mica si scotea numai perlute..e incredibil 
map, anasia sanatate multa la piersicute
oanalaex ai grija de tine
va urez PASTE LINISTIT! si sanatate multa!
pup toate piersicutele si mamicile
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Alexia27 spune:
Fetele mele dragi, eu nu prea scriu pe la piersicute, cu toate ca figurez in listuta voastra. Dar acum am simtit nevoia sa intru sa va urez un Paste luminat si cu Pace! Toti cred ca avem nevoie de asa.
Eu una am o greutate un piept de cand...s-a intamplat si in fiecare seara imi adorm fetita plangand, gandindu-ma, intrebandu-ma...si fara sa pot sa imi imaginez macar prin ce trece Aida. Numai cand incerc si ma sageteaza durerea. Atunci deschid ochii, imi strang fetita in brate si sper din suflet sa nu se mai intample asemenea tragedii.
Multa sanatate piersicutelor noastre!
Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!
oanaalex spune:
Am intyrat sa va uram un Paste fericit si multa dragoste.
Eu inca nu m-am apucat de pregatiri ca-s tot singura cu Alex toata ziua, sotul lucrand pana tarziu, asa ca le-am programat pe maine pe toate, o sa vad cate apuc sa fac din ce mi-am propus.
Va pupam si asteptam poze de la Paste cu piersicutele.
Oana
35+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
MADYN spune:
Si eu va urez Paste fericit, multa sanatate si numai bine!
Noi tot 2 in 1 sintem, desi miine implinesc 40 de saptamini. Asteptam, asteptam .... iar in astepatarea asta deschid si un nou capitol:
Capitolul 94
Mady
39+
si Mihai - (1-aug-2006)