Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

zau ca nu stiu cum le zice...oricum, nu chinezesti!

daca ati stii cum l-am faacut azi sa manance ....ma faceam ca-l filmez! cum lasam aparatul, cum nu mai manca si uite asha a mancat 170 ml lapte la 14....sa vedem la masa urmatoare

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Boo, ce Fe ii dai? Casi noua ne-a zis dr sa incepem sa-i dam Fe haussman, dar sotului la farmacie i-a dat sirop si trebuia picaturi, si pana nu intreb daca e bun si ala nu am inceput administrarea...

Tot din asta ii dau si eu. Dar nu sirop, ci solutie, picaturi. Si pe mine m-a intrebat farmacista exact ce mi-a dat sa-i dau, picaturi sau sirop, ca cica n-ar fi acelasi lucru.

Alex inca doarme.. de la 3 Inca ma simt vinovata ca l-am lasat sa planga asa Ma rog, nu l-am lasat, ca eram langa el, dar nu vroiam sa-l iau in brate, vroiam sa adoarma in scaun. Si cand il luam in brate tot plangea si eu m-am gandit ca i-o fi omului somn. Ce mama tampita !! Ma rog, acum sa nu dramatizam, ca nu s-a intamplat nimic, dar ma gandeam si eu asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

300 arata-ne si noua materialele. De ce sa le vada numai Iepurica? Si... mi-a placut poza cu fata-n wrap. Se vede clar ca ai progresat . Inca o recomandare/sugestie - in wrap trebuie sa fie asa de strans copilul, cat sa te poti apleca singura sa-ti legi sireturile fara sa i se balangane capul/corpul.

Nocom e bun si siropul de Fe Hausmann, dar trebuie adaptata doza si e un pic mai greu de administrat, pt. ca - virgula- cant./doza e mai mare. Cu picaturile e mai usor.

Claudinna caltabosii aia dulci de Razvanel!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Claudinna clar, vedeta Razvanel! Se pregateste deja pt. cariera de actor sau... fotomodel?

Fetele eu stiam ca fructele care nu sunt de sezon, importate de prin tari straine, sunt de evitat la bebe pt. ca sunt din acelea infundate cu hormoni si tot felul de aditivi ca sa le mentina proaspete mult timp ( sa nu se strice in containere pe vapor ).

Sunt de preferat borcanelele cu fructe bio de ex. Hipp. Eu cu alea am inceput si la Victor, cu alea vreu sa incep si la Dragos cand o fi sa fie prin aprilie-mai, chiar daca pretul e... un pic mai mare.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom
eva de ce iti pierzi timpul scriind retete cu mancarica pt copil? exista carti speciale si pt asta, pe varste.... Ma mir ca printre cartile americane nu ai gasit si asa ceva... Poate ar trebuia sa cauti si pe meleagurile noastre...

Nocom
, exact asta am gasit in cartile americane, asta fac, sintetizez din tot ce citesc, le ordonez, scot doar ce este esential, alimente interzise, simptome si boli
+alimente specifice, sfaturi si retete incercate de autori, scheme si meniuri, imi fac ca un fel de carte a mea. Eu cand citesc ceva nu aplic de-a-mboulea, selectez doar ce imi convine.
Cartile astea toate au cam 3000 de pagini toate, sursele pe net sunt prea multe, asa ca am dosarul meu, cum aflu ceva ce trebui retinut adaug.
Ddformatie profesionala.
Facand conspect cu esentialul imi este muuult mai usor, raman cu cateva zeci de pagini utile, facute de mine.
Fiecare cu stilul lui.
Am gasit carti si pe meleaguri dacice, le-am deschis si m-am speriat. Un exemplu: ficat pasat in supa la 5-6 luni, asa ca nici macar nu frunzaresc. Si alte nenumarate chestii scary...
Iti multumesc de preocupare

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Babymom e adevarat cu fructele dar daca le dam borcanase nu se invata cu ele si apoi cand voi vrea eu sa-i dau fructe facute de mine sa-mi dea peste lingura ca in mod cert nu sunt asa de bune ca cele din borcan?

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

oha rana pe col, ia-o de unde nu-i!
acum mai am analize de sange next week si... programare la coifor, vreau sa mai tai putin din coama....

in schimb, raportez una bucata hun Robi care a plans isteri vreo 20 de min pana sa vin eu... socrela sunat, si pe mine si pe fi-su si... cam atata. a reusit a se linisteasca singur, mititelul.... DAR... mi-a calcat juma' de munte de rufe

va pup, revin mai tarziu, fug la huni ca mi-au lipsit!!!!

ah, claudinna, am apucat sa-l vad pe razvanel, deliciooooooosssss!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Intoarcem si noi pupicii si urarile de bine celor care ne-au felicitat pentru 5 luni

Eu propun un sondaj: dorm bebeii mai bine cu umidificator? Cu abur cald sau rece?

Harri se trezeste f des noaptea, se foieste, trage parturi si se trezeste cam din ora in ora si ne-a disperat. Azi noapte a dormit snur 2,5 ore si nu-mi venea sa cred si ma gandesc ca singura diferenta fata de alte nopti e ca a plouat. Nu radeti ca mi-a trecut asa ceva prin cap dar nu mai stiu ce sa-i fac ca sa doarma.

Si deja de o luna face asa. Am zis, hai ca o sa treaca si norisorii negri si o sa fie ok. Da nu e.

Asa ca va rog sa imi raspundeti si mie daca ati observat o imbunatatire a somnului daca folositi umidificator.

Luminita, parca si la voi e cald si uscat in camera. Ce solutie ai gasit?

Asaaaaa, acum cu diversificarea. Am venit ieri de la vizita de 5 luni croita sa nu tin cont de ce mi-a zis. De ce? Pentru ca mi-a indicat suc de portocale si kiwi in conditiile in care eu nu reusesc sa scap de dermatita asta atopica. Adik el are deja un fond alergic si nu vreau sa ma gandesc ce i-ar face portocala.

Asa ca m-am pus pe studiu si am gasit o www.babyloveclub.com.au/solid-food" target="_blank"> schema de diversificare f ok.

Despre lingurite: am vazut ce bine manca Davidutzu si am intrebat-o pe Roxana ce lingurita foloseste: de la Avent. Ei bine, eu aveam unele de silicon, inguste si adanci, din care bebe nu putea sa apuce suculetul. Ma rog, ideea e ca astea de la avent sunt ffff ok. In cateva zile s-a obisnuit sa manance.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Am reusit sa pun filmuletul pe youtube, caraghiosenie mai mare n-am vazut pe youtube, zau asa.

Nu stiu daca se intelege ceva, pentru ca e negru si nici eu nu-s prea priceputa, in linkurile vhiculate pe-aici si ajunse la mine pe blog la favorites e muuult mai clar. Eu de-acolo am invatat.

Daca nu-l puteti vedea asa, l-am pus si pe blog, impreuna cu povestirea celor patru carriers ale copiilor mei.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Musette, ai PM.
Babymom, o sa fac atunci poze cu materialele indata ce-mi linistesc matza portocalie, nu stiu de ce s-a trezit urland si vrea numai la mine (nu urla acum . Si acum a venit sormea sa ma intrebe cum sa taie niste carne si a vorbit taaare si bebe gata! nu mai suge, in schimb nu stiu ce combinatie de taste mi-a pocnit incat l-a bagat in stand-by in 2 timpi si atat :))

Poate va si dati cu parerea, am luat si subtire si mediu si gros.

July morning la tine cat masoara partea ingustata ca un cordon?

Alta intrebare: la materialul subtire mi-au ramas 90 cm dupa spalare/ uscare, as putea sa il las asa, e deja tivit; am incercat sa il leg dar parecam incarcat... of, dileme...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput